AVON- обсъждане на продукти за 08-ра, 09-та и 10-та кампания

• 35 595
  • 513
  •   1
Отговори
# 480
Днес получих цялата серия със зелена ябълка. Страхотно ухае! Направо ми иде да го изпия спрейчето Grinning  Heart Eyes
И получих и лосиона за максимизиране на тена....само, че имам въпрос дали се нанася преди или след печене???

След печене...  Peace

# 481
  bouquet Мерси много!

# 482
  • София
...  И получих и лосиона за максимизиране на тена....само, че имам въпрос дали се нанася преди или след печене???

След печене...  Peace
Ако става въпрос за този, категорично се нанася по време на печене. Този, също.

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 00:11 от mimeime

# 483
Втория е. Значи по време на печене Simple Smile

# 484
  • Стара Загора
А спрея или лосиона е по-добър?  newsm78 Аз предпочитам спрея, но лосиона качели по-лесно ще го разнеса на кожата, докато спрея .... Вие дами какво ще кажете ? Не искам да ставам на петна.  ooooh!

# 485
Актуалният каталог до кога е валиден, мога ли да поръчвам от него все още (май имаше фиксирани срокове за поръчка)?

# 486
  • Sofia
А спрея или лосиона е по-добър?  newsm78 Аз предпочитам спрея, но лосиона качели по-лесно ще го разнеса на кожата, докато спрея .... Вие дами какво ще кажете ? Не искам да ставам на петна.  ooooh!
Аз предпочитам спрея. Няма как да станеш на петна от разнасянето, защото потъмняването става видимо от 3-4 път, т.е. няма как 3-4 пъти да сбъркаш с разнасянето на 1 и също място. То и лосиона е така де, но разликата идва после. Спрея някак по-добре попива и не ставам на петна после, като пада мъртвата кожа. Не знам дали го обясних добре.

# 487
Актуалният каталог до кога е валиден, мога ли да поръчвам от него все още (май имаше фиксирани срокове за поръчка)?

Може да правиш експресни поръчки до 10 часа в сряда. В Четвъртък до 10 ч. може да се направи експресна за новия каталог от 10 кампания. Аз лично нищо не си харесах от новия каталог, дано намеря клиенти.

# 488
Аз предпочитам спрея. Няма как да станеш на петна от разнасянето, защото потъмняването става видимо от 3-4 път, т.е. няма как 3-4 пъти да сбъркаш с разнасянето на 1 и също място. То и лосиона е така де, но разликата идва после. Спрея някак по-добре попива и не ставам на петна после, като пада мъртвата кожа. Не знам дали го обясних добре.
А в такъв случай имат ли лосиона и спрея някакъв бронзант? Защото на опаковката не пише newsm78 или просто се ускорява процеса на потъмняване по естествен начин?

# 489
  • Sofia
Жакир ние говорм за спрея и лосиона с тоиращ ефект, не за тия за максимизиране на тена. Simple Smile

# 490
  • София
Ако става въпрос за този, категорично се нанася по време на печене. Този, също.

ХА. Този с бета каротен винаги съм си го мазала като обикновен лосион. А не на плажа.  newsm78
Обожавам миризмата му и си ходя с него понякога през деня като излизам на слънце.

# 491
  • София
Някой виждал ли е чантата за 20.90лв от първите страници(тази с портмонето, нямам каталог пред мен  Embarassed). Хубава ли е? newsm78

# 492
Някой виждал ли е чантата за 20.90лв от първите страници(тази с портмонето, нямам каталог пред мен  Embarassed). Хубава ли е? newsm78
На мен чантата много ми допадна Peace,ежедневна,
неангажираща,голяма......, а портмонето не съм го виждала.

# 493
А от каква материя е чантата- имитация на кожа, плат или...?

# 494
А от каква материя е чантата- имитация на кожа, плат или...?
Според мен е плат-нещо изкуствено

Общи условия

Активация на акаунт