АВГУСТинчовата мама подаръче стяга, че 1-ви юни наближава

• 12 150
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Вале, моите съболезнования за дядото!!!

# 136

Ние сега се прибираме от плаж, голям кеф, рови се в пясъка, а мама чете списание, чак да ти доскучее в тази идилия.
Елис, искам и аз така  Wink А малката не напира ли към морето ?
И мерси за утре. не е сложна операцийката, но ще умра от скука като влезем в четвъртък следобеда. какво ще го правя това детет там, затворено, не знам.

# 137
  • София
Здравейте  Hug.
Морска, мойте съболезнования Hug.
Тони, ще стискам палци на Тотончо за утре. Бързо да минава и да остава зад гърба ви и това премеждие  Praynig.
Елис, ти ме уби с този плаж. При нас е 17° С и сутринта бяхме с якета навън ooooh!.
Тиги, разбирам те напълно за нервите, ама на теб поне ти е период, а при мен е постоянно Mr. Green.
Пиванова, мойте хлапета спят до 8 -  8.30 часа, но след вчерашната случка на обяд, когато едното въобще не заспа, а другото заспа в 15 часа, днес ги събудих в 7 и на обяд заспаха за 10 минути и двамата Grinning.

Момичета, да знаете къде в София има аптеки "Марешки"?
Приятен следобед на всички     bouquet.

# 138
  • Златна Добруджа
Здравейте,

Вале, приеми и моите съболезнования  Flowers Rose Когато преди време татко почина обяснихме на Йоан, че е станал звездичка на небето, откъдето го гледа и закриля.Той си избра дядо му да е най-ясно светещата звезда...
Фр. Тони, стискам палци за утре  Hug

# 139
  • Златна Добруджа
Здравейте,

Вале, приеми и моите съболезнования  Flowers Rose Когато преди време татко почина обяснихме на Йоан, че дядо му е станал звездичка на небето, откъдето го гледа и закриля. Той си избра дядо му да е най-ясно светещата звезда...
Фр. Тони, стискам палци за утре  Hug
Тиги,   bouquet

# 140
Благодаря ви момичета,всички сте толкова мили,дядо Тошко,както му викахме всички беше изкючително добър човек,много мил и внимателен,на 78г. той е дал страшно много за внука си(мъжа ми ),толкова не е видял от неговите родители....на всички ще ни липсва Cry

# 141
Морска, съболезнования за загубата ви! Да почива в мир душата на вашия дядо!  Flowers Rose Flowers Rose Вярвам, че ще продължи да бди над вас  Hug

Ментина, чудесна ваканция сте имали, страхотни са снимките! Аз си знаех, че няма да спрете да разгледате Триест, винаги пренебрегват града, а има какво да се види. Жалко, че не можахме да се запознаем Sad
Лулу, прекрасни снимки си направила на сладките ти дечица  Heart Eyes На мен ми е мечта да имаме такава стара къща в Родопите с голяма поляна и много цветя.
Тони, ще мисля за вас утре  Hug Дано всичко мине бързо и без проблем!
Аз мога да се похваля, че най-после Мая се отпусна да пикае навън.  Grinning Не знам какво я притесняваше преди, но след хиляди обяснения, че е полезно за тревичките да пишка върху тях, най-после се отпусна Simple Smile Сега вече сме навсякъде без памперс и без пропуски Grinning
А вчера бяхме в зоологическата градина в Любляна и съм очарована от това място. Най-после видях на живо жираф и кенгуру, а Мая разбра с пряк допир какво е прасе, козле, агне и змия  Grinning (Има заградено място като мини ферма и пускат децата да играят с животните):
http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs033.snc1/4312_113 … 258_3675792_n.jpg
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs033.snc1/4312_113 … 3254_935348_n.jpg
http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs033.snc1/4312_113 … 253_1743819_n.jpg
http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs033.snc1/4312_113 … 256_3633050_n.jpg
http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs033.snc1/4312_113 … 255_2221559_n.jpg
Тиги, много добре те разбирам  Hug Куп неща ми лазят по нервите и понякога си го изкарвам на Мая, после се обвинявам... Но така е, като си гледаме децата сами и няма кой за минута да ни смени... А за гърнето не се сърди толкова на Явор, моля те. Той разбира сигурно, но това не е достатъчно. Трябва да овладее специалните мускули, а за това се иска време. Още малко търпение и ще успеете  Hug

Последна редакция: ср, 03 юни 2009, 20:33 от Слънчогледка

# 142
Добър вечер и от нас!

Морска-моите съболезнования също! Тези неприятни истории нямат край!
Слънчогледка-снимките са изключително мили, а Мая е една супер нежна сладурана!
Френско Тони-стискаме палци за операцията, с вас сме и ви подкрепяме! Както и да прозвучи, в деня преди операцията  на Перси ,се чувствах в известна степен щастлива, че наближава края и на това изпитание. Вярвам, че и при вас всичко ще мине успешно!
Елис-определено сте за завиждане покрай Черноморието, тук времето е толкова променливо, дори неприятно.

Спокойна вечер на всички!

# 143
Елис,много е сладка Цвети Grinning

Слънчо Heart Eyes

Френско Тони Peace Peace PeaceБързо и безболезнено да минава всичко утре Heart Eyes

# 144
  • В светлината на слънцето
Чак сега намерих време да пиша...
Вале, моите съболезнования.  Sad Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Каквото и да кажа няма да намали мъката и загубата ви. Много е тежко, когато си отиват близките нам хора. Непоправима и незаменима загуба... Sad Когато баща ми почина Теди беше само на два месеца и половина, така че не осъзна внезапната му липса. По-късно й обяснихме, че е звездичка. Май това е наистина най-леко за възприемане от децата. У дома има много негови снимки по стените (той нали беше актьор) и тя си знае, че това е нейният дядо, който сега е на небето. Сашко също знае, че това е дядя, който е там, някъде горе. Трудно е наистина и невъзможно за преодоляване дори и във времето. Прегръщам те силно. Hug Hug Hug Баща ми също се казваше Тодор, утре стават 5 години от смъртта му. Sad
Тони, утре ще стискам здраво палци.  fingerscrossed Дано всичко мине леко, бързо и безпроблемно. Praynig
Слънчо, много хубав зоопарк. Направо ви завидях. А Майчето както винаги е страшен сладур. Heart Eyes
Марти, Тони, и у нас е същата лудница: карат се постоянно, разхвърлят като за световно, спорят за всяка играчка, докосната от другия, отвреме-навреме се и посбиват, абе веселба. И действително, когато са сами и не ги гледаш (уж Wink) се разбират доста по-добре, ако са под наблюдение ала Биг Брадър.
Тиги, душице, разбирам те напълно. И аз колко пъти съм си изпускала нервите. Че при мен е умножено по две.  ooooh! Просто няма начин, в даден момент направо ти става черно пред очите и си го изкарваш на хората, които много обичаш. Стискам палци с апартамента нещата да потръгнат, че да ти е по-спокойно на сърцето. Praynig
Хайде сега малко отчет от днес.
Днес имах направо инфарктен ден. Полудях ви казвам. Трябваше да досъбера документите за новата си работа и съответно да ги предам на HR-а им. Това добре. Но по-сложното - успях да запиша Сашко на ясла. По-сложно, че единият от документите не го бяха направили както е изискването, та се наложи да пребродим цели 3 пъти София - от "Гео Милев" до някъде след Зона Б5 (незнам как се води този квартал) и обратно, докато най-сетне го направят както трябва. Направо си стопих нервите.  ooooh! В цялата тази суматоха успях и да се подстрижа. Тия дни ще покажа снимка, че сега направо нямам сили вече.  Tired Най-смешното беше като се прибрах. Сашко ме погледна и констатира с усмивка: "Нова мама". Mr. Green Другият му днешен хит е да си сложи рапан на ухото и да обясни:  "Папан мое шшшш". Преведено това ще рече, че от рапана се чува морето как шуми. Mr. Green
Айде, няма да спамя повече. Отивам да се хоризонтирам, че и утре ме чака едно тичане... Поне няма да е като днешното. Crazy

# 145
Благодаря,Деси Hug
Теди днес не е питал за деди,но това ще му кажем ,че е звездичка и ни гледа от небето Hug

има нещо което не могат да се решат,понеже таткото на мъжа ми пътува по корабите и той не знае,няма как да се свържем с него,единствено той ако се обади,и сега са в голяма дилема дали да му кажат като се обади по телефона,или след 2 месеца като слезе.той е с високо кръвно и хапчета за сърцето пие,и много се чудят дали да му кажат сега или чак като слезе.аз не знам как бих постъпила...тази нощ да мине ,утре е погребението Tired

# 146
Вале ,много съжалявам за загубата на дядо ви! Cry
Слънчогледка ,умрях от завист като видях снимките ви в зоопарка! Crazy Леле ,това е било просто невероятно преживавяне за сладурката! Hug Много се радвам за вас! Heart Eyes
Ох ,mentina ,стари чувства в мен събуди!Нали преди година бяхме в Италия на турне с мъжа ми . Heart Eyes Но колко мнооооого сме изпуснали. Mr. Green Много красота и поезия сте видяли!Браво на вас!Пожелавам ви да не спирате да пътувате до най-романтичните кътчета в света и на 90 годишна възраст. Party
Сладкиш ,и мен ме вбесяват лекарите ,които веднага изписват АБ! #Cussing out Аз от есента на съм давала и съм супер щастлива ,че вече се лекуваме само с хомеопатия.Добре ,че отидохме при "хомеопатичката" на Иви ,защото предната беше отврат и нито веднъж не уцели лекарството.Лъчо не я понасяше ,а тя попита :"Той винаги ли е толкова глезен?" Както и:"Как може да го кърмите повече от година?Той ,затова има проблеми с характера!"  #Crazy Беше ни изкарала анти-родители!!! Слава Богу ,новата ни хомеоп. е мацка и половина ,(Лъчо я обожава) и го оправи за един ден от червено гърло и кашлица. Grinning Опс ,отплеснах се!
Ааа ,Лулу ,щях да забравя!Първо ,Честито за престижната награда!Много се гордея с теб!  bouquet И второ- имаш удивително красиви деца ,с неповторимо излъчване!Тедито вече разбива момчешките сърца ,убедена съм!!!Няма такъв поглет просто!Прилича на Лив Тейлър! Flutter

# 147
Включвам се и аз, вече всички сигурно спят (ние сме с един час назад).
Благодаря ви за палците момичета, за милите думички. Пива, много точно си го казала, не се притеснявам, а ще се радвам, ако утре влезем най-сетне.
Слънчо, Майчето изглежда на върха на щастието между сладките животинки. Колко чисто ми се стори в клетките. май не мирише както в българските Зоологически градини(така си спомням от някога, а сега може и да се е променило). Ходихме и ние няколко пъти по такива "резервати". Живторните там бяха на свобода, а ние задължително минавахме с коли и бавно, че да не ни нападне някой лъв или мечок например. Когато обаче срещнахме два щрауса, които ни запречиха пътя, бая ни хвана страх. То не знаехме как да реагираме, туй са огромни птици  ShockedТова ми е останало като най-силен спомен  Laughing
Морска, наистина трудно решение ви предстои да вземете. Според мен за сина е по-добре да научи по-скоро. Нека да има време да осмисли, да реализира. Ако чакате докато се прибере, ще се чувства излъган. Не знам, аз така смятам-възрастен човек трябва да знае, той може да понесе. В крайна сметка, колкото и студено да звучи, всеки от нас знае че родителите ни са смъртни и един ден ще се разделим с тях, още повече, когато те са на такава възраст. Но вие ще решите най-добре, познавате си човека. И кураж за утрешния труден ден  TiredМислено съм с вас.
Лулу, браво за яслата ! частна ли ще е или се освободи място в държавна ? Е, майчицата ти ще си отдъхне най-сетне наесен  Wink
Хайде, лека на всички.

# 148
Момичета, благодаря ви за милите думи за Мая Hug Ще кача повече снимки от зоопарка да го видите, страхотно място е - голяма част е в гора, а има и невероятен детски кът с много оригинални катерушки. Иска ми се да сме там всеки ден  Grinning

Спокойна нощ!  Hug

Морска, не е лесно да решите в случая. Но като човек, който е далеч от близките си, мисля, че е добре синът да знае. Макар и да не успее да дойде, поне ще може мислено да изпрати баща си. Ако не му кажете сега, после при всеки разговор с вас ще се чуди да ви вярва ли, като казвате, че сте добре, дали не криете нещо от него.
Нашите скриха от мен, че е починал мой братовчед, научих случайно 8 месеца по-късно. Разбирам ги - бях с рискова бременност тогава. Но ми беше мъчно, чувствах се излъгана... На всяко обаждане после исках да чуя всеки един от семейството и звънях и на леля ми да потвърди, че всичко е наред, луднах. Аз не бих причинила на някого такова нещо. Ама аз май съм по-коравосърдечна...

# 149
Вале, подкрепяйте се. Утрето ще ви помогне със сълзите само, а ти ще намериш начин да измъкнеш мъжа си от страхано съжалявам, че ви се случва. 

Целувки на всички послушковци и на непослушните им майки

Общи условия

Активация на акаунт