аз тези дни съм малко под пара и съм се видяла в чудо, та няма много да се включа по темите
Влизам само да ви покажа едно сладко бебе

Лека и приятна седмица пожелавам на всички

!!!
... Вики е започнала да се сърди на непознати, които и приказват, пипат или надничат в количката- нормална фаза от растежа... Този бебеобмен дето го правите по срещичките наистина се отразява чудесно на дребосъците- завиждам малко
.
...
... май- май ще почакам още седмица- две...
...
...

Много мило ми стана като гледах как каката помага и кръжи около бебето. Сигурно е много горда.
лошо ни се пише с баща и и така се кефи, все едно вика един път да проходя и ще ви кажа аз на вас!
Вика мама, баба, тата и разни други нейни си неща бърбори постоянно, но зъби нямаааааааа!
?

На мен ми беше полезно и се съгласявам с повечето неща. Аз бульона и да искам с шише не мога да го дам, за нас е неизползваем предмет (леле като се сетя как една мама навремето ме убеждаваше, че ми трябват поне 5 шишета
добре че не я послушах). Само не разбрах ден за ден ли се приготвя или може да го замразя на кубчета и да го приготвям веднъж месечно? Щото ние както се разхождаме между 10.00ч. и 13.00ч. не виждам кога трябва да ставам да го приготвям. Иначе в една от моите книжки има рецепти за бульона (ако някой не е много убеден как да го направи), ако искате да ви напиша? Пише, че после след месец-два може да се добавя ориз вътре и да се хапва всичко като супа.