Лятото ни зове, хайде с Май-че на море!

• 11 169
  • 277
  •   1
Отговори
# 210
заключвам отново палците си тоя път в чест на ася. да е по конец  Peace

нашият чичо джорж си замина тая сутрин /унгарски фотограф на около 50/ и аз вече започнах да пакетирам, пакетирам, пакетирам, пакетирам, защото тая нощ заминаваме към морето. продължавам да се чудя колко ли би струвал самолетен билет до варна, ако се купи по-ранко де - не сега, в последния момент. ще бъде ужасно пътуване, ама ние сме си виновни - да бях летяла с децата, а стефан да ни причака на място. някой ми каза, че имало билети и х 40-тина лева. моя грешка, че не проверих овреме  Rolling Eyes
+ туй, поръчките ми продължават с пълна сила, така че ще съм на море с лаптоп. ех, че кеф  Mr. Green 

# 211
Майче, в момента има някакви полети по 20лв. Най-големия парадокс е, че за бебетата са 50.  Shocked Явно са някакви фиксирани цени.  Та по тоя повод една приятелка мисли да не казва, че детето й е под две години и просто да си му купи билет за възрастни.

Мерси за палците.  Laughing

# 212
  • Варна
Добро утро!
Днес съм бясна и то още от вчера ме държи, че нямахме вода от 10.00 до 00.00 , и днес съм станала рано, рано да оправям вече вмирисалата се навсякъде къща Sick Направо ми идва да  ги разстрелям #2gunfire, ти в такава жега , да си легнеш некъпан, детето мръсно и то заспа, абе направо не ми се говори. Отделно , че имам натрупано от уикенда пране , което вече ще прелее в банята. Но хайде, пооправят се нещата.
Сега, Майче, билетчета евтини да, може да си намериш, но трябваше по-раничко да се сетиш, иначе не зная с какво ще пътувате, с хубава кола  за 5 часа, може и да дойдете. Хайде една среща да ударим ако не заради нас, че не можем се организираме, то поне заради Майчето Hug
И аз като една стара свекърва, ще започна да ви врънкам постоянно, че и вас софиянки, да си направим срещите по места. Ще чакам предложения и анкети после ще пусна, и които преварят ще са с първа анкета Hug Mr. Green
Майче, вие за кога сте тук?

# 213
до неделя сме, в св. конст. и елена сме, в долфин марина. обаче с тия 2 деца изобщо не сме за сгляда. имаше миналата година един парк във варна с всякакви разоряващи родителите машинки и клатушкащи се чудесии. навярно в събота сабахлян ще идем до там. та ако искате, може да направим опит за сгляда. ама то моето ще е точно мярване - ние буквално търчим след двамата  Rolling Eyes
гсм 0897 961427

# 214
  • Перник
http://www.facebook.com/album.php?aid=5305&id=1677228630&saved

Eто малко снимки от РД на Калоян.
Джули, програмката за възстановяване свърши работа. Ако не бях смесила в 1 карта снимки от апарат и телефон, щях да възстановя 100 %. Сега въстанових само телефонните, а другите са 10-тина снимки, но най-ценните.  Sad Винаги така става. Здраве да е, аз съм си виновна. Вече няма да правя глупости.

Мамамила, чудесно пътешествие  Simple Smile

Майче, приятно прекарване на морето и лека работа  Wink

Руми, съчувствам ти за безводието  Peace

И аз съм леко бясна - на работа съм от 01.03. и уж съм пратила на работодателя си всички документи, за да получавам 50 % майчинство, днес ми пращат Приложение 4, което трябва да попълня. А аз пиша гневни мейли на НОИ  Embarassed #2gunfire И ми обясняват, че не мога да ползвам програмата "В подкрепа на майчинството", защото детето било навършило 2 г.!  #Cussing out Просто нямам думи вече!

# 215
SvetlaK, за снимките трябва парола.
Да се похваля - вчера трябваше да убеждавам един батко, че съм...пълнолетна  Mr. Green

# 216
  • Перник
SvetlaK, за снимките трябва парола.
Да се похваля - вчера трябваше да убеждавам един батко, че съм...пълнолетна  Mr. Green

KSI, поздравления  Grinning
тук не трябва парола: http://www.paunova.snimka.bg/album.php?album_id=387395

# 217
Сега ги видях. Калоян изглежда много щастлив като си отваря подаръка Heart Eyes

# 218
  • Перник
Сега ги видях. Калоян изглежда много щастлив като си отваря подаръка Heart Eyes

По-щастлив беше като получи крана от баба си и дядо си.Ама никой не се е сетил да снима  Embarassed

# 219
имам си лаптоп- всичко спасено  Party кеф
да ви кажа от уикенда съм в шах - семейството ни се увеличи с още 2 кученца, освен майка им. голяма изненада, ама мъжа ми бил сигурен, че нищо не било станало  hahaha толкова разбира
Калоян е силно впечатлен, но не припарва, защото му ръмжи майката казва "бау бебе, де" т.е. две
истински цирк  ooooh!
майче да се забавлявате ...ние сме на морето в края на месеца за цели 10 дни, чакам с нетърпение, че с тези жеги...
Румка дано нямате повече проблеми, макар, че по новините казаха, че в Бургас ще са без топла вода за 2 месеца за отстраняване на щетите от кризата с газта

# 220
Хай, честито!  Joy Това ми напомня за "девственото" куче, което преди години подариха на майка ми, а то месец след това направи "бъбречна криза" и взе че роди 4 "туморчета", които после станаха сладки кученца!  hahaha После се смеехме, че е непорочно заченала св Тереза.

Румка, на теб мина ли ти гадния период? На мен не че ми става много лошо, но безумно ми се спи и ми е трудно да приемам течности.  Crazy

Мила набива череши за закуска, в тия жеги хич не се храни добре. Сега ще се пробвам да й направя един сандвич, пък да видим.

Хубав ден!

# 221
  • България
ХАЙ честити ви бебета! Ама то това си е благодат... а и ще ви бъде интересно с още две бебешока....Те малко да пораснат Калоян ще им разкаже играта ... от любов де....
Коко като се събудил тази сутрин започнал да вика - мама.... тати ....мама... тати.... и преследвал баба си даже и в WC - то не я пуснал сама, седял й е в скута.... стана ми гадно .... че е толкова далеч детенцето ми... иначе през два часа разговаряме по телефона - не че е много смислен разговора - ама все пак си го чувам.

# 222
Мойто дзвер пък отказва череши и ягоди, въпреки, че ги предлагам в различни видове- домашни, купени, диви- е не ще и това е. Добре, че поне ябълки и пъпеш не отказва.
Да ви питам- при вас започна ли лошия период? Мила от десетина дни е друго дете- прави си оглушки, само искам, не искам, не, няма, мааш оттук, плюе като каруцарка, не иска да ходи, а бяхме забравили за количката отдавна. Единствено за пишкането и бонбоните нямаме проблеми Rolling Eyes
Супермама  Hug, дано приключи скоро този период при вас и си го приберете.

# 223
Това с разделянето е просто отвратително! Супермама, голямо гуш и за двама ви и скоро да сте си заедно!  Hug

Мила вчера едвам съм я прибрала в 8.30  и ми отмъсти, като се дра близо час след това.  Rolling Eyes

# 224
  • Перник
Супермама, дано скоро успеете да вземета Калоян при вас!  Hug

Хай, честити бебета бау  Mr. Green Като знам какво прави Калоян с малките котенца у баба ми, представям си и горките кутрета какво ги чака. Браво, че сте спасили лаптопа. Ужасно е да загубиш работа, снимки, документи.

Калоян умира за ягоди и череши. Ако му сервирам една щайга, сигурно няма да му се опре. Това ме радва, хубаво е да яде плодове. Аз също обожавам. Мога да живея само на плодове и зеленчуци,е,и малко месце и шоколадче  Mr. Green
Мила вчера едвам съм я прибрала в 8.30  и ми отмъсти, като се дра близо час след това.  Rolling Eyes

И ние трудно се прибираме. А снощи поливахме цветята - аз с маркуча - Калоян с лейката. И двамата се прибрхаме мокри и кални  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт