''Парфюмни размисли и страсти'' 19

• 19 010
  • 417
  •   1
Отговори
# 60
Мерси Миши Simple Smile Това на Ланком за първи път го виждам

# 61
  • София
elix, къде се губиш.  Дам тези цени, които споменаваш, наистина са ненормално ниски.
Иначе данни за сега сочат, че от българските сайтове са надеждни  мегашоп и гет-а .
Малко бях във ваканция   Sunglasses

Мерси, Вили, ще проуча и тези сайтове  Peace

# 62
Жаки,в БГ ги няма/мисля/,аз ги открих само тук,но мисля,че 100% са в тази категория.А Лоли Поп би вървял чудно с Джуси Тюбс Laughing Peace

# 63
Точно и аз това се сетих. Наскоро се сдобих с 2 Juicy Tubes ягодка и праскова, но цветовете хич не са такива като в сайта им.... Sad За това пазаруването на сляпо не го обичам...

А този на Кристина харесвате ли го
аз като го пробвах не усетих нищо...много странно newsm78

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 00:33 от Jaquie

# 64
  • София
Леле мале.
Пак ви изтървах. Ама вие спирка нямате. Само така, момичета  Peace . Утре ще чета и наваксвам. Сега се включвам само да благодаря на Тес отново за труда и да кажа, че харесвам Glow After Dark на JLo, освен дневната му версия други не познавам.

# 65
  • София
Аз пиша сигурно за пореден път ,но от 4 години поръчваме само от тук: www.donna.bg Лично аз съм много доволна!Само веднъж дойде без целофанче един мъжки,но си беше наред всичко по него.Другото ,което ми харесва тук е ,че нямат ВСИЧКО или дори тестерите са им малко,за разлика от мегашоп,не че имам нещо против последните,но на мен мегашоп ми изглеждат малко...измамни с тези цени.

Миши, добри са им цените на Донна, сайта им не е подреден по марки, но най-важното е мнението ти, че не са ментета  Peace

Жаки, никъде не видях да пише, че парфюмите са реплики, но и никъде не видях да пише, че са оригинални. Говоря за тези съмнително евтините  Rolling Eyes

На Джей Ло нищо не съм тествала, нямам мнение за "стоката й"  Simple Smile

# 66
Аз съм поръчвала веднъж от Донна.бг и според мене парфюма не е много оригинален. Направен е добре, но някои неща много ме карат да се съмнявам...
Сега си изрових от шкафа ето този
Последно го носих 2006-2007 и ми беше малко омръзнал и го прибвах...
Но това е просто божествен аромат....спомням си, че като го пробвах за 1ви път направо се влюбих в него. Ако го има в БГ го пробвайте обезателно...уникално тропически рай (даже като му чета описанието във фрагрантика не ме впечатлява много). Напомня ми на някой остров като Таити или Мауи

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 02:14 от Jaquie

# 67
  • София
Добро утро!

Верно ли ще се събирате на 1.06?
Не забравяйте какъв празник е тогава. Аз съм с детето.
Пък и по центъра ще има ужасно много деца, което не винаги е удобно за дамски парфюмни сбирки.

# 68
  • Варна
Добро утро, момичета!

# 69
Добро да е!  bouquet Айде по една лека закуска с чудесното кафе. Mr. Green

# 70
  • Варна
Само да отбележа, че предния месец си поръчах на сляпо от Гет-а Deseo EDP на Jennifer Lopez, но не ме впечатлява хич. Много сладък и аромата му е един такъв "масов", нищо особено (за мен, почитателките да ме извинят). Ужас, а е 100мл. ooooh!

# 71
Разгледах профила, който коментирате по-нагоре. Честно казано, не ме шашна това, което има, а това, което ИСКА да има. Shocked
Не е нормално, това е някакъв парфюмен кич. smile3544

# 72
Момичета, надявам се, че пиша в правилната тема Simple Smile
Случвало ли ви се е да ви се развали помпичката на парфюм и да не може да пръска? Дайте идеи какво да направя, че много си го харесвам Praynig
Предварително благодаря!

# 73
  • виртуално
на JLo нямам все още нищо - поръчала съм Live Luxe и Love at First Glow, но все още не са пристигнали  Sad

# 74
Добро утро,момичета Hug
Благодаря за кафенцето и хубавата закуска  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт