Как ви тръгна новата година? 
,какво правите,замъчиха ли го вече коликите Гоги?Ти как си?
,вчера го взех от градината с шейната и си поиграхме един час в снега,а днес като гледам до следобеда няма да е останало сняг
Но в понеделник ще я водя при педито да я види. Че покрай шарката са този намален имунитет, да не е лепнала нещо друго. И май ще се погледаме и другата седмица малко в къщи.
Така разчитах на каката "да ни вкара", ама май не е никаква гаранция
Ще видим. то още не е активна системата за нов прием. Та за сега са само догатки. Май месец ще е голямата сеч 

И аз скоро имах някакви болки. Но се падна точно по празниците. Даде ми да си пускам няколко изследвания. Аз си направих едното и се оказа, че нищо няма. Реших да изчакам да минат празниците и пак да ходя да ме види. То взе, че ми мина междувременно 
.

Много е порастнал сладура!А на теб пожелавам изследванията да покажат само безобидни неща!
Дълго време след това не можехме да се съвземем и да се организираме с всичките си задължения. Тя много ми помагаше във всички отношения. Та такива неща около нас. Като изключим това, нищо ново няма при нас.

,не се отчайвай,пожелавам ти и аз тая година да ти се наредят нещата,да си намериш хубава работа и най-вече да си решиш здравословните проблеми!Аз не съм гледала това предаване,но мислиш ли,че може да и се вярва на тая машина
,да не би само да психясват хората с грешна информация?
Ама кога се роди малката,кога стана време за ясла ,божеее,как си лети времето.Дано ви се получат нещата!Аз пък си мисля как ще местя Дани есента в друга градина,че нали ще се местим в друг апартамент,живот и здраве.Та хич не ми е ясно как се процедира в тоя случай,наново ли ще трябва да кандидатстваме за новата градина или има някаква дуга възможност, директно да го прехвърлят...
и на мен ми стана много приятно,че те видях,жалко ,че Емка не беше с вас,да я видя и нея.Ами айде излюпи на детето едно бебче,де

децата ходят на училище и на градина ,играят ,лудуват абе нищо интересно.
това ти ли си? Сериозно се зачудих дали някой не е влязъл от твоя акаунт?!? Познавам те като позитивен човек, моля те върни се!

А на подобен уред,който описваш,преди няколко седмици водих майка ми.

. Тичай към аптеката моля те и да се отчетеш ако ще си първата в темата с трето. Аз за пръв път в живота си се депресирах като бях бременна с ева
. Сега ми е смешно, ама тогава какви мисли ми минаваха през акъла, какъв умисъл влягах в думите - ужас работа. Та провери хормоните, че да не дойдеш скоро в редиците на новоизлюпените мами.
. За момента много се радва на малката, ама не му е ясно още, че това не е личната му кукла. Добре, че са държеливи децата
/избихме си го от главите след диагнозата за дискова херния на Боби/ за съжаление депресията ми е от 3 месеца вече мисля ,че е заради баба все още немога да го преживея
и има дни като вчерашния които ме съсипват . Днес съм по добре ,дядото който направо го бяхме отписали ,вчера се е съвзел и са казали ,че понеделник ще го изпишат което ме прави доста щастлива и мисля ,че започва да ми просветва. Сега интересното е ,че майка ми с една съседка решиха да ходят до Виена на гости при тяхна приятелка която живее там ,но това го решиха вчера ,а мислят да тръгват други ден в неделя та сега се чудя как ще ходя на работа и кой ще гледа децата 3-4 дни
но ще го измисля някак.
и да преминава неприятното чувство! 

уж съм опитна кърмачка, ама незнам как да излезем от тоя цикъл. Денем е по-спокоен, но пак има по няколко часа рев и гърчене. Алито вече много ревнува, щото той не ми излиза от ръцете. Ходи и разправя на всички, че Гогата обичам повече и разни бисери от сорта
а на мойте опънати нервички и недоспала тиква хич не се получава по 123456 пъти да й обясням, че ги обичам по равно. Не, тя искала нея повече. Взе да става сложно...иначе на мама кюфтето е трупнало 600гр. за 16 дена от изписването досега. Взехме секрет от носа, че нещо ми хърхори нощем и го бодаха за кръв да видим билирубина. Второто е ок, чакам да видим първото. Али пък е на Кларитин да видим ще оправи ли кашлицата, ако не заминаваме на УНГ да гледаме трета сливица.