АВГУСТинчовата мама подаръче стяга, че 1-ви юни наближава

• 12 137
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте и от мен.

Нашето премеждие мина тази сутрин. Излязохме преди час от клиниката и сега Антон спи. Операцията беше успешна. Единия тестис е по-мъничък, по-неразвит, но здраве да е. Има шевове на две места, но конците трябва да паднат сами след около 8 дни.
Сега обаче, аз съм много изморена, защото миналата нощ не можах да се наспя - будих го в 3и30 за да пие мляко за последно и той като се ококри, та до 5 и30 ми припява  ooooh!Оставам настрана, че в коридора постоянно мед.сестрите потропваха с колички и детето в съседната стая се скъса да реве. Та отивам да се опна и аз и да ми изветрее главата от толкова емоции.
До утре и лека нощ.

# 181
Здравейте и от мен.

Нашето премеждие мина тази сутрин. Излязохме преди час от клиниката и сега Антон спи. Операцията беше успешна. Единия тестис е по-мъничък, по-неразвит, но здраве да е. Има шевове на две места, но конците трябва да паднат сами след около 8 дни.
Сега обаче, аз съм много изморена, защото миналата нощ не можах да се наспя - будих го в 3и30 за да пие мляко за последно и той като се ококри, та до 5 и30 ми припява  ooooh!Оставам настрана, че в коридора постоянно мед.сестрите потропваха с колички и детето в съседната стая се скъса да реве. Та отивам да се опна и аз и да ми изветрее главата от толкова емоции.
До утре и лека нощ.

браво  Hug

# 182
Френско Тони-много силни прегръдки от нас!  HugРадвам, се че всичко е минало и Тотончо е добре!  Hug

Малко нови снимки от нас:

http://persianmatei.multiply.com/photos/album/21/21#10

Спокойна нощ от нас!

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 22:03 от PIVANOVA

# 183
Тони,мила-радвам се,че вече всичко е зад гърба ви.Целувки на Тотончо и да се наспите тази нощ Hug Heart Eyes

# 184
  • В светлината на слънцето
Тони, много се радвам, че всичко вече е зад гърба ви.  Hug Браво за леко миналата и най-вече сполучлива операция. И пожелавам много бързо възстановяване на малкия плювчо. Hug А за разликата не се притеснявай - това е най-малкият проблем. Да нацелуваш силно от нас Тотончо, а на теб една голяяяяма прегръдка. Hug Hug Hug
Гърне у нас все още не се ползва по предназначение. Уж Сашо има светъл пример пред себе си (Теди), уж знае за какво служи, но когато нещата опрат до ползването нещо работата хич не се получава. Пълни пампата и си свирка нашият човек и много му е удобно така. Crossing Arms Ама ще трябва до есента вече да свикне, че иначе незнам как ще го търпят в яслата. Thinking
Буболечките се радват на уважение единствено от страна на Теди. Сашундера не ги забелязва на този етап, явно не са му приоритет за момента. Иначе за змии и аз се оглеждах на всички посоки, докато бяхме на село. Там уж няма отровни, а само смоци, но и това ми стига. Последният ден майка ми видяла един доста голям представител на смоците в задния двор. Те по принцип са кротки, обаче на припека като задремят и моите хуни като нищо могат да ги настъпят, а тогава вече стават лоши. Иначе не закачат, а гледат да избягат от хората.
Егоизъм не мога да кажа, че виждам при Саши. Може би, защото расте с друго дете у дома и е свикнал от малък да дели играчките. Но и Теди, когато беше малка я научих да дава играчки. В резултат другите деца все й ги измъкваха и тя оставаше с празни ръце. Е, сега е друга работа - не си оставя магарето в калта и се налага понякога. ooooh! Сашо чат-пат и той отстоява притежанието на някоя играчка, но като цял е благ.
За периодите какво да кажа. Сашко имаше период, в който ревеше постоянно за мен като тръгвах за работа. Мина му. После имаше период на тръшкане. Мина и той. Сега е на вълна хвърляне на играчка и изобщо някакъв предмет ядно, когато нещо не стане на неговото. И се сърди като магаре. А пък Теди е на вълна "ще се женя за тати". Mr. Green
Хайде, и аз ви оставям, че днес като за последен работен ден стоях до късно, имаше емоции и сега едва гледам. Tired

Пива, много сладки снимки. Heart Eyes Ех, че са ни хубави децата... Hug

# 185
  • Златна Добруджа
Добро утро  Hug

Алма, Честит Рожден Ден на патерица! Здраве и обич ти пожелавам!

Фр.Тони, радвам се, че операцията е минала успешно  Hug Прегръдки за теб и Тотончо  Heart Eyes
Пиванова, много сте хубави и двамата   bouquet
Слънчо, както винаги съм казвала - Мая е изключително нежна  Flutter А за зоото само мога да завиждам  Hug
Лулу, няма начин да не се с правиш с новата работа  Heart Eyes

Това е от мен засега /прегледах само последната страница  Embarassed/. А сега да ви почерпя, че днес добавям още една година на рамената си  Mr. Green

# 186
  • вкъщи
Честит рожден ден на Ментина!
Пожелавам и здраве,късмет,пари и вси4ки да я оби4ат и слушат!

Ей много рождени4ки тоя месец,другата събота съм аз Mr. Green

# 187
Еее мислех, че ще поздравя преди почерпката, ама не ...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, mentina /що не ти знам името  newsm78/
БЪДИ МНОГО ЗДРАВА, ОЩЕ ПО-ОБИЧАНА И МНОГО ЩАСТЛИВА!  Hug  Hug   love001

направих ти и торта  Heart Eyes

и кафе за добро утро

айде ставайте, слънцето напече  Grinning

# 188
Честит Рожден Ден,Ментинка  bouquetМного слънчеви усмивки,красиви мечти и щастливи мигове ти желая Heart Eyes

Хайде мацки,ние отиваме на "башейн".После ще ви пиша Hug

# 189
  • София
Честит рожден ден Ментина!

# 190
Честит рожден ден Ментина  bouquet

# 191
Mentina, бъди много щастлива в този ден   bouquet

Видях, че много рожденнички има през юни. Май все близнаци сме се събрали  Laughing
Пива, много красиви снимки си пуснала на Перси и на теб. Особено ми е любима последната  Heart Eyes Heart Eyes

Ние доволно се наспахме до 6 и 13 и сега надуваме главата на баба та едвам ни търпи  Laughing

# 192
Честит рожден ден Ментина!Много ,много щастие ти желая.

Тони радвам се ,че операцията е минала успено .Много прегръдки от нас. Hug Hug Hug
Пива страхотни сте . Heart Eyes
Лулу успех на новата работа.
Мойте диванета са добре и правят бели на поразия.Аз имам много работа и вечер съм скапана та затова те вилнеят яко.Даже каката ме пита ще ходя ли на работа събота и неделя newsm78
Лек ден и много  Hug Heart Eyes

# 193
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МЕНТИНКА! БЪДИ ЛЪЧЕЗАРНА И НЕЗАБРАВИМА, ОСТАВЯЙ СМЕЛО СЛЕДИ НАВСЯКЪДЕ, КЪДЕТО ОТИДЕШ И СЕ РАДВАЙ НА ОГРОМНИ ДОЗИ СПОДЕЛЕНА ЛЮБОВ ОТ НАЙ-ОБИЧНИТЕ ТИ СЪЩЕСТВА!

# 194
  • София
Честит рожден ден, Ментина!
Да си жива, здрава и много щастлива!

Тони, хубаво, че вече всичко е зад гърба ви Grinning.
Пиванова, Перси е много хубав Heart Eyes.

За моя най - голяма изненада днес са приели Ани в градината на Дани и ако зависеше само от мен още в понеделник щях да ходя да я запиша, но нали татко й е на друго мнение и не знам как да се преборя с него Thinking. По всяка вероятност ще изпуснеме този невероятен шанс и другата година ще се печем и двамата на този огън, на който се печем вече втора година ooooh!.
Пожелайте ми късмет в битката.

Приятен следобед   bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт