"Бебе ДЕКЕМВРИйче си расте, а мама мисли за море"

• 12 476
  • 305
  •   1
Отговори
# 150
  • Русе
Момичета, някой беше споменал в някоя от предишните теми за някакъв филм - Тайната май беше, за силата на мисълта. Ако някой го знае къжете от къде мога да си го изтегля.

# 151
Здравейте момичета!Аз малко се загубих,защото имахме доста работи за свършване преди утрешното ни заминаване за морето!
Добре дошли на всички нови мамчета,толкова много се радвам,че отбора ни се увеличава Party
Аз тази седмица бях като парцал,на  прегледа в сряда доки ме пита как се чувствам и аз ок нищо ми няма и ... ето защо човек не трябва да се хвали!
Като се почна едно повръщане 7 пъти на ден,после едно" рядко щастие"  придружено с много силно гловоболие,сега една хрема ,а и тези бактерии във влагалището,ох ужас преживявам.
Момичета при вашите изследвания някоя имала ли е "кокобацили"/анаероби/7-8 Shocked Доки каза ,че е нормално да се появят по време на бременност и ми изписа 6 дни полижинакс/антибиотик/ влагалищно и 7 дни вагизан!!!
Моля дайте мнение!!!

# 152
моля за парола и аз да се включа в албумчето photo

# 153
  • София
Добър ден и от мен - ние днес "работим" така да се каже, а аз пак дремя - омръзна ми вече това състояние, ама какво да се прави. Не съм писала от вчера - и много неща изпуснах да коментирам, но специално на pamivo искам да кажа, че не е много нормално. Бактериите по време на бременност са опасни - те се въдят в алкална среда, за това природата си знае работата и при бременност средата се променя и става по-киселинна, за да не могат да се размножават и тогава пък често завъждаме гъбички, защото те обичат по-висока киселинност.
Момичета от София - искам малко помощ - козметичката ми избяга някъде към центъра, ама аз и без това исках да я сменям - моля дайте съвети всякакви - за кола маска, педикюр и т.н. Много съм гнуслива, а сега още повече да не завъдя нещо, така че приемам всякаква помощ - ако искате на лични да не занимаваме масовата общественост с космалаците си Mr. Green За предпочитане без източните квартали, че това вече много далече ще ми дойде Blush

# 154
Здравейте и от мен!
Аз вече съм готова с първата ФМ и БХС.
ФМ е добра-всичко си има бебока,на първо четене-пол мъжки.
БХС-резултатите ги видях онлайн-1:5500 оценка на риска за Даун-смятам,че е наред. Thinking
Само ме притеснява тази NT 1,5,а при ФМ е 0,14,но може би и двете имат различни стойности.
Знае ли някоя от вас дали мога да се обядя в лабораторията и да попитам,защото не съм от София и не мога да отида на място???
Имах леко розово течение на 3 пъти и то еднократно,леки контракции,сега пия Папапверин,Магне Б6,Но шпа и.........пазя леглото.
Но перди това пропътувах за 6 дни около 1600км и май ми дойде в повече......
ФМ искам да кажа,че я правих при доц. Томова и останах доволна,дори записах час за втората пак при нея-тогава ще гледа и сърчицето на бебо.
pamivo ,аз също имам твоя проблем с гъбичи обаче,но засега правя само промивки и мажа с Клотромазол.Доки заяви,че нищо не може да ми изпише по сериозно-остават сега мъки.За Полижинакса ми каза,че е много рано и опасно.............Но все пак твоя проблем е по различен може би
Лек и хубав ден от мен!!! Hug

# 155
  • Русе
Fior, ти как разбра че имаш контракции, какво е усещането?

# 156
Здравейте и от мен!Аз все още си полежавам у нас. И по цял ден си ровя из форума,има какво да се чете.
Pamivo и на мен все някакви бактерии ми намираха в урината,но последните изследвания са ми супер,направо да не повярва човек, трябва да се поддържа наистина супер хигиена, защото съм чувала че и от неудобни бикини се получава(май трябва памучни да носим).Аз след последните гъбички се измивам с интимен гел Лактацид и съм много доволна.Дано всичко мине.
Имената вече отдавна сме ги измислили,като правихме опитите вече четири години,много имена мислихме,но последно сме се спряли и двамата на мъжко и женско, което и двамата харесваме.
И ние секса ни беше един път седмично, повечко на "ръчни " методи , а след това зацапване доста почивка ще си дам.
За среща на варненки, свиркайте по всяко време съм на линия!

# 157
Здравейте и от мен, мили, прекрасни бъдещи мами  Hug

Днес е кажи речи скука в офиса, затова реших да ви драсна някой ред. Радвам се, че все още се появяват нови попълнения, като zuzu_82 напр. Добре дошла, миличка   bouquet , чувствай се като у дома си. Ако случайно пропускам някой, много моля да ме извини  Embarassed и да не се чувства обиден. 11 страници все пак сте изписали от новата тема.

Снощи имахме така да се каже абитуриент, синът ни завърши детската градина (т.е. предучилищна) и имаха бал. Толкова бяха сладки всички. Бяха подготвили програма, раздадоха им удостоверенята и едни плакати със снимки на гпупичката. Беше и много тъжно. Едва се сдържах да не ревна  Cry Госпожите и на тях какво им беше. Все пак ги отгледаха и възпитаха от 3 годишни. Но какво да се прави, живота си върви. Ето че идва нов етап - наесен с песен в първи клас.

Аз др. седмица чакам резултатите от БХС, като гледам каква обърквация настава тука, обаче с тях. Важното е да сме спокойни. Като незнаех за тия изследвания си бях тооооооолкова щастлива и спокойна. Ама като ги има, пък да не се направят и то на 35 години, абе карай.

Виждам, че мислите за имена. Аз от години си знам името за момиченце, щото все още е останала искрица надежда че може да е. За момче ще мислим.

Пожелавам ви весел уикенд. Другата седмица ще се опитам да кача снимки в албумчето. Прегръщам ви всички.

# 158
Аз БХС няма да си правя! Peace
За имена-миналия път си бяхме решили ако е момче как ще се казва и все още е в сила! Wink
Ако е пак момиченце,нямам идея! Crazy Ще го мислим по-нататък!Той мъжа ми какъвто е суеверен,дума няма да даде сега да кажа за това! ooooh!

# 159
Здравейте момичета, на днешния слънчев и прекрасен ден имам рожден ден, затова искам да ви почерпя виртуално, няма да пиша с какво, че на някой да не му се прияде нещо.
Имам още по-невероятна новина - ще си имам МЪЖ .  Бебо ми направи най-прекрасният подарък  Joy Отново си го видяхме изброихме му пръстчетата, видяхме му и най- важният атрибут   Joy
Толкова съм щастлива, че чак не мога да пиша
Изпращам ви много     Kissing Heart Hug

# 160
  • Русе
Да ти е честит рожденния ден, каква по добра новина от това, че ще си имате едно прекрасно момченце!!! А като порасне има да прави куп изненади и падаръци на мама.
 smile3525 smile3525 smile3525
 newsm59 и приятно посрещане на празника!

# 161
buminkaЧестит Рожден Ден !

Каква изненада само ! Честито !!!

# 162
buminka, ЧРД!!! Май си получила най-хубавия подарък, който може Simple Smile завиждам ти благородно, аз предния път хич не ми беше зор да разбера какво е, ама тоя път направо ще се спукам от любопитство Crazy

# 163
veni1122 ,чувствам едно стягане на корема,втвърдява се и после омеква.А и докторката ги вижда на ехограф.
Не са приятно изобщо Sad

# 164
buminka Честит Рожден Ден, миличка   bouquet   bouquet   bouquet

Да си жива и здрава и декември да гушкаш своето малко момченце!
Прекрасен подарък

Общи условия

Активация на акаунт