АВГУСТинчовата мама подаръче стяга, че 1-ви юни наближава

• 12 135
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
  • В светлината на слънцето
Марти, честито за яслата.  Peace Направи всичко възможно да убедиш татито, че трябва да я запишете. Обясни му, че така ще си запазите мястото за догодина и няма да се налага да изживявате повторно този ад. А и догодина кой знае какво още ще измислят, за да усложнят работата. ooooh! Може да го успокоиш, че не е задължително Аничка да ходи редовно, а само отвреме-навреме, колкото да й се пази мястото. По принцип не трябва да има по-продължителна пауза от 2 седмици на неходене, така че нищо не пречи да ходи 5 дни, след което да не ходи 10 дни и така. Кажи му го това. Пък тръгне ли веднъж, може да увеличите неусетно посещаемите дни. Но наистина направи всичко възможно да го убедиш. Аз съм също противник на яслите и само заради пустото място записах Саши. Голяма вътрешна битка със себе си водих, за да го направя. И сега се радвам, че взех правилното решение, защото като видях приема в близките три детски градини с нашите точки изобщо нямаше да имаме шанс догодина за градина. Просто наоколо дори и децата с 9 точки са се връткали на томбола за градинските места. ooooh! Стискам ти силно палци да успееш с убеждаването. Praynig Hug

# 196
Ментина, честит рожден ден!!! Много здраве и любов ти желая   Hug Hug Hug

Фр.Тони радвам се, че е минало успешно това изпитание, дано всичко е О.К от тук на сетне  Praynig Praynig Praynig Нацелувай малкия герой  Hug

Ние днес бяхме на зоопарк, много готино си прекарахме  Party Странно, но най-много се кефеше на рибките  Crazy

Лека вечер и БЪЛАГАРИ, ЮНАЦИ  newsm18 bg red football

# 197
Ментичке ,честит рожден ден!Бъди мноооого щастлива!  bouquet
Момичета ,спомняте ли си Мама Цоцоланка ,която пишеше тук от името на приятелката си Милена.Та тя е тридетна мама и сега видях ,че чака 4-тото си слънце през януари. Grinning Grinning Grinning Ето това се казва героизъм! Heart Eyes Много се радвам за нея!Черпя вдъхновение! Flutter

# 198
  • Stavanger,Norway/ Varna
ДОбро утроо

Ментина, честит ти ден ден, много радости днес  Hug

Алма, честит рожденд ен и на теб на патерици   bouquet

Кроки и аз нещо събирам смелост, ама все не ми достига. Супер за Мама Цоцолана. Аз редовно следя една тема в Готварския и тя все се разписва там, как не съм обърнала внимание  newsm78. Да и е честита новата бременност.
В този ред на мисли- Димяни, аз ли изтървах или не си казала, ама има ли резултати, нали чакаше нещо  Simple Smile??

Сега да се оплача. Днес в 4 сутринта се събуждам от странно чувство. Гледам се в огледалото, лепнала съм конюнктивит и то в доста гадна форма. С всичките му екстри като секрети, сърбеж, болеж и подуване  Crazy. А след малко съм на работа.  ooooh! Та имам едни капки от България си ги купих, капах два пъти, еееее ми те страшни бе. ПОдуването изчезна, секрета също, остана да ме боли и сърби малко и е малко зачервено. Дано Йована не е прихванала, че много се гушкахме снощи  Rolling Eyes

Да ви пожелая лек, слънчев и спорен ден  Hug

Аз изчезвам да се трудя  Crazy

# 199
  • Златна Добруджа
Добро утро! Благодаря за хубавите пожелания  Hug

Леко бременеене на Мама Цоцоланка  Peace
Бобче, аз се бях сдобила с конюктивит по време на екскурзията  Crossing Arms Добре, че си бях взела капки с мен. Предполагам знаеш, че е много упорит, затова и днес продължавай да капеш. Ако капките ти са "Тобрекс" схемата е 3*1 капка във всяко око  Peace Все пак е хубаво да те погледне очен лекар, макар че незнам дали при вас е толкова лесно да посетиш такъв...

Прекрасен ден на всички   bouquet След гласуването се каним да си направим пикник някъде ...

# 200
  • София
Ех... колко се радвам за Мама Цоцоланка Party
Леко бременеене  Heart Eyes Hug

Бобче,дойде ми Confused
Надявам се да се похваля скоро.... но нещо с ядове май нищо не става ...... Rolling Eyes

Днес е адски жега,до сега бяхме на вън Simple Smile

# 201
Здравейте и от нас!

Два дни от скитня, не мога да се добера до компютъра. Момичета, благодаря за милите думи за снимките! Виждам, че вчера сме си имали рожденничка:
Честит Рожден Ден на патерици на Ментина! Бъди здрава и изпълнена с много енергия и позитивизъм!

Мама Цоцоланка-бравос за смелостта!
Марти-няма какво да мислиш, не пропускай този шанс, все пак детето си има място, което просто не е за изпускане.

Ние си изкарваме добре уикенда. Вчера цял ден бяхме на басейн, Перси подивя от кеф, беше много послушен, вкл.и вечерта, когато бяхме на гости. Но днес, е повече от ужасен, инати се безумно. Бяхме на детски рожден ден, като започна да реве, че иска навън с една от количките в клуба, направо в чудо се видях. Реве, дере се и не спира, така около половин час. Накрая се принудих да излезем и да обикаляме улиците като луди, само мир да има. Направо съм бясна, дори кафето си неможах да изпия. Има толкова лош инат, направо не зная как ще справя с него!

# 202
  • вкъщи
ОО Пиванова не ми говори за инат,4е ве4е не мога да издържам на инатлъците на Симеон.Не иска да се вози в коли4ката,а да бяга накъдето поиска,разбира се то4но към улиците и колите.Никъд е не можемм да се спрем да играем,никакви площадки не признава,а му дай само да бяга и да тър4и към улицата,и като го дръпна да не с е утрепе или го взема настава пищене,тръшкане,истерия,търкаляне по земята.Направо събираме тълпа да ни гледа сеира.Оня ден той се дере в мен,опъва се,аз го нося с една ръка,с др бутам коли4ката и рева от безсилие.Не можехме да пресе4ем най натоварения булевард 30 мин заради инатите му.Вярвайте ми адски безсилна се 4увствах и хи4 ве4е не се замислям за яслата,само там ми е надеждата да го възпитат,явно 4е аз не мога.Кака му на тая възратс ве4е беше без памперс,вървеше само з аръка,играеше си до мен или край мен,говореше и слушаше.А Мони на вси4ко това е наопаки.Дне сси свали памперса навън,явно му спарваше,но не пишка,като се прибрахме,се изака на килима и хи4 и не му пукаше на 4овека.Ей,голямо диване си имам,по палав 4овек май не съществува ooooh!
Айде оплаках се Mr. GreenТо има и още,ама стига съм ви занимавала.

# 203
Здрасти мами!!!

Пива,Перси наистина е страхотен на снимките.......като майка си HugЗа ината не ми се гвоври ooooh!Ивон беше толкова послушна и кротка,но от 2 м,настана някакъв ад.То това моето било скрит талант TiredНе си дава ръката,освен ако не е на кеф,крещи като обезумяла,дърпа се,бута се,бие се,аз я викам,тя ми бяга,на всичко казва "Не",абе ужас ви казвам.Преди се чудех как може да са толкова изнервени майките,ама сега май и аз вървя на там Rolling Eyes

Бобче,дано бързо ти мине и не си го предала на Йована,макар че това е толкова заразно ooooh!

Честито на мама Цоцоланка-майка геройня Hug

# 204
  • В светлината на слънцето
Гласувахте ли, гласувахте ли?  Mr. Green
Гледам, че разисквате любима моя тема за ината. Ей, това по-проклето и инатливо нещо от Теди няма.  ooooh! А пък не беше такъв човек. И какви ги говори, направо ме е срам.  ooooh! Имат си обаче в градината един Даниел, който е светъл пример за всички - нали забраненото е най-примамливо. Та всички са запленени от простотиите на Даниел и ги повтарят като попивателни - родителите в чудо вече се видяхме.  Thinking А най-често спряганите думички като отговор са "Не" и "Няма". Уф, кога ли ще мине този инатлив период, незнам. А като си представя, че и Сашундера най-вероятно ще мине през тази "криза", направо ми иде да се  #2gunfire
Иначе ние днес се поразходихме в близкия парк на воля, Теди подивя на батута, а Сашо се клатушка по разните колички. Видяхме и жив мини зоопарк - в двора на църквата, която е оформена като много хубаво паркче, вече има и езерце с костенурки. И сега там е голяма атракция за хлапетиите. Grinning После записахме Теди на плуване. От утре почва. smile3549 Аааа, и си харесах хотел в Албена, ама докато вземем някакви пари и отидем да си платим морето, може вече да няма места. Thinking Е, хайде да не съм толкова черногледа, може и да ни огрее. Mr. Green
Много се радвам и аз за Мама ЦоцоланаHug Страхотно е да имаш четири деца.  Peace И аз много се бях навила за трето, но напоследък с лудницата у дома взех да се размислям нещо.
Бобче, много неприятно е това с конюктивита. Дано Йованка не е прихванала. Praynig

# 205
Лелка, твоето момче е цяло чудо !  ShockedСъчувствам ти за трудностите, наистина сега е най-трудната възраст (преди пубертета  ooooh!). И потвърждавам, че две деца, расли в една и съща среда и възпитавани по еднакъв начин могат да се държат много различно.
Да си призная и Антон не е цвете. Един ден е много кротък, следващия е непоносим. И той се тръшка, пак си бие глвата в земята когато нещо му се вземе или откаже и пищи като одран. Бързо му минава, но тези моменти ми са непоносими, даже гласа му не търпя вече. Все си казвам, че ако проговори и успее да ми обясни какво иска ще е по-лесно, но дали ? Навън иначе си дава ръката, не прави големи капризи, може би защото е доволен че се разхожда.

ПОздравления на мамата с четвърто дете. Сигурно има железни нерви ! Мисля, че за момента възпитателните ми възможности се изчерпват с две.  Rolling Eyes

Лулу, мъжът ми ще гласува. Нещо слаба активност има до момента, около 15 процента. Един журналист вика, че в Марсилия имало повече хора пред щандовете с риба, отколкото по бюрата.

# 206
С деца на басейн:
http://persianmatei.multiply.com/photos/album/21#17

Момичета да попитам: тъй като вече си имаме направление за очен лекар, може ли да ми препоръчате добър очен лекар?????!!!!! Мерси предварително!

# 207
Френско Тони,Ивон бърбори постоянно и то съвсем разбиаремо,ама да ти кажа положението хич не е по-цветущо,ами даже по-зле става Tired

Пива,нямам познат очен лекар,но когато бях болна от Базед(на 16 год),от Педиатрията ме изпратиха в Очният кабинет на Александровска болница.Там са много внимателни и добри,но за съжаление нямам координати.Освен да идеш на място и да се информираш........
Успех и дано нямам нищо Peace

# 208
Пива, отиди в темата на деца с очни заболявания. Там ще ти дадат адрес за София :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=395218.0

Или тук :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=332940.0
Ади, ти ми уби надеждите  Laughing Да си закалявам нервите, значи  Whistling

Последна редакция: нд, 07 юни 2009, 14:48 от Тони и Тото

# 209
Здравейте, момичета. Дано всички се чувстват добре в тази жега.
Моля, имам нужда от съвет относно ходенето без пампи ... колко често слагахте хлапетата на гърне, оставяте ли ги да си играят с нещо докато седят ... при нас нещо не се получават нещата и така...

Общи условия

Активация на акаунт