АВГУСТинчовата мама подаръче стяга, че 1-ви юни наближава

• 12 151
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
Вкусна беше тортата,найстина,ама вече я има само по снимки #CrazyУ нас хич не излиза рентабилно да се прави торта Laughing

Сладкиш и ние последният път като бяхме с Т 3 дни,която така и не стана ясно от какво е,педи ни изписа 2 рецепти с лекарства, от които разбира се аз нищо не взех,но щях да оставя поне 50 лв в аптеката със сигурност.Хомеопата ми даде капки за 10 лв плюс тези които си пием ежедневно и на другият ден нямаше и помен от Т newsm78

# 121
Що бе Ади? Поне ти остава удовлетворението, че си я сътворила, нищо че бързо се изяжда. Пък и все е по-евтинко от купеното и си сигурна че е пресно  Wink
Лулу и Марти, и ние още не сме намерили тайната на доброто разбирателство. Ей сега са се заиграли уж, но мирът е крехък и за най-малкото нещо са готови да нададат вой. Забелязвам, че са най-мирни когато не им обръщам внимание и те на воля опустошават апартамента  Outta JointАбе, диваци са си, няма спор.
СЕга чакаме един чичко да дойде да оцени пианото (онова, на което се надплюваха преди време). Но той не ни даде точен час и не знам до кога ще си чакаме  Whistling

# 122
Тони,поне го понаплюите-чичкото може да даде по-голяма цена LaughingЩе го продавате ли?

# 123
Тоз чичко ни забрави, но утре пак ще има вести от нас. Да, мислим да го продадем, при условие, че ни дадат добра цена за него, а после ще купим едно по-евтино. Де да видим, какво ще излезе.
Хайде, лека нощ на всички. Heart Eyes

# 124
Разбирам как сте - пъстро и различно при всеки.

ПИванова, мъчно ми стана и за теб, и за Перси... и за Явор. Като знам, че и нас операция ни чака направо ти се радвам, че всичко е минало.  Аз ще изчакам есента за нашата.
Лулу, Ментина, дано душите ви си почиват на красивите места. Благодарим за снимките.

Аз не знам защо, но от три дни пак съм в един цикъл ревлив и нервен. Може и да е заради тъпите строителни работи по нашия апартамент, които така и не започват и за които нямаме пари.
И какво е следствието от нервите - ядосвам се на Явор заради "гънето". Ама много му се ядосвам и още повече, защото е ужасно мил и постоянно идва при мен да ме целуне и да ми направи някакво изречение. Мил е, но постоянно се напикава и нааква и аз му се ядосвам. Колкото повече говори, толкова повече му се ядосвам, защото няма как да ме заблуди, че не разбира. Не ми се пише за това.
Миналата седмица толкова се гордеех с него като гледах как се държи с децата - едновременно дружелюбно, разумно и все пак си налага мнението и темпото на другите. иситнски лъв! Но сега съм ужасна.
А той е просото "добът".
Казва ла съм ви, че той казва, че имам "цвете' на челото (там на "третото око" посочва и казва "Аха, мама има цете там"). И сега, когато се ядосам, той идва тревожно и се гушва и казва - "ето то циетето". Явно третото око се отваря само при тревога Sad.
ИЛИ, имам страхотна лекарка за преглед на шийката. Ужасно е сериозна, подробна, внимателна и по незнайни причини взема никакви пари. Проблем е, че тя работи в Онкоболницата и поради това в частния си кабинет е само вечер и има много пациенти.  Аз вече на лекари не вярвам, но, когато тя е така сериозна и загрижена, че дори аз вярвам. Препоръчвам д-р Ганчева (на Раковска й е кабинета) 98302900(след 15 часа).

# 125
  • София
Весе.... загуби се! Hug

# 126
Добро утро от нас!
Хайде по едно кафенце, тази сутрин предлагам избор:

Едва ли има по-раннобудни мишлоци от нас. Всяка сутрин по закон, в 7.00ч., дори и по-рано Персиян-Матей се е наспал. Започнах и аз да си лягам към 22.30ч., за да успявам да се наспя.
Тиги-колкото по-рано са направи операцията, толкова по-добре. С времето сладурковците разбират повече и повече, и е доста неприятно. На моменти съжлалявам, че не я направихме още миналата година. Сега е доста трудно да му обясня, че не може да си кара кончето, моторчето и така............ Но всичко ще мине, не се притеснявай!!!!!!!!!!!!!!
Лулу-това е чудесно за проговорилия мъник, на мен вече ми липсва това....................... Перси всичко разбира, но все още има само няколко думи в речника си.

# 127
Добро утро.

А, и ние се ранобудни  Grinning Ставаме между 5 и 30 и 6  и 30 сутринта  ooooh! И да ви кажа, не се свиква, все ми липства сън, все съм изморена и всичко ме боли.
Тиги, такива сме хората - когато имаме проблем, гледаме все на някой да си го изкараме. Та, нормално е, че дребни неща с Явор те дразнят, ако в други отношения нещата не се подреждат както трябва. И аз съм така, станала съм много зловеща към децата, направо Баба Яга  Laughing
Ние утре, ако всичко е наред, ще спим в клиниката. Тоест, ще се опитвам да спя там...Хайде да ми минава и това гайле от главата.
А сега е време за прахосмукачката.

# 128
Добро утро,мами!!!

И ние сме от ранобудните-в 6:30 се събуди,ама това беше защото си спа в леглото цяла нощ,после чичо и и баба и се разтропаха за работа и айде ooooh!

Тиги не си единственна........И аз се улавям как и се карам за някакви прости неща,които тя дори и не отчита като нещо нередно.Например,вечер изкъпана си събува чехлите и започва да ходи боса,с мокрите крака по пода,разхвърля,но не си прибира,за гърнето-ясно CrazyИ още куп такива,които погледнати отстрани са супер незначителни,обаче след цял ден бели и повтаряне на едно и също,накрая просто не издържам #CrazyКато я видя обаче кротичко заспала с ръчичките на горе и започвам да се чувствам гузно....Знам,че е дете,че и е нужно моето внимание,общите ни игри,необходимостта да свърши някоя и друга беля,нооооооо..........май се задушавам от време на време Tired

Отвлякох се май,май.Айде,отиваме на вън Hug

# 129
Добро утро момичета Simple Smile

не съм ви чела,ако ми остане време по късно ще я свърша тази работа Simple Smile

влизам с не толкова хубава новина,на Теодор дядо му почина вчера сутринта,много ни е тъжно на всички,мъката е голяма,беше един добър човек,малкия го обожава,постоянно го търси,как да обясним на толкова малко дете какво се случва... Cry утре сутринта ще е погребението,майка ще дойде да гледа малкия докато ни няма Tired

целувки на всички,приятен ден Hug

# 130
Ауу, Морска, как така изведнъж ? Болен ли беше човека ? Наистина, много тъжна вест.  Cry Моите съболезнования за цалото ви семейство и бъдете силни !

# 131
Морска,приеми и моите съболезнования! Flowers Rose Flowers RoseТрудно се преживява болката от загубата на скъп човек. Hug

# 132
  • София
Вале,моите съболезнования! Flowers Rose Flowers Rose

# 133
Вале Flowers Rose Flowers Rose Много внезапно.Ужас.Кажи на Теди,че дядо е станал звездичка и го гледа всеки ден от небето.Изберете си ена от небето някоя вечер и така.......Аз може би това бих направила....... TiredМного е трудно............ Cry

# 134
Вале моите съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose! Опитай да му обясниш, че е станал звездичка, не знам как да ти помогна, но тази история, май е най-разбираема от децата.
Френско Тони много много късмет утре  Praynig Praynig Praynig, всичко да е бързо и успешно и скорошно възстановяване на малкия.
Ние сега се прибираме от плаж, голям кеф, рови се в пясъка, а мама чете списание, чак да ти доскучее в тази идилия.

Общи условия

Активация на акаунт