''Парфюмни размисли и страсти'' 19

• 19 013
  • 417
  •   1
Отговори
# 45
Жаки,като разглеждам това гардеробче и се сетих за теб:)Има всичко на Бритни,Джей Ли и Летните Ескади . Има го и Хиларито Mr. Green.ето да разгледаш
http://www.fragrantica.com/index.php?view=profile&clan=4448#emotion

# 46
# 47
Виждала съм го гардеробчето на това момиче. Само не мие  ясно как може да имаш толкова парфюми...аз като гледам тя има поне 200 парфюма

# 48
Преброих ги. 164 парфюма  #Crazy #Crazy #Crazy Кога ли се пръска с тях. Сигурно забравя и какво има.

# 49
Виждала съм го гардеробчето на това момиче. Само не мие  ясно как може да имаш толкова парфюми...аз като гледам тя има поне 200 парфюма
а ми и аз това се чудяWinkСтранно ми е ,че парфмите, които има се дублират с парфюми,който иска,хмSimple SmileНо станах разногледаWinkТо има всичко в тоя гардероб Joy

ПП. А някой ползвал ли е нещо на Liz Claiborne?

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 23:03 от РЕ (от Рени)

# 50
Това по принцип май не може. Ако си написал, че имах даден парфюм, не можеш да го сложиш за тест или че го искаш. Но къде ги държи толкова много си нямам идея Simple Smile
А Вили как имаше нерви да ги броиш Grinning На мене свят ми се зави....това просто е страшно много. Но може би някои хора написват в тази графа всичките, които са пробвали. Защото аз така и 300 мога да ги докарам Grinning

# 51
  • Бургас
Жаки, явно не съм преценила правилно вкуса ти - ти си по компотената сладост на плодовите аромати, а аз предпочитам ориентал ванила /и останалите ориенталци също/ М/у другото лосионите към парфюмите на JLо май просто не се продават тук, защото като погледнах във Фрагранс почти всеки парфюм си имаше сет с лосион или поне лосиона се продаваше отделно.

За фенките на Черния жасмин http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_J-am-pid_ … 0W__products.html може ли да повярвате каква цена  Shocked

# 52
Жаки преброих само редовете и ги умножих по 4 парфюма на ред  bowuu Flutter Иначе и на мен ми се зави свят.

ga_aMa_He  и аз съм по ориентал ванила  Crazy 

# 53
  • София
Изпуснах цели 2 теми  #Crazy Не ви смогвам, много пишете  Simple Smile
 Тес, поздравления за всички темички, страхотни са   bouquet

Момичета попадам на български сайтове за парфюми с нереално ниски цени, просто ми е ясно, че са фалшименти, не е възможно един мъжки D&G 125ml. да струва 30 лв.  Shocked
Кажете от кои бг сайтове са читави парфюмите, досега не съм пазарувала от такива?

Междудругото ми подариха виалче на Ейджъл и изключително много ми харесва. Пробвала съм го на ръка преди време,  видя ми се тежичък, но се сега го заобичах и прочетох следното: Парфюмът има доказан лечебен ефект върху тялото и душата. Това е здраве от природата!  Laughing

# 54
elix, къде се губиш.  Дам тези цени, които споменаваш, наистина са ненормално ниски.
Иначе данни за сега сочат, че от българските сайтове са надеждни  мегашоп и гет-а .

# 55
Moя вкус много не може да се квалифицира. Примерно харесвам Хипноуз и Хипнотичната Отрова (те не бяха ли ориенталска ванилия?)

Аз да кажа, че много бг сайтове пишат, че продават оригинални парфюми....а после като видиш инфото пише, че са реплики! така, че внимавайте!

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 23:32 от Jaquie

# 56
  • Бургас
Moя вкус много не може да се квалифицира. Примерно харесвам Хипноуз и Хипнотичната Отрова (те не бяха ли ориенталска ванилия?)

Аз да кажа, че много бг сайтове пишат, че продават оригинални парфюми....а после като видиш инфото пише, че са реплики! така, че внимавайте!
не съм искала да те обидя или да ти поставям някакви рамки, но определено от писаното тук ми се струва, че плодовите /и то по-сладките/ са твоите предпочитани аромати  Peace

# 57
Не съм се почувствала обидена ни най малко Simple Smile Просто с Тес веднъж се шегувахме, че не може да нацели какво ще ми хареса Simple Smile
Иначе да, много си падам по сладки миризми Simple Smile

# 58
Аз пиша сигурно за пореден път ,но от 4 години поръчваме само от тук: www.donna.bg Лично аз съм много доволна!Само веднъж дойде без целофанче един мъжки,но си беше наред всичко по него.Другото ,което ми харесва тук е ,че нямат ВСИЧКО или дори тестерите са им малко,за разлика от мегашоп,не че имам нещо против последните,но на мен мегашоп ми изглеждат малко...измамни с тези цени.

# 59
Жаки,черпя те тогава с тези 2-та,мисля,че ще ти харесат и на мен ми допадат така описани,ето тук:
http://www.fragrantica.com/perfume/Les-Parfums-de-Rosine/Roseberry-3983.html
и тук: http://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/Lolli-Pop-192.html

Общи условия

Активация на акаунт