Искам да отслабна и зарязвам сладкарницата - Дюкан ме изпраща в месарницата-188

• 28 250
  • 453
  •   1
Отговори
# 285
     Здравейте сладурки !
 Аз съм горе долу добре , цялата съм се изпъпчила  , тези хормони ме побъркват .... дано скоро се нормализират .... седя си на кг , макар че прегрешавам , но се стремя да е с режимна храна !

Прегръдки на ВСИЧКИ  , бъдете упорити и режимни и ще успеете !  Hug

"А сега ще викам  ... и то ще викам персонално един куп зачезнали любими муцунки, дано някой се появи, че липсват (поне на мен много  ): feelgood, waq, крикри, Lucie,  Аби, таняманя, СлаБе, Тумби, рошавко, музичка, sanny3, Цоци, Смайлис, Лабело, Дари68, Марчела5, звездопад... има и още, които се мяркат от време на време само за секунда   , но и тях скоро сте ги подпукам...   "
     Присъединявам се към Блумчето , много липсвате всички "стари " муцунки !  Hug

# 286
Здравейтеее wavey Как сте днес? Надявам се, че за всички денят е хубав, въпреки че май някъде валяло... 

Флучия, как съм изтървала снощи картинката ти, така ми стана мило, върна ме в детството Hug

@Eternity, добре дошла  bouquet Що си чакала толкоз време да се включиш, досега сигурно щеше да си забравила за излишните килца. Давай смело и пиши по-често Hug

Бижу, чудесно семейство сте Hug

ГарденийкаHugмен що ме пропусна Crossing Arms И аз най-официално се причислих към групата, даже виждам, че се е увеличила. Много се радвам за Надето. Цункай я по сладките бузки newsm32 kiss

Юни, Мименситка, отново чудна закуска сте ни спретнали Hug А бе вие кога спите newsm78

Gli_ganka първо това ritnik ritnik ritnik, после това  action032 Hug

miss Marple и megan79 айде и за вас ritnik ritnik ritnik и сега   remybussi  Hug

an4etoo честита осма пейка Hug

Боби1973, радвам се да те "видя" Hug Hug Hug Както винаги полезна Heart Eyes и аз ям доста яйца.

Мастерчето Hug леле отде ги извади тия, почвам да потривам ръце и да точа лиги smile3508 А и Флучето ни зарадвала Hug Ако може за основно онзи на хамака, а за десерт какаовия красавец Simple Smile  Аз днес няма да пускам, че ме мързи да търся.

Айнурчето Hug

tqna, не се съмнявам, че полета ти се е сторил мнооого дълъг Hug Добре дошла на Бургаска земя newsm51

Моят кантар в последно време е много послушен, чак да го разцелуваш. Дано така да продължава Praynig То от мен си зависи де Wink Ама и аз напоследък съм много послушна Naughty Дано все така да продължавам bowuu

Май доста се разписах, ама к'во да напраЯ, днесКА ми дойде музата Embarassed Joy

Към всички с най-добри пожелания  hug hug hug hug hug
И за моите Бургаски слънца  kiss kiss kiss

Лек и спорен ден bowuu

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 11:49 от lipstick

# 287
  • София
Ха,здравейте и от мен!
Юни и Мименсита, благодаря ви момичета за прекрасните закуски,които ни предлагате всяка сутрин. Мименсита и аз съм Везна.
Мастерче, от де ги вадиш тия  Joy Много им се кефя.
Флучия, от твоите протеини същи ще си взема.! Whistling

Гардения, радвам се че малката сладурана се е оправила, а ти по-добре ли се чувстваш?

Честити минусчета на всички!   bouquet

Хубав ден!   bouquet 

# 288
пу от много работа забравих нещотова и това и това също

# 289
  • София
Коте, този последният е мой!  smile3521

# 290

Цитат
     Коте, този последният е мой!  smile3521

И аз го искам- две в едно- хем ще ме топли, хем ще ми пече пържолата  smile3508

# 291
Един петъчен  африкански поздравhttp://lh5.ggpht.com/hussarr/SKWXRHOnPxI/AAAAAAAAEdc/01eP0R2EDQ4 … ethling_01_10.jpg
Истински е,виждала съм го...

# 292
Здравейте и от мен  bouquet
Аз съм на режима от почти три седмици,чета ви отдавна и вие сте най-големия ми стимул.Постигнали сте страхотни резултати и много ви се радвам.Но при мен май не се получава толкова добре.Имам чувство,че не свалям както трябва,а уж съм режимна  Sad
Притеснява ме и друго-като ви четох забелязах,че на почти всички МЦ закъснява,а при мен, за тези три седмици МЦ беше два пъти newsm78.Възможно ли е от това да не свалям и нормално ли е?
Поздрави на всички Hug Hug Hug

# 293
Здравейте и от мен.

Чета, чета, чета ....., абе нямате изчитане, как се оправяте с времето незнам. Аз съм се наканила да се присъединя към вас, но време не ми остава (или просто си намирам оправдание, незнам). Обаче днес реших да се впиша отново, но не само с въпроси, а просто така да се запиша и аз.

Ето малко предистория за мен:
на 27 години съм, имам детенце на 1 год и 8 месеца, когато започнах диетата (15.03.2009) бях 77 кг, калкулатора ми показа 67 кг, аз исках 65 кг, не помня кога точно запомнах втора фаза, но сравнително бързо минах в трета - на 20.05.2009 г, вече съм 67 кг и наистина не смятам повече да свалям, нали за това е калкулатора. За съжаление не съобразих (късно започнах да чета тук във форума) и не си взех другите мерки ..., но по дрехите става ясно, че добре вървят нещата.

И така, дано ми остава повече време за да се информирам тук от вас!
Иначе днес го карам на прясно мляко със степче - мммммм, страхотно е!

Чао за сега и до скоро.

# 294
Ето - обяснено на кратко, но точно и мисля - ясно:
http://medical.bg/healthcooking/read43.html

За мен изводът е ясен - трябва да се ядат обезмаслени или с нормална масленост мл. продукти .Безсмислено и дори опасно е да ядем уж обезмаслен продукт с 0.1% животинска мазнина и 3.6% растителна (палмова или др- гадост) както е с продуктите на "Култура".Т.е. дори и в нормалното хранене е за предпочитане да ядем продукта така, както природата го е създала - млякото и сиренето да са с нормалните животински мазнини, а ако се притесняваме от холестерола, тогава да се търсят обезмаслени или олекотени, но без добавените растителни.

Хм, а аз си мислех, че зехтина е по-полезен от свинската мас? Яяяяяя, то и в статията така пишело.....

# 295
  • София
 smile3503  love001    ссссстудено ми ееее.......

на всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug

# 296
# 297
Добро утро!  Satisfied Innocent

Сега се  kyllmg и в момента хапвам млекце.
blulady_D  Snow4eva   Hug
Gardenia   Hug благодаря ти мила! Много ще съм ви благодарна да ме  fight когато имам нужда
HotChilli   Hug благодаря за подкрепата   bouquet
Облачето Хей   Hug Може да се похапва между храненията стига да е режимно! Въпросът е да не оставаме гладни!
lipstick  Hug ами малко  Blush ама сега  Peace
Благодаря на всички за топлото посрещане!  Hug  bouquet

Аз  сега съм в П и ще се  goodscale чак на 13 като мина пак на П, че сега съм в МЦ
Тогава ще си сложа и лентичка  Praynig дано да съм стигнала поне тези от преди

# 298
Здравейте и от мен! Добре върви първа фаза остава ми само утре и минавам във втора.Никой не ми отговори на въпроса, но здраве да е.Явно не ви е до това..ще попитам моя близка която прави диетата, дано тя може да ми помогне. Сега отивам да готвя за вечеря докато мъничето ми спи.

Приятен ден.  bouquet

Радакция: Мире, благодаря за отговора  bouquet

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 14:13 от Kpuccu

# 299
 Връщам се от болницата и нещата никак не са розови! Tired Трябва да ги махна тези кила, които започнах да махам, защото иначе лошо ми се пише. Всички първо от там започват! Ама нали ме видяхте все пак бе хора, има къде къде по-тежки от мен и нямат такива проблеми! Аман от несправедливости. #Cussing out Ох, малко се разстроих. Sad Но, ще ми мине.  Peace

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 14:34 от Бижy

Общи условия

Активация на акаунт