АВГУСТинчовата мама подаръче стяга, че 1-ви юни наближава

• 12 122
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
Дано бързо придобие някаква форма,4е така наистина прили4ам на лелка.
Joy Съчувствам ти. Ще израсте косата, но трябва поне две-три седмици  Thinking

Момичета, благодаря на всички ви за мнооогото цветя (чак няма къде да ги сложа  Wink), за честитките и милите пожелания.   bouquet  bouquet За мен денят си е най-обикновен, не празнувам. Но, естествено толкова внимание ми доставя огромно удоволствие  Heart Eyes
Ние пак се мъкнахме на лекар, при гастро ентеролога. Нещо са му завишени някакви ензими на Антон, произвеждани в мускулите, т.е. няма достатъчно мускулна маса. За сега не се произнася, а само ни изписа едно хиперпротеинно мляко, за да качи на тегло и пак прахчета за да ака спокойно.
Друго ново няма. Понеже времето се развали, съм се разплела като стара баба (когато имам време, де) и съм се свряла в къщи.

# 241
Марти иска ми парола Tired

ето от нас малко снимки на който му се гледа Grinning http://s282.photobucket.com/albums/kk249/pisito1983/?action=view … rent=DSC09161.jpg

# 242
мн ми е хубаво момчето  Hug пу-пу

# 243
# 244
Снънчево момче  Heart Eyes Heart Eyes Все така да ти е усмихнат !

# 245
Леле Валееее,Теди е истински голям мъж HugМного е сладък-пу-пу Heart EyesГледам и гадже е завързал.......

# 246
  • Stavanger,Norway/ Varna
Тони, честит рожден ден, много здраве и сбъднати мечти. Ако пийваш Наздраве  Grinning

Дано има успех млякото при Тотончо  Heart Eyes

Марти и аз неможах да видя снимите, парола ми иска.

Лулу, как мина първия ден на новата работа. Не трябваше ли да е днес  newsm78

Ментина, точно тези са капките, вече съм куче, мятам мълнии и с двата гъоза  Crazy

Морска, Теди е голям чаровник, има да омайваааааа  Heart Eyes

Отивам да си гушкам мъжа, че и двамата се улучихме тази вечер в къщи.

Лекаааа  Grinning

# 247
Добро утро Grinning

на вън е sweating май трябваше отдавна да сефтосам плажа Mr. Green

Бобче,да минава бързо,че е много неприятно ooooh! Laughingтова за кучето Blush

# 248
Добро утро Grinning

Ми крайно време е!!!!!! То направо срамота  Crossing Arms Wink

Ох аз нямам грам търпение за морето вечееееееее, много ми се ходи, дано само сме здрави  Praynig Praynig Praynig

Морска
, Теди целия една усмивка сладка  Heart Eyes

# 249
  • София
Морска,голямо слдко момче си имате! Hug Heart Eyes

Аз нямам търпение вече за моренце  Rolling Eyes
Юли 2 ри заминавамее........  Party Crazy Party

# 250
Добро утро Grinning

.....
Аууууу срамота  Crossing Arms ... и вместо мен трябваше да си го сефтосала /на има няма 5 мин. от вас е  Mr. Green/

# 251
Тони ,честит рожден ден на патерица!Много здраве и много щастие на теб и на цялото семейство.

Морска Тедко е страхотен и майка му също. Heart Eyes Hug
На мен сутринта ми оперираха гранулом на един зъб и сега седя с компреси и охкам.

# 252
  • В светлината на слънцето
ТОНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ТОЛКОВА МНОГО ЩАСТИЕ, КОЛКОТО МОЖЕ ДА ПОЕМЕШ, ТОЛКОВА МНОГО ЛЮБОВ, КОЛКОТО МОЖЕ ДА СЪХРАНИШ В СЪРЦЕТО СИ И ПАК ДА ИМА МЯСТО ЗА ОЩЕ, ТОЛКОВА МНОГО ДЕТСКИ УСМИВКИ, КОЛКОТО Е ГОЛЯМА ОБИЧТА НА ДЕЦАТА ТИ! ГОЛЕЕЕЕМИ ПРЕГРЪДКИ И ЦЕЛУВКИ ОТ ВСИЧКИ НИ, макар и с ден закъснение. Embarassed

Стискам палци новото мляко да помогне на Тотончо да позаглади косъма.  Praynig Сигурна съм, че нещата ще си дойдат на мястото.  Hug
Морска, е, много е готин малкият ти мъж.  Peace Язък, че ми е голяма щерката, иначе веднага щях да се наредя и аз на опашката. Heart Eyes
Яна, хайде, утре вече нищо да ти няма.  Hug
Бобче, не минаха ли очите?  Thinking Ей, много са гадни тия конюктивити. Ако има в тамошните аптеки опитай Опатанол. Много е ефикасно, но е доста силно и все пак с него трябва да се внимава. Сашко с това се оправи, но той си беше тежък случай миналото лято. Но при него не беше конюктивит, а силна слънчева алергия. Обаче капките помагат при всякакви очни проблеми. Ако още ни ти е минало и ги има при вас, пробвай. Стискам палци бързо да се оправяш. Praynig
Марти, и аз нещо не можах да видя снимките. newsm78

Хайде сега и отчета от новата работа. Вчера, като за сефте бях без компютър, така че нищо не можах да свърша. Тоест имах компютър, но докато ми направят акаунт и т.н., мина денят. Днес пък имах доста работа понеже броят е пред затваряне, а пък и нали съм в нова система трябваше да поразуча доста нови неща. Та така - работа, та пушек се вдига.  Grinning Но като цяло е с пъти по-спокойно от ежедневника, където по принцип нещата следва да се напишат от днес за вчера. Crazy Тук всичко се изпипва, имаш време да го премислиш, което е много хубаво. Екипът е много готин, мястото - много хубаво, абе надявам се да се сработим добре. А пък и на мен това списание ми е голяма слабост от много години. Преди време карах да ми го носят от чужбина, в един период бях абонирана за френското издание, после - за италианското, и така. Честно казано не съм си и помисляла, че ще дойде време, когато ще се издава и у нас, и аз ще бъда част от екипа. Та ми е много радостно от факта. Grinning
У дома нещата са горе-долу спокойни. Теди започна да се спогажда със Сашко и боевете за място под слънцето са определено по-малко и по-трезви. Започнаха да се заиграват много прилично и тайничко се надявам нещата да вървят към още по-благо развитие. Иначе и двамата вилнеят яко у дома и в градинките. В резултат не мога да определя на кой раните по колената и краката са повече - общо-взето всеки един има поне по 4-5 тежки ожулвания и поне още десетина по-малки плюс доволно количество синини. Така де, да личи отдалеч, че не са от кротките и послушните, да не вземе някой да си помисли нещо друго.  Mr. Green Сашо има и ожулени лакти, ожулено чело и охлузен нос. Но не му пука особено от факта. Mr. Green
Новото при нас е, че от вчера Теди ходи на плуване и е супер ентусиазирана. За Сашко има време - в този басейн приемат деца над 5 години. Става дума за басейна на "Академик", който ни е буквално под носа. Не е луксозно, но пък е чистичко, което е по-важното. Peace
Хайде, спирам, че стана супер дълго. Засега няма да се включвам от работата, че има доста за вършене тази седмица. Но като е по-спокойно и няма работа, обещавам да съм по-редовно. Чакайте включване вечер. Heart Eyes 

# 253
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ааа мина ми очето, как да не мина, още същия ден бях пушка. Страшни капки, много съм доволна. Тук има само едни и се казват Клорамфеникол (или нещо такова) и се продават само с рецепта  Rolling Eyes.

Лулу, аз като бивша плувкиня, да подкрепя с две ръце и два крака плуването. Страхотен спорт, едва чакам Йована да направи годинки и я мятам в някой отбор. Даже, Тедито каквато е нежничка и хубавка, за нея би било супер синхронното плуване. Развиват се много по- красиви и хармонични тела там, а и си е чисто женски спорт.  Peace
Аз все още много често сънувам как съ в басейна и плувам, явно много ми липсва тази 13 годишна част от моя живот, ноооо нямам възможност да тренирам сега и това е  Rolling Eyes

Аз днес да ви се похваля какъв късмет имах. Понеже дълго си търсехме бавачка за Йована за по няколко дни в месеца. Днес при поредното отваряне на обявите, виждам обява на българско момиче, което предлага услугите си. Веднага звъннах и досега бяха в къщи с приятеля си. И я взехме, да видим, дано остана доволна. Йована много я хареса на прима виста, голяма програма от маймунджалъци им спретна.  Crazy Утре за пръв път ще я гледа, да видим как ще мине, най- вече със заспиването  Rolling Eyes.

Лека нощ   bouquet

# 254
Добро утро мами,

Бобче,Лулу, Яна  Hug   bouquet чувствам се мнооого добре на 33, само работа ми липства, но за сега просто няма как.
Бобче, това се казва късмет ! Дано е добро момиче и има подход към детето. Стискам палци за утре.

Лулу, от сърце се радвам, че новата ти работа така ти допада и се разбираш с колегите. Дано и занапред е все така ! А за кое списание става въпрос ? А за Теди и плуването - чудесен избор си наравила, дано и хареса и канализира голямата и енергия. Някога исках и аз да се запиша на плуване, но за нещастие, "приятелката" която трябваше да ме заведе не пожела да го нарави и се приземих в залата за художествена гимнастика. Много ме увлече този спорт и няколко години само за нея живеех.

При нас май няма особено за разказване. Двамата юнаци са непоносими, повече малкият. Постоянно реве това дете, не мога да го търпя вече и не разбирам какво му е. Следобед забелязвам че много пада, губи равновесие, удря се в мебелите и в стените даже, ей така без причина и пак реве. На всичкото отгоре от кръвните анализи миналия месец излезе, че има завишени стойности на мускулните ензими, нещо което се срещало при нерво-мускулните болести. И откакто го разбрах започнах да го свързвам с падането, с кльощавостта и ми е притеснено. Ето това е в общи линии. Наоплаках се, ще ме извинявате. Другия понеделник ще го водим на невролог и се надявам да ми каже, че няма почва за притеснения.
С това ви оставям и излизам да си взема млякото от аптеката. Лек ден на всички и до следващо влкючване.

Общи условия

Активация на акаунт