Искам да отслабна и зарязвам сладкарницата - Дюкан ме изпраща в месарницата-188

• 28 248
  • 453
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Здравейте и от мен! Добре върви първа фаза остава ми само утре и минавам във втора.Никой не ми отговори на въпроса, но здраве да е.Явно не ви е до това..ще попитам моя близка която прави диетата, дано тя може да ми помогне. Сега отивам да готвя за вечеря докато мъничето ми спи.

Приятен ден.  bouquet
Еййй, не е било нарочно  Hug Hug Hug Питай пак, ако искаш на лични ми прати, ще се опитам да помогна  Hug
Бижу - всичко ще се оправи, трябва само малко време, а килограмите - нали вече ги почна - ще им видиш сметката  Hug Hug Hug

# 301
Здравейте!
Kpuccu - ако си решила да правиш 1П/1ПЗ, да, сега след ударния правиш 1ПЗ и после редуваш.
denicaaa - защо си мислиш, че не сваляш както трябва?  newsm78 За 18 дни - 4 кг си е добър резултат. А за МЦ не знам - най-добре отиди на лекар. Peace

Хубав ден, макар и дъждовен!

# 302
  Благодаря момичета.Предположих че в гледането на протеинковците сте ме пропуснали Joy

Наистина е отврат това време..малкия ме подлуди в къщи.Апетита ми също го няма.Насила обядвах салата от извара, пилешко, кис.краставица и яйца.Сега се наливам и с вода и ставам вече да готвя за довечера, че малкия стане ли няма да е възможно.

# 303
peligrosa,не успявам да ти пиша на ЛС(кутията ти е пълна) Embarassed
gulbenur,благодаря за съвета  bouquet

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 15:34 от denicaaa

# 304
Знам, че темата не е свързана по никакъв начин с Дюкан и режима ни, но съм сигурна, че така двете дечица ще получат още подкрепа, за да останат тук.

Копирам написаното от друг форум:
Две деца - братче и сестричка от Асеновград, ще бъдат отведени принудително в Полша при майка им. Двудневната акция за прибирането на осемгодишната Ники и шестгодишния й брат Павел от адреса на баща им на улица „Илинден" обаче удари на камък. Децата отказват да се върнат при майка си Барбара Ядвигд и настояват да останат в България. Съдия-изпълнител Кремена Дерменджиева е ангажирана с деликатния казус. Тя категорично заяви, че няма да допусне физическа принуда спрямо малолетните.

Ето и линка на петицията!
http://bgpetition.com/dve-bulgarski-detza/index.html

# 305
Бижу, мила, не се тревожи, ще ги отхвърлиш тези кила (ти си сериозен и амбициран човек), а с тях и здравословните проблеми.  Peace  Hug

Напоследък имаме много нови попълнения, което е много радостно - значи ще посрещнем лятото в една мнoгoбройна, вталена и весела дюканска компания!  Party Добре дошли и успех на всички!   bouquet
Момичета, но искам да ви кажа нещо за въпросите и отговорите - наистина се случва понякога да се пропусне нещо (много сме, темите вървят адски бързо и така, но пропускането никога не е умишлено), затова оцветявайте въпросите в синьо за да се открояват.
И моля ви за разбиране -
първо, понякога отговора не се получава на секундата (все пак темата не е горещ телефон Wink ) - моля ви имайте търпение   Peace,
второ - често е достатъчен, а и се получава един-единствен отговор, ние останалите като видим какво е отговорено и сме съгласни, не се повтаряме. Затова не си мислете, че не ви е обърнато достатъчно  внимание, ако сте получили един отговор  Peace
и трето - ако наистина сме пропуснали въпроса, просто попитайте пак (втория път обикновено няма пропуск Peace ).
Казвам всичко това с най-добри чувства към всички и най-вече да сме си максимално в помощ и да няма недоразумения и разочаровани.  Peace  Hug  Hug  Hug

Криси Hug , мила, нищо лично към теб  Peace , просто случая с твоя въпрос ме подсети да припомня това, което често си го пишем..

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 15:47 от blumchen_fee

# 306
  • София
Aйде аз първа да пробвам инструкцията, че питах нещо вчера, но или аз не съм видяла отговора (за което се извинявам горещо) или въпросът е останал м/у писанията (което не е проблем, разбира се): Могат ли да се консумират продуктите (луканка, сушеница, суджук) от зелената серия (100% телешко месо) на "Бони"?

И за да не е само досадна питанка поста ми, ето и моята Дюканска трансформация

# 307
  • София по рождение

Цитат
     Коте, този последният е мой!  smile3521

И аз го искам- две в едно- хем ще ме топли, хем ще ми пече пържолата  smile3508

е за този всичко давам  coolcool

# 308
Aйде аз първа да пробвам инструкцията, че питах нещо вчера, но или аз не съм видяла отговора (за което се извинявам горещо) или въпросът е останал м/у писанията (което не е проблем, разбира се): Могат ли да се консумират продуктите (луканка, сушеница, суджук) от зелената серия (100% телешко месо) на "Бони"?

Аз лично бих избягвала колбаси с изключение на шунката(пуешка за първа и втора фаза),независимо какво пише на етикета.... Whistling Whistling Whistling
Много е възможно да имат някоя прибавчица и добавчица,която да попречи на по-ефективното сваляне....

П.П. Дюканската "трансформация" е  newsm10 newsm10 newsm10

# 309
  • София

Аз лично бих избягвала колбаси с изключение на шунката(пуешка за първа и втора фаза),независимо какво пише на етикета.... Whistling Whistling Whistling
Много е възможно да имат някоя прибавчица и добавчица,която да попречи на по-ефективното сваляне....

П.П. Дюканската "трансформация" е  newsm10 newsm10 newsm10
И аз съм на същото мнение, защото:
1) много са солени;
2) виж хубаво съдържанието какво още са сложили - на някои пише, че има добавени мазнини, а в някои дори захар(веднъж ме питаха мога ли да ям филе Елена, взех да прочета етикета(изкривяване - от както съм с Дюкан само това правя Mr. Green)) и - о чудо ooooh! Ха кажете, защо му е на филето захар - защото имаше  Joy Joy Joy

# 310

Туй то, като давам инструкции, сега трябва и да ги демонстрирам с пример..  Joy  hahaha  hahaha
Аaaa, Мастерчето  Hug  ме изпреварило, значи метода работи...  Mr. Green

Деситка  Hug , непременно прочети внимателно етикета, от какво е направено и колко са мазнините в него. И честно казано като става въпрос за луканка, сушеница, суджук, веднага си представям нещо вътре с парченца сланина  newsm78  Naughty

EDIT:  И happysmile Hug ме изпреварило...  Whistling Явно точката с един-единствен отговор не е вярна... Joy  Joy

# 311
В СУШЕНИЦИТЕ И ЛУКАНКИТЕ СЕ СЛАГА  СПЕЦИАЛНА ЗАКВАСКА-ЗА ДА УЗРЕЕ ПО -БЪРЗО МЕСОТО. А ЗАХАРТА ИЛИ ГЛЮКОЗАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ЗА ДА ДЕЙСТВА ЗАКВАСКАТА Hug

# 312
  • София
Давам повече инфо за колбасите, защото без бой си казвам, много съм изяла от тях  Rolling Eyes. и сега ще чакам всеобщото ви опрощение... В момента имам само суджук в хладилника, но на трите по принцип състава им е еднакъв (по етикет), и мисля, че се различават само в подправките. Та за суджука: телешко месо (100%), сол, подправки, стабилизатор Е252. Това е, друго не пише, няма % мазнини. Като ги разрежа, се виждат белички нещица, но са характерните за телешкото месо ципи и жили (които доста ме дразнят, защото ми се навират м/у зъбите). Явно ще трябва да преустановя употребата им, заради неописани на етикета неща, щомказвате, че ги слагат... Благодаря ви за отговорите, мацки  Hug

Иначе от както съм на диетата и аз все чета ли чета етикетите...Мъжът ми здраво се изнервя когато пазаруваме заедно, но ако иска да има човекоподобна съпруга, ще трае  Naughty

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 16:35 от desitka*

# 313
Здравейте,
аз от втори ден съм на Дюкан, много стриктно спазвам режима, но много подути си чувствам краката и въобще цялото тяло.
Не би ли трябвало да е точно обратното? Пия достатъчно течности.

67 кг. съм, а според сайта трябва да съм 54 кг. /била съм преди време/

# 314
Явно ще трябва да преустановя употребата им, заради неописани на етикета неща, щомказвате, че ги слагат...
newsm10 newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт