АВГУСТинчовата мама подаръче стяга, че 1-ви юни наближава

• 12 107
  • 290
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Здравейте  Hug.
Или, ще стискам палци на малкия красавец да носи шината. По - добре сега, отколкото като порасне и започне да разбира.
Фетица, дано Т на Неди да е от зъбките и бързо да я свали  Praynig.
На мойте хлапета като са им пробивали зъби, никога не са вдигали Т. Нормално ли е това newsm78?!
Алма, честита кола на Пламен. Ани има триколка от Дани и има голям мерак да я кара, но не стига педалите и май ще й купуваме по - малка триколка.
Приятен ден на всички, въпреки лошото време   bouquet.

# 16
Добър ден и от нас!

Фетица-дано температурата наистина е от зъбки!
Алма-честита колца на Пламката!

Ние поне един месец няма да можем да караме нито колело, конче и прочие.......... Човекът се тръшка от един час да излиза, седнал е в количката и реве като магаре, а то е такъв студ и вятър, ужас!

Хубав ден на всички!

# 17
Привет  Hug
фетица не искам да си представям какво ти е било Shocked Дано не се повтаря вече  Praynig Яни не ми е вдигал такава температура от зъб пу-пу-пу да не чуе рогатия  Praynig
Пиванова днес наистина си е доста хладничко  Rolling Eyes Ама няма да минем без разходка  Crazy
Колело и Яни има една триколка, но педалите може да ги върти само назад  Blush Напред става само с моя помощ. Ама и на мен много бързо ми писва, пък той иска още  Rolling Eyes
Ади това с колата е много гадно.  Добре, че не сте били и вие в колата. Нямам вяря в тея машини. Всеки път казвам на мъжа ми да кара внимателно, ама знам ли го какво прави докато ме няма  Rolling Eyes Дано не стават лоши неща  Praynig Praynig Praynig  И тази трягедия в Ямбол  Cry

# 18
Тъй като полудях покрай тази Т, вчера ходих и взех дигитален термометър за ушенце. Цяла нощт поддържа 37.5-38, не повече за щастие..Сутринта му дадох панадол, падна и сега няма никаква Т дано е все така  Praynig Трупяса се да спи от 11 часа предиобед горкия  Confused забелязвам, че му се гади и му къркат червата  Thinking Вероятно е вирус  Confused Изписаха му Инфлуцид, някой пил ли го е?

Стискайте палци бързо да ни минава, че се измъчи душицата  Confused

# 19
  • вкъщи
Болни4ките да оздравяват бързо-бързо Peace Peace Peace!
Илиянка имам приятелка с обратна захапка,която има 2 операции заради това.Но ги е направила на 16 г и то заради собственото си само4увствие,ина4е не е имала някакви проблеми.Честно да ти кажа,не виждам как детенце на тая възраст би търпяло нещо в устата,ама дано не го усеща де.Сттискам палци да я сложите и да я държи.
Ние сме що годе добре,пробиват горните ку4ешки,ве4ер е мн непсокоен и аз не мога да мигна,главата адски ме боли,ухото дясното също,не 4увам даже с него хи4 и утре ако се вредя с гледа4 за 4ас отивам на лекар,4е майка ми има  3 тежки операции на ушите от наследствена болест,та сега треперя и аз да не съм така.
Лек ден.Отивам малко да полегна ,докато спи Мони.

# 20
лелка благодаря ти  Hug дано успеем да се преборим и да го държи в устата си  Praynig
А за ухото - боледувала ли си скоро  newsm78 Аз до преди няколко дни направо бях оглушала с едното ухо, но беше заради хремата която изкарах. От 2 дена вече чувам по-нормално.
Дано не е нещо сериозно  Praynig
фетица дано вече не вдига Т сладурко Неди  Hug Като си купувала термометър - я да те питам нещо. Като бяхме веднъж в Токуда имаше едно момченце с температура и майка му мереше Т с някакъв термометър, на който се опираше накрайника в челото и отчиташе веднага. Някой да знае от  къде мога да намеря такъв  newsm78

# 21
Или, тези за ушенце стават и за челото...за секунда мери, много съм доволна. Преди беше кошмар, невъзможно беше да измеря Т без да събудим квартала  ooooh! А сега той спи аз меря и съм спокойна, а той си спи..

# 22
  • София
Илиянче,ние имаме такъв:

Beurer 3 в 1 и измерва:
температурата на челото
околната температура
температурата на повърхността на предмети
Купих го преди 2 месеца на промоция за 72 лв. сега гледам е около 80/85: но Райън не дава да му меря грам температурата,с с този просто се родих страхотен е! Peace

Времето е гадно...... ние бяхем на вън за 1 час ама нещо не си прецених добре облеклото и ми стана студенко и се прибрахме! Следобяд ще се разходим до Мол-а да видя нещо дрешки да си взема!

Фети,дано не вдига вече температура! Praynig Hug

# 23
Тони точно за такъв говоря  Peace Тука в Русе по аптеките никъде не са чували зьа такова нещо  Embarassed Като им казах за чело и ми предлагат от онея найлончета, дето се лепят   Rolling Eyes И аз искам такъв да взема, че Яни не ми дава да го доближа с термометъра.
Много ти благодаря  Hug Ще потърся в нета.
  bouquet

# 24
  • София
Има различни марки аз бая търсих и този от нета взех!
Наистина си е удобен! Hug

# 25
Или, прочетох за захапката на Яни. Но и на мен ми се струва много ранно това слагане на шини  ThinkingНе съм срещала толкова малки дечица с подобна апаратура и се чудя как ще понесе стягането и болките след това  newsm78(мъжът ми е носил дълги години такава шина), пък и самото поставяне. На теб обясниха ли ти как става ? Много ми е жал за детенцето, дано добре го понесе, толкова е мъничък още.

# 26
Здрасти мами!!!

Честита зима LaughingКакъв е тоя студ днес?И дъжд и вятър ooooh!

Или,според мен най-добре да си кажат мнението и специалистите от Сф,пък после ще решаваш какво да правите.И на мен ми изглежда малък за шина,то по-добре на биберон да го научиш newsm78
Незнам,дано всичко мине възможно най-лесно и безболезнено Heart Eyes

Ние сутринта бяхме 2 часа на вън.Ама много духаше.Отидпхме до Била,която се намира бая далеч,та Ивон спа после 3 часа..Сега да видим довечера какви ще ги вършим Thinking

За 1 юни иначе подарък мисля да не и взимам,а да направя торта с кукла Барби-хем ние да се почерпим,хем куклата за нея.Бабите и дядовците и без това пак са напазарували купища дрехи и играчки........Къде ще ги слагам незнам. newsm78

Френско Тони,ти на море беше,ама ние освен по липсата ти по друго не разбрахме.Хич не се скатавай,ами давай снимков материал Crossing Arms Heart Eyes

# 27
Утре, утре. Обещавам.  Blush

# 28
  • UK
запис  newsm46

# 29
Димяни, ще ходиш ли на протеста на 1 юни?
Подпишете, моля ви!
http://www.bgpetition.com/nedostig-na-mesta-detskite-zavedenia-Sofia/index.html

Общи условия

Активация на акаунт