АВГУСТинчовата мама подаръче стяга, че 1-ви юни наближава

• 12 146
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
Пиванова,много са ни добри дечицата и затова Mr. Green възпитани,услужват с играчки Joy ох кога ще пораснат,сега сме в период на тръшкане и тропане с крака,направо ме подлудява Crazy

# 166
Когато говорим за бъзльовци, нека не забравяме Явор. Той все пак се страхува от розите и наблюдава дълго клоните, които се клатят, докато тихо не заключи: "Вятър духа" и се успокоява. НО това се променя (питайте Гита). Сега просто тихо заобикаля много силно викащите и (непонятно за него )бързащите и ги изчаква. После дружелюбно ги забъбря нещо и миналата седмица беше в средата на една добра компания пилета, които си пипипаха и се споглеждаха тихо. Искам да кажа, че и Теди и Перси, които изглеждат много по-смели от Яворчето, ще намерят смел път. Аз се гордея от промяната при Явор - та той си е дипломатичен лъв:)

ПИванова, Явор така си пищи в поликлиниката. Още от преди годинката. Знае пътя за поликлиниката и започва да се спича от там и да вика - "Не дока Мина(д-р Маринова). На йотка(разходка) икам." А когато я види, и казва смело и бързо "Тао докамина" и гас.

Ди83, Стилиян на тоалетна ли ака? Явор започна да се стиска откакто го слагам на гърне и за пръв път откакто е роден не е пускал ако. Просто му е ужасно да го види в гърнето (никога не съм се карала или не съм го наричала мръсно). Знам, че децата в градината имат същия проблем (някои майки смятат, че е заради това, че не пият вода там, но според психолозите е друго). Предполагам, че не е само това причината за запека, но не плачи за снимката и за избора си да си останете у дома. Вярвай на таткото.  bouquet

# 167
Добро Утро!!!   bouquet
Пожелавам на всички прекрасен ден  Hug

Ние сме добре, Неди ходи на ясла, аз релаксирам  Sunglasses Sunglasses Sunglasses Стягаме се за моренце след 2 седмици  Party Нямам търпение вече... Crazy

Целувки и здрави дечица и весели мами  Hug

# 168
Добро утро,мами!!!

Нашият Тати си е тук Party Party Party

Бобче,незнам какво да ти кажа за егоизма.Нашият кръщелник правеше същото,когато беше на възраста на нашите лапета.Стискаше си играчките и не ги даваше на никой,та даже и чужди като вземеше пак не ги даваше.Като сме излизали заедно на вън и Ивон си дадеше лопатката на някой,той ходеше да и я прибира........Сега е на 2 год и 6 месеца инещата са по-различни.Пак е по-стиснат,но когато му обяснят,че детенцето му е приятелче примерно и на приятелите се дават играчките,дава без проблем.Но това започна да го разбира,чак след като навърши 2 год.

Пива,Морска-сигурно помните колко пъти се оплаквах,че Ивон е много притеснителна,бяга от деца и непознати,че как ще се оправя в ДГ и така...........Да,ама не-вече си имам диване.Ходи да се бие,ако някой и вземе нещо от ръцете,но първо дава подробни и дълги Разяснения как и защо ще те удари,които по времетраене са достатъчни за да я поступат,но важното е,че се преодоля LaughingВзима играчки на другите,дава своите (когато си поиска),но задължително трябва да получи нещо,след като е дала Naughty
Ходи и пипа бубулечки,за разлика от всичките си връстници,дето ги е страх и е атракция за всички Grinning

Това с гърнето няма нищо общо със запека.Просто в тази възраст започват да оприличават "акото" като някаква част от тях,която е голям ужас ако е в гърнето или някъде другаде.За тях това е все едно да ти падне ръката или крака.Такива сложни неща има стават сега в главата на маймуните LaughingПосле пък ще вземат да се женят за мама или тати или за най-любимата учителка или лелка  Laughing

Отплеснах се май WhistlingХайде,лек и усмихнат ден Hug

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 14:04 от ***Ади***

# 169
кроки, ще кърмиш, колкото си искаш...бе какво е бърка тази жена??? #Cussing out
Фетица, къде ще почивате???
То почивка според мен не е точната дума.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ади това са периоди....всички ги минават или почти всички......
Ние сега сме на период "возене в количка".....ей като бебе не се е возила така.... Mr. Green

# 170
Привет  Hug

Качих някои снимки от зоопарка в Любляна. Оказа се, че детския кът не съм снимала  Sad, а той беше наистина супер, но нищо, следващия път. По-рядко срещаните животни и обстановката като цяло можете да видите оттук нататък . Не миришеше, защото сега всички животни бяха навън. Но влязохме в къщата на слона и смрадта си беше ужасна точно като в зоото в София.
А за гърнето и акото явно пак си е до дете, защото Мая никога не е изпитвала ужас, че се разделя с част от себе си, не й е гадно. В началото отивахме заедно до тоалетната да го изхвърлим, като му казвахме чао и тя го приемаше като игра, мисля.
Тя изпитва ужас от насекоми и не знам как да се справя с това. Всички животни са й интересни, няма проблем да гали змия, обаче от насекомите изпада в паника...

# 171

Фетица, къде ще почивате???

Слънчев ден, като миналото лято  Peace Много яко местенце  Party
За мен ще си е почивка, поне ще съм с мъж  Joy Нещо което при мен е рядкост както знаеш... Wink

# 172
Минавам само да почерпя за рожденния ми ден и за това че днес се записахме в яслата.после ще ви чета.

.
хубав ден на всички.

# 173
Алма,Честито   bouquetМного здраве и усмивки

Слънчи,Мая просто е свикнала с гънето още от когато не е разбирала за какво служи то.Сега вече са големи,и ако ги учиш сега на гърне,това със стискането си е съвсем нормална реакция.
За бубите-за какво ти е да я учиш Мая да не я е страх.По-добре да я е страх.Питайме как треперя всеки път,като видя оса и Ивон иска да "погали бубата "ooooh!

Гале,знам,че всичко е периоди...Даже ние сме сега в един инатлив и Не-кащ,дето взе да ми се струва безкраен Crossing ArmsАма и това ще мине Wink

Отивам да полегна,че каталясахме.Много е жега,а в Неделя на 40 градуса сигурно ще се разтопим Outta Joint

# 174
Алма честит рожден ден!!! Много здраве, щастие и любов ти желая!!!

# 175
  • Пловдив
Здравейте.
Алма честит рожден ден   bouquet.честито и за яслата.
За гърнето Стилиян си свикна от малък да си ходи на него и не е проблем.Постепенно започна да сяда и на тоалетната.А като види акото се радва и казва ''Аба-аба.''-което означава-риба.
Може би,наистина е период (Ади нали е учила психология и най-добре знае),защото вчера говорих с една позната,неЙната внучка също имаше подобни на нашите проблеми.И тя ми каза,че ще отмине,много деца минавали през това.
Слънчо чудесни снимки.Аз като си обичам животните и много се радвах на показаните.Уча Стилиян и той да ги обича.
За неделя, от сега мисля да напълним басейнчето на къщата и да постоим там в жегите.
Приятен ден на всички.

# 176
  • София
Здравейте  Hug.

Честит рожден ден, Алма!
Да си жива, здрава и много щастлива!

Слънчо, Мая е страхотна красавица Heart Eyes. А снимките от Зоо - то са като картички.
Ди, дано най - сетне се оправи Стилян Praynig. Давай му плодове, вода, истински сокове.
Алма, Лу, честито записване на малчовците на ясла.
Тони, стискам палци за операцията Praynig.
За гърнето, и Ани няма проблем да ака в него. Мисля, че това е точно както Ади е написала, че от малка го ползва и за нея това е нещо нормално, да се разделя с част от нея Mr. Green.
За егоизма, не проявява все още Grinning. Дава си всичките играчки на другите деца и понякога сама остава без играчка Laughing. Причината за това мисля, че е защото има по - голямо братче Thinking. Дани, обаче пък е егоист и половина  Sad. На никого нищо не дава и ако някой му вземе нещо в това число и Ани, започва да пищи, да се тръшка, става нещо страшно  ooooh!. Безмислено е да ви казвам колко обяснявам, че трябва да споделя вещите си с другите, но той не и не Sad. Дано като поотрасне да се промени в това отношение Praynig.
За притеснението, Ани може, но много рядко да се притесни от някой възрастен, но от дете досега не се е случвало. Играе си с всички Grinning.
Приятен ден   bouquet.

# 177
Слънчо, сега видях снимките, невероятни са, наистина като картички  Party Мая е прекрасна, а най-много се зарадвах на кенгурата, че си имат бебенца в джобчетата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 178
  • В светлината на слънцето
АЛМА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЩАСТЛИВИ И СЛЪНЧЕВИ ДНИ, ПРЕКРАСНИ СПОМЕНИ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ, И НАЙ-ВЕЧЕ МНОГО СПОДЕЛЕНА ЛЮБОВ!

И честито яслениче. Hug
Слънчо, снимките са вълшебни.  Peace И аз искам в такъв зоопарк... Party

На мен днес ми е последния работен ден на старото място. От понеделник съм на новата работа. Стискайте палци всичко да е наред и с работата да си допаднем взаимно. Grinning Незнам дали ще имам възможност оттам да дам отчет, но вечерта от вкъщи ще се отчета.
Фетица, завиждам ви за морето най-благородно. Ние и тази година няма да го посетим. Май. Thinking Тия дни взех да проучвам разни възможност, но незнам дали ще стане.
Нещо ми се губи Анаморф.  newsm78 Дано всичко с нея и Алекс да е наред. Praynig Не е писала от доста време. Thinking

# 179
Алма, Честит Рожден Ден и от мен! Бъди здрава, много щастлива жена и обичана майка!

Лулу-късмет на новата работа!  Hug
За гърнето-при нас също няма проблем. Свикнал е много отдавна с него, дори като си свърши работата, иска да му кажа браво. След, което ми показва, че трябва да го изхвърля в тоалетната.
За буболечките-Перси ги обожава, особено божи кравичките. Най-лошото, е че не може да предвиди неприятностите около тях, най се страхувам от змии. В Елена, до като си бяхме, тъй като е планински район, има доста змии, дори убиха огромна пепелянка почти до нашата къща. През цялото време, очите ми бяха на 4, особено като е в тревата. С тези малчугани, непрекъснато трябва да внимаваме.

Общи условия

Активация на акаунт