КГО2008 - 3

• 15 245
  • 402
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Еличка, моята е с една бъркалка. Има по-малко програми от OW 5000 и вместимостта е до 1 кг. Но за нас е идеална  Laughing

# 76
Е аз я гледах на брошурка и само споменато колко програми има и до колко може хляб.. както казва Сашо... аз искам топъл хляб сутрин, не искам 3 кила хляб, за да ям няколко дена аз се насочих към този 5000 точно заради многото програми, но като не знам какви са. за това събирах мнение Simple Smile та сега приключвам, че прекалено извън темата отидох Simple Smile
Мойто мъж утре заминава за 5 дена в командировка и аз ще съм си сама с малката... и останалата част от италианската фамилия (целувки Сънка  Hug )
Съни отпразнужахте ли завършването на баткото? Наваля ли ви много?
Нев аз гледах един стар Бг филм и там едно детенце беше много свито, стреснато и не говореше много, а баба му вика. много ти е силно ангелчето... я да нахраним малко и дяволчето и взеха да чупят чинии Simple Smile Та това ми е останало в акъла, че трябва да има равновесие, че иначе лошо Simple Smile  Hug
Снимките са страхотни...

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 22:00 от Elichka_mama

# 77
  • Велико Търново
И Преслава е от проблемните с акането, ама от най-проблемните, като я изаквам плаче даже миличката Sad Една лекарка, позната на майка ми препоръча да пробваме с лактолоза. Като има резултат, ще споделя  Praynig

# 78
Наде, много добре те разбирам, малката веднъж така рева горката Sad аз с нея разбира се Sad мнного мъка беше, но се справихме  Hug Успех на малката Преси скоро да се регулира малкото стомахче  Hug

# 79
Наде, Радостин беше така, когато започнах захранването. Консистенцията се промени и той явно не можеше да свикне с това. Плашеше се, болеше го и всеки път се дереше ужасно от рев. Все едно ще ражда. Сега, да чукна на дърво, свикна и вече е доста по-леко. Но много ревеше в началото. Дано и при вас отмине този период и се регулира коремчето. Аз и много моркови му давах, че си ги хареса. И оризова каша и предполагам, че за това му е било по-трудничко. Сега давам по-регулиращи храни и всичко е ок.

# 80
  • София
Еличка, за хлебопекарната , нашата е Мулинекс 5000 с две бъркалки и с многото програми. Сутрин те чака топъл хляб от един и половина кг. За нас е по-добре да прави по-голям на грамаж, за да не правим по-често хляб. Дори да постои два или три дни хляба не си губи качеството. Увиваме го в едни кърпи, които ползваме само за хляба и го слагаме в бамбукова посуда само за тази цел.
И друго, хубаво е да си купувате насипно брашно, а не на пакетчета от магазина. Нужно е да си разрешите въпроса с доставка на брашно от мелница. Ние за сега пълнозърнестото и бялото брашна сме си ги уредили, а за царевично и ръжено мисля да се доверя на фирма техра. Те имат сайт www.tehra.com,  но ще трябва да проуча как стоят нещата със закупуване на повече от 1кг и доставка с куриер до вкъщи.

Мама Барба, права си много за барбаронското семейство! Толкова много внимание изисква малкия човек, ама толкова много, че ми се иска за пореден път да кажа на мамите с повече от едно дете, че им се възхищавам!

Нека всички мами и дечица да сме здрави и да живеем в дълбоко доверие, любов и разбирателство!

Понеже живот и здраве на 01 юни заминаваме на Пампорово за една седмица, си позволявам сега да ви пусна една картичка за празника!

Срещата на варненки с Джиджибиджи е прекрасна, а Дианчето е усмихната както винаги. Тооо затова аватарът й отива толкова много! А малката Тони трудно я познах, толкова е пораснала!!!

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 23:01 от shivani

# 81
Хеленка, Общината е длъжна да ми осигури тази услуга след като си плащам данъците коректно Twisted Evil Толкова съм бясна, че едвам се събирам в кожата си. Аз един майстор, който ми съсипа банята и ми опадаха плочките от неговия "майсторлък" осъдих, забележи -  без да съм подписвал договор, пък Общината, която ми доскриминира детето ли няма да се пробвам да осъдя #Cussing out
Да ви кажа, научих моя ЦАр като е гладен да казва - Ам ам, много е смешен hahaha
КАпучинке не се чуди къде ги събират тези храни, Калоянчето яде по 230 каша и пищи от удоволствие. Те растат като гъбки и им трябва много храна, ама многооооо Crazy
Наде не се ли реши вашия проблем със запека бе мила. захранването регулира стомахчето Peace
Ели, за пекарната аз съм пристрастна, защото изпитвам изключително удоволствие да меся питки Embarassed Просто понякога го правя без да ми се яде, само за изживяването Laughing

# 82
Айде и аз да се разпиша!

Днес наистина беше чудничка срещата. Джиджито много усмихната и лъчезарна, но малката Тони... е няма такава усмивка ви казвам! А каква е акробатка, скри ми топката hahaha!

Аз да се изкажа за произведенията от фурната на Хеленка... мммммммммммммммммммм! Обикновенно аз ги изяждам всичките кифлички и хлебчета!
Бягам, че Ева нещо много се буди тая вечер...

# 83
  Привет милички Hug!
 Сутринта мойто момче завърши 2-ри клас  Heart Eyes!Аз към 10 сутринта нагиздих бебка с една рокля (че ми омръзна да ме питат момче ли е откакто я постригахме) и отидохме да си го приберем.А в класната стая лудница,беба се ококори.Всички викат,гонят се,музика кънти,а госпожата хванала един фотоапарат и само снима  Joy.Като се окопити малко Весето и започна да се върти на всички страни и да им вика :"ей,ей",ама кой ти я чува.Бяха пощурели и вир вода тия деца.Та така завършихме и сега ни чака един дълъг списък с книги.
 Невенче държа да кажа,че на снимките си просто страхотна.Много добре изглеждаш и с едно такова приятно излъчване!А на едната снимка Радостин е направил много сладка гримаса Crazy!Ще свикне с проходилката,ама все пак е нещо ново за него,имай търпение.И Алек така реагира първоначално,ама после неможехме да го стигнем Joy.
 Ели ти какво единя зъб ли ще почнеш да му търкаш на детето.Почакай малко,нека избият повечко,няма да и се замърси толкова.А за италянската фамилия не ми се говори,пак ме прецакаха ooooh!.Добре че съм им свикнала,та вече не ми прави впечатление.
 Аничка весело изкарване и после много снимки да показваш.Иди събери малко позитивна енергия,че после да заредиш и наште батерии  Hug!
 Тони,хайде показвай снимки вече.А Момо наистина стои като голямо момченце.
 Наде,Софи,дано се оправят вече малките бебоци!Аз варя овесени ядки за закуска на Весето,знам че те действат много добре на перисталтиката.Може да пробвате ако искате и това.
 Лилавото Тони-Бонбони ще го изям просто,много е пораснало и колко много зъбки имааааа  Heart Eyes!
  Моя Алек да ви кажа много чуствителен нещо.Гледа шепот от отвъдното и такъв рев му дръпна за горката жена дето и умряло бебенцето Cry.И всяка нощ сънува и се хвърля да спасява някой,ставам да го завивам по 100 пъти.Решила съм като идем на село да го заведа да му леят куршум.Обикновенно след това се успокоява,дано пак помогне.
  Айде лека нощ!

Последна редакция: нд, 31 май 2009, 00:33 от sunny_77

# 84
Колежки, сливовия сок подейства, но не на когото трябваше и не ме питайте защо се връщахме днес от средата на пътя- а, то е едно натоварване, разтоварване- деца, багажи, колички, съпруг с патерички, един бега друг реве, а на майката и се (тъът-тъъъът)...  Stop...

Дребната и днес следобяда изкара един мек "фъстък", в който определено се напипваха склереидите от крушовото пюре, дадено и онзи ден... нещо бавно ги обработва нещата... ще и давам рядка каша и това си е...  newsm78

П.С. Изтрих само по- тъмнокафявото, простете че все за л...а приказвам... Такъв период ми е явно.  Joy

Последна редакция: нд, 31 май 2009, 01:23 от [sfkbfk]

# 85
  • Бургас
Софи тоя пост ме разсмя рано сутринта-мерси за което -хихихи.
Да ти кажа ,че крушата Никол я затяга,та може и при Вики да е така Peace
Шивани приятна почивка на чист въздух Hug

# 86
Добър ден!
Софи,  Joy и на нея може да й подейства ама по-късно hahaha
Съни, честито завършване на голямото момче! Ние продължаваме до15-ти с последни силици вече, а тепърва матури ни чакат ooooh!
Я да питам мамите на момченца, които са забелили пишето... мазахте ли с нещо, като го забелихте? Снощи, както му го почиствах без никакъв зор само се оголи, а аз като се стреснах и го върнах бързо обратно Shocked hahaha Обаче цяла нощ явно, като пишкаше и го болеше милото, така е плакал миличкият ми Cry На сутринта имаше някакъв секрет под кожичката, та се чудих с какво да го мажа, сложих Бочко, но дали не трябва нещо друго newsm78
Като говорите за запек се замислям, че вярно в началото имаше доста запечени моменти Thinking сега си го "викаме" акото по едно и също време и няма проблеми душицата. Ако съм прекалила с разхлабващите продукти може да свърши работа и без да го "викаме"... hahaha
Ели, ама бивали така да говорите из форумско за тия хлябове с Шивани , чак ми замирисааааа Crazy Да взимате да месите и да почерпите, че Хеленката ми е далече Laughing
Варненки са 'убавици, аз съм им го казала  Hug

# 87
  • София
Еееех, пооправи се времето и пак хукнахте, нали  Wink Hug
Нашите зъбни терзания продължават...сигурно ще ни изненада още някое зъбе.
Неди, много си рабобудна бе, душко!  Hug
Софко, да знаеш какъв ефект имаше Калоян от едно пюре от сини сливи  ooooh!! 3 памперса, напълнени в рамните на 1.5 часа от изяждането на пюрето. Става дума за пюрето на Семпер. То май е от сушени сливи - така поне изглеждат на етикетчето, пък и на вкус приличат. Тъкмо удобен случай да въведеш и сливи  hahaha
Варненки, завиждам ви благородно...пък и не чак толкова  hahaha. Да знаете как ми се пийва едно джинче с тоник на плажааа.....ама май чак догодина ще стане тая работа  Confused
Бебочка, моят пък маймун като огладнее започва да ми вика "мамеееее, мамеееее", като слага ударението на е-то. Много е смешен, милия  Heart Eyes

# 88
Здравейте!

Ние не сме припарвали отдавна,ама все сме навън и сме изморени за форум.Попрегледах,че сте добре,като се изключат някои изхождащи проблеми.
И Виктор е така-не знам от какво,не съм давала нови храни.Да се надяваме,че сливата пак ще помогне.Иначе открих,че най-много обича пюретата на Бебивита.

Разгледах страхотни снимки.Малките мушмурони много са пораснали и са големи сладури.Ей,морски мами,завиждам ви отвсякъде.
И ние имаме пловдивски срещи,но не мога да покажа,че нещо не ми работи програмата за апарата.

Иначе мога да покажа по-стари снимки на който му се гледа:
www.viking4e.multiply.com

# 89
Барабина, пишИ какво става с Дамян? Размина ли ви се температурата или...?

Феъри, Викингчето е страхотен!!! Пу пу пу!!!

Общи условия

Активация на акаунт