''Парфюмни размисли и страсти'' 19

• 19 026
  • 417
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, надявам се, че пиша в правилната тема Simple Smile
Случвало ли ви се е да ви се развали помпичката на парфюм и да не може да пръска? Дайте идеи какво да направя, че много си го харесвам Praynig
Предварително благодаря!
Не ми се е случвало, обаче наум ми идва само "грубиянска" намеса - ако можеш да махнеш отгоре пръстенчето и пръскалката, и да прелееш със спринцовка в рефанско шише. Поне ще можеш да си ползваш парфюма, за сметка на шишето.
Всъщност, за обикновена помпичка ли говориш или такава:

# 76
Преброих ги. 164 парфюма  #Crazy #Crazy #Crazy Кога ли се пръска с тях. Сигурно забравя и какво има.
А какво ще кажете за 879  !? Twisted Evil
Статистика по гардеробам http://www.aromania.ru/?q=wardrobe/stat

# 77
Отивам да ви чета.

# 78
Благодаря, Аризона, не ми се иска да се намесвам толкова грубо, но май нямам друг избор.
Обикновена ми е помпичката.

# 79
# 80
А какво ще кажете за 879  !? Twisted Evil
Статистика по гардеробам http://www.aromania.ru/?q=wardrobe/stat
ай стига бе:)))Сигурно има парфщмерия и си записва всичко,което е заредила  hahaha
paola2,много е сладко,леле:)Чак ми се прииска да си го купя:))))Аз още се въздържам за онова комплектче на Азаро с ключодържателя с двете човечета  Heart Eyes Blush Praynig

# 81
Благодаря, Аризона, не ми се иска да се намесвам толкова грубо, но май нямам друг избор.
Обикновена ми е помпичката.
Ако искаш изчакай малко, някое момиче може да предложи по-добро решение. Simple Smile

# 82
elix ти кой искаше да поръчваш,ако не е тайна?За дона мога да кажа,че и на мен цените ми допадат,ползвам услугите им и за други неща и до момента не е имало издънки/което не означава,че не би могло да има/по принцип сме поръчвали и тестери и в кутийки и дамски и мъжки не съм най-големият експерт,но всичко си е било както би трябвало да бъде.То и в магазин няма гаранция 100%.
Жаки,на Наоми и аз съм почитател и имах разни нейни неща.Много ми беше любим един Mistery .Иначе сега проявяваминтерес към този Seductive Elixir.Повече ми харесват от тези на Джей Ло.Имах Exult,Naomagic,naomi Cambell.

# 83
Пробвала съм много от нещата на Джей Ло, даже първия Глоу го донесох от САЩ за бала на сестра ми.

Ами ... според мен не са нищо особено, за което бих дала пари.

От серията Live бих носила, ако ми подарят, но Deseo ми мирише като праха по изделията от каучук и гума.  doh

# 84
  • София
Миши, искам 2-3 парфюма, дамския е Макс Мара-Кашмина тъч, мъжкия е на D&G и един Клое. Последния го нямаше там, но то почти никъде го няма. Иначе погледнах и тук и също ми изглеждат редовни  Thinking

# 85
Миши, Seductive Elixir очаквах да е много хубав....а като го пробвах миналата година тотално ме разочарова!
Някой беше питал дали ни се е случвало да се разваля пръскалката на парфюма. На мене лично ДА и то 2 пъти. Честно казано така и не се оправи напълно...успях да го оправя така, че да пръска като струя, а не като пулверизатор.

# 86
Жаки, аз питах, а как успя да го оправиш?

# 87
С игла. Първо се опитах да го развинтя, но това се оказа абсолютно невъзможно. После ръчках с много тъничка игла в самото отворче, където изпиза парфюма и се оправи горе долу.

# 88
Благодаря!
И още едно въпросче - много ми харесаха парфюмните гардеробчета  Simple Smile Направих си регистрация в Фрагрантика, но не мога да се ориентирам как да си направя гардеробчето...

# 89
Здравейте момичета Grinning, благодаря за кафенцето и закуската Hug, снощи си преглеждах част от старите флакончета и ме обхвана такава носталгия по Азура на Азаро - всъщност единствения аромат на марката, който съм имала - тооочно за лято и топлина, страхотен парфюм за мен и много различен Crazy Ето него бих повторила, пък и съм го ползвала преди повече от 5-6 г.

Общи условия

Активация на акаунт