АВГУСТинчовата мама подаръче стяга, че 1-ви юни наближава

• 12 147
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добър вечер  Grinning

И аз да се разп иша посред нощите  Rolling Eyes

Вале- съболезнования Flowers Rose Flowers Rose, много сили утре  Hug

Тони и на вас също много сили. Да издържите скуката и всичките манипулации  Hug

Слънчо- и Йована и завидя на Мая за зоопарка. Чакам с нетърпение другите снимки. Аз си бях наумила да я водя, като бяхме във Варна, нооо вирусите ни провалиха плана. Както и да е, ще намеря друга възможност.

Много страхотни снимки сте показали- Лулу, Ади, Елисе- страхотно усмихнати и щастливи дечица видях.

На Ментина как да не и завиди човек за пътуването  Crazy. Аз както съм луд пътешественик по душа, направо позеленях.  Laughing Другия път се разходете и по тукашните краища- страхотна е природата, макар и студена, тъкмо ще се запознаем  Grinning.

При нас иначе няма нищо ново, освен, че от 24 градуса, температурите паднаха на 9 и вече съвсем се отчаях, че и тази година като 2007, лято няма да имаме.
Йована и тя от няколко дена ми се мъкне с едни сополииии  ooooh!. Ноо като гледам и другите деца от групата и са сополиви, явно си ги предават едно на друго. Давам и само витамин Ц, защото осцилококцинума го свърших, а тук няма да се купи. Може и от зъбите да е, незнам, изникна и трети кучешки и четвъртия е на път- така е напращяло  ooooh!

Лулу и Йована, като Сашко е станала малко папагалче. Всичко попива и повтаря, като латерна е и постоянно ме изненадва с някой изцепен бисер.  Laughing

Сега отивам да видя дали е заспала. Сложих я в леглото и като и казах лека нощ, започна да мрънка. Тогава я излъгах, че отивам до банята и се връщам  Embarassed Embarassed и тя млъкна. Отивам да проверя спи ли, или още ме чака  Embarassed Rolling Eyes.

Лека вечер   bouquet

# 151
Добро утро!!!

Вале,кураж днес   Cry

Френско Тони,и за вас-УСПЕХ PeaceИначе относно Бг зоологическите градини-същата смрад си е ooooh!Ама то няма как държавата да вони от километриа,а ЗОО-то да е парфюмирано Laughing

Хайде,ние ще се оправяме да ходим на вън.Днес има слънце и безоблачно небе Hug

# 152
Здрасти и от нас.

Напълних една тава чушки и се чудя какво да правя.
Слънчо, и аз чакам за останалите снимки, когато можеш да ги качиш.
Ади, за жалост май си права, но предпочитам да си правя илюзии, нали съм далече  Laughing
Лек ден на всички и до скоро.

# 153
  bouquet

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 14:08 от janeta*

# 154
Добър ден и от нас!

Тони-още един път късмет утре!
Бобченка-аз също имам чувството, че това лято тази година май ще ни подмине. Дано бързо мине хремата на сладката госпожица!
Лулу-чакаме снимки с новата прическа!

Ние сме добре. Вчера бяхме на консултация, леле, ама това дете е толкова шашнато от доктори и болници, страхотия ви казвам. Само като влязохме в поликлиниката и като започна да пищи, до кабинета едвам се добрахме, едвам сме го измерили и то неточно, защото той ревеше като заклан. Много се е изплашил, дано да мине бързо, че е сложна работа. Взехме и направление за очен лекар, че имам съмнение за едното оченце, дано нищо няма, а само напразна майчина тревога. Ще изчакам една седмица да отмине страха и уплахата, и следващата да отидем на лекар.
Хубва ден на всички!

# 155
  • В светлината на слънцето
Здравейте и от мен  Hug
Днес се чувствам вече нов човек. Тази нощ от умора и напрежение даже не успях и да се наспя като хората. Но пак е по-добре е от вчера.
Вале, много сили днес.  Hug И аз съм на мнение, че трябва да кажете за кончината. Иначе като слезе на брега и новината ще дойде като твърде силен шок. Така си мисля. Thinking
Пива, вече са големи, помнят и разбират. Оттам иде и страха от бялата престилка. Сашко още помни последната ваксина. Щом се удари или ожули коляно, веднага вдига крачола на панталона, показва къде е боцнатото място и казва: "Леля, леля" (Леля доктор тоест). Стискам палци с оченцето да няма никакви проблеми и да са били само майчини тревоги. Praynig
Бобче, дано се оправи течащото носле по-бързо.  Hug И вашата природа си я бива, виждала съм я на снимки от приятели. Наумила съм си даже като поотраснат децата да отидем при Дядо Коледа. Ама това е засега само в далечното и необозримо бъдеще. Grinning
Слънчо, чакаме още снимки.  Peace
Кроки, благодаря.  Hug А с това сравнение с Лив Тайлър направо ме изчерви.  Blush
Снимка с новата прическа ще пусна днес или утре. Не е нещо кой знае какво, но като за жегите става.
Жани,  Hug Линкът, който си пуснала при мен нещо не се отваря. Дали няма някаква грешка? newsm78

# 156
  • Пловдив
Здравейте.
Вчера писах ли писах и компа накрая ми блокира.Нищо не можах да публикувам и аз да се включа в темичката.
Морска съболезнования и от мен.Много сили за днес.Знам,че ще е много трудно.
Моят дядо като почина,баща ми беше в Либия и всички съветваха майка да не му казва.Но баба и каза,че това е баща му,най-близкият човек и не трябва да крие и тя му каза.
Пиванова напълно разбирам миличкият Перси.Стилиян толкова се е наплашил от доктори,че днес имах работа в банката и като влязохме,той започна да реве и да пищи.Помисли,че пак по лекари го водя.
Наплашил се е от онзи ден,когато го водихме в болницата.Трябваше да го прегледа една лекарка с ехограф,заради проблемите със запека.Обаче той като започна да плаче и тя едва ли не,ги изгони Стилиян и мъжа ми от кабинета.Останах само аз да обясня,какви са оплакванията на детето.И така,без дори да го прегледа,лекарката реши,че трябва да останем три дни в болницата и да се направи изследване на малкия с багрилно вещество.Да се изключи една болест,при която се получава разширение на стената на червото.Обаче мъжа ми категорично отказа това изследване.После отидохме при педи и тя каза,че не е нужно да мъчим детето и сега да пробваме с диета с много сокове и плодове и ако след 4-5 месеца няма подобрение,да мислим нещо друго.Каза ни също,че от болницата ще си приберат пари от това изследване и добави:''За съжаление медицината я превърнахме в бизнес,което не е редно!''
Аз обаче се побърках,цяла сутрин ревах.И това,че сме отказали цветната снимка,не значи,че Стилиян е добре.Може само да се надяваме,да се нормализира стомаха и да ни се размине изследването и не дай си Боже операция  Praynig.
Преди 5мин. ходи до тоалетната и все едно ми падна камък от сърцето.Как ни се случи това и аз не знам.Всичко си беше наред преди близо 2 месеца и изведнъж...
Хайде приятен ден и се извинявам за дългия пост.

# 157
Ди,  най-важното сега е да попаднете на специалист, който ще ви насочи към най-правилните в случая изследвания. Защо например не отидете при гастро-ентеролог ? Ние там се приземихме след като разказахме на педиатъра за проблема. Гастро-ентероложката го прие много сериозно и направи ректално докосване, за да види дали няма удебеляване на червото. Така усети, че има всъщност една буца, която не излиза от месеци. После ни израти на рентген, където се видя същата буца и с лекарства се освободихме от нея. Затова не вярвам че най-добрият вариант е веднага да го мъчат с онази промивка,когато може да се започне с ехограф или рентгенова снимка, които не са никак мъчителни за детето. И какво е това, да ви изгонят от кабинета, защото плакал  ShockedТия хора не знаят ли да работят с деца ??? Направо се отвращавам от подобни лекари, когато им влезеш в кабинета, все едно че им досаждаш, а затова са се клели като са си вземали дипломата ! Настоявай, пак отиди и говори с педиатърката, нека те насочи. Детето може да се травмира от запека и от страх да се стиска, което пак води до запек. Знам колко ти е е трудно и затова те съветвам да не отстъпваш, докато не разберете каква е причината. Кураж !

ПП :Ще ме извинявате, че за доста болести вземам отношение, с риск да стана досадна  Outta Joint И ние май колекция си правим  Whistling

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 15:39 от Тони и Тото

# 158
  • В светлината на слънцето
Ди, много неприятно. Милото детенце, как ли се мъчи.  Sad Потърсете непременно и детски гастроентеролог, както съветва френското Тони. А за лекарката, която ви е изгонила от кабинета направо думи нямам. #2gunfire Стискам палци нещата да се оправят по най-лекия и безобиден за Стилиян начин. Praynig

# 159
  • Пловдив
Ние първо бяхме при педи и тя ни насочи към тази лекарка,която май е детски гастроентеролог.Но тя каза,че с ехограф нищо няма да се види и не поиска да го прегледа,защото той ревеше.Каза,че само с цветна снимка може да се разбере,дали има проблем.
И сега пак сме си в задънена улица.Давам на Стилиян да яде череши(които за сега май помагат),круши,пие Активия,по-късно моя позната ще ми даде и сушени плодове,от които да направя сок.И още куп разхлабващи средства и се надяваме да се оправи.
Аз си знаех,че като не платя на някой лекар,няма да ни обърнат внимание.А тази не ни поиска пари.Мъжо каза,че после ще искат да ни ги вземат след изследването.Но той не се съгласи.
За капак,малкия е целия в пъпки.Било от насекоми,според педи и предписа Фенистил гел и Занзарин като излизаме на вън да го мажа.

# 160
  • София
Здравейте и от нас.
Ние сме добре за сега, не ни свърта в къщи и почти не гледам какво пишете.. Sad
Ние днес ходихме да баят на Билян. От известно време има страх от децата на площадката.. Само като видях колко се скъси кърпата... жената каза Голям страх.. та тъй де.. ще трябва да отидем още 2 пъти-дано се оправи малко
Хайде доскоро и повече усмивки....

# 161
Вале, много съжалявам  Flowers Rose Flowers Rose  action032

# 162
Здравейте,момичета,,всичко мина,много тежко беше...сега вече ми е по спокойно Simple Smile

Ди83,дано бързо се оправи Стилиян с запека Praynig

Фр.Тони,и вашта не е  лесна,айде да минава и заминава Praynig Hug

Нелинцето.,Теди също бяга от децата особено, ако някое почне да крещи,или ако дете тръгне към него да му вземе играчката пуска и бяга,лапешка работа,на кого се е метнал такъв бъзльо ooooh! Laughing

Пепи,благодаря Hug

# 163
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здравейте  Grinning

Ди, много неприятно, ама не се давайте. Намерете друг детски гастро ентеролог и отидете там. Ако се притесняваш, не се примирявай сампо с мнението на един лекар. Дано се оправи душицата.  Hug

Пиванова, напълно те разбирам. Горкичния Перси, голям ужас е това за детската психика. Дано с коро забрави страха и да му няма нищо на оченцето. Йована без да е имала операция, оревава всичко живо като види бяла престилка, а немога да си представя на Перси какво му е. Да го нацункаш много  Heart Eyes

ЙОвана все така е с течащ нос, но пък е дива за двама. Днес удари една жена в мола, ей така без нищо. Незнам защо го направи, много се засрамих и много и се карах.  Embarassed Embarassed Притеснява ме това, че е голяма егоистка. Не дели играчки с никого, дори не дава аз и баща и да си разменяме целувки и милувки. А ходи на детска градина, не е сама по цял ден и определено не получава всичко което иска. Немога да разбера защо е такава. Много ме дразни, защото аз съм силен анти егоист и вещоман и се побърквам направо. Вашите така ли са. Дано и мине това ако е период.  Rolling Eyes

Това от мен. Отивам да опъна снага на дивана, че цял ден ме цепи една главаааа, не е за разправяне.

До после   bouquet

# 164
Здрасти, здрасти и от нас!

Бобченка
-мисля, че децата минават през определени периоди и с времето се променят. Така, че предполагам ситуацията при Йованка -сладуранка е такава.
Ди-ай, колко е неприятно. Давай му максимално течности, много плодове и дано има резултат. Водата оказва голямо значение, от личен опит го казвам. Стискам палци всичко да се оправи!
Морска-Теди също бяга от децата особено, ако някое почне да крещи,или ако дете тръгне към него да му вземе играчката пуска и бяга,лапешка работа,на кого се е метнал такъв бъзльо.
Все едно говориш за моето хлапе, не напразно са през един ден, по толкова много неща си приличат!

Общи условия

Активация на акаунт