1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 80

• 27 982
  • 440
  •   1
Отговори
# 300
  • София-в сърцата на моите деца
 smile3508 smile3508 smile3508 smile3512  love001

# 301
  • Plovdiv
 ВЕНЕТАТ, сладурана си ти!
Тъкмо заспивах вече от патешко танго - две напред за Шехи, една назад за Бену!
Ти с тоя Китай ме вкара в рок ритъм, та щях да падна от стола!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

АРИ, и какво ли са прочели та се хилят ?  newsm78 newsm78 newsm78
Ний само хубави приказки редим.  Embarassed

Тангото е малко  АННЕМично  от бавния ритъм на компа!       Peace

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 14:45 от mar_tomova

# 302
mar_tomova, давай да учим танца на победата, че каквито сме фурии до утре може и на първо място да ги избутаме.
Ари те явно сега са почнали да четат, защото са само усмихнати. Като стигнат до края  #Crazy #Crazy rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo newsm62 newsm12 newsm19  #Crazy #Crazy и направо ще са готови за нашата клиника.

# 303

Тангото е малко  АННЕМично  от бавния ритъм на компа!       Peace

е, добре танцуват, не трябва да ги изпускаме от поглед

а това си е нашето танго  Hug Grinning

http://www.youtube.com/watch?v=qPoKiyn4_-A

Heart Eyes

# 304
  • Plovdiv
ПЕНДА,
сега вече съм готова да припадна в ръцете на певеца!

doctor txtloves txtloves txtloves

# 305
XAL,

Какво стана?  Моля?  Някоя хала да не те отвея на чужд клон?   newsm78 newsm78 newsm78

Hug Hug  bouquet   

Мила Мар_Томова, това е невъзможно. Халит ме довя до вас и тук
пуснах дълбоки корени.Трябваше да се погрижа за внученче малко и пак съм на клона трудя се упорито за класацията

# 306
[Прасковка и аз за тях гласувам и на 2та компа добре че поне единия зацепва с ентъра и от вчера от 10000 днес сме вече на 700000 до довечера ще гледам поне милиона да миним не се отказвам ще стигним поне до 3то място,за мен те са най добрите и съм твърдо залепнала на тяхното клонче и отлипане йок Blush Party Heart Eyes

Дафи, добре че времето е лошо днес та съм цял ден на компютъра и гласувам в несвяст. И понеже ми е голям монитора съм го разделила на две и хем гласувам, хем гледам сериите по НОВА които даваха през седмицата, защото нямам възможност да ги гледам в реално време. Та мисълта ми е, че както сме я подкарали може да минем милиона до 1-2 часа.

# 307
Имам въпрос към гласуващите:
   Какво гледат Шех и Онур?  --- Завръщането на Енгин от Луната ли?
   Как мислите?   newsm78 newsm78

Peace  bouquet  bouquet
Oтговорът е: Излитането на Енгин към Луната...сега вече са сигурни че не може да им мине черна котка път...
Момичета, страхотно сте се справили newsm51 с гласуването. Румънките гласуват но не зная по коя система. Симона беше тази която ми изпрати линка вчера. Поместен е вече в Арабският форум, Румънският и Турският така че не сме сами но съм сигурна кой има най голям принос за резултата.

# 308
Аз гласувам за Бенну и Керем, защото съм на техния клон, пък и доколкото виждам дружината за Онур и Шех е доста мощна. Но и на мен днес нета ми е бавен. Снощи за 2 часа от 85 хил. станаха 310 хил. а тази сутрин върви много бавно.

Има ли някой друг, който гласува заедно с мен за Бенну и Керем. Да действаме заедно. Засега сме на 6-то място май, да ги докараме поне в ТОП 5.

Прасковка, с теб съм. Моят нет е много бърз и сигурно съм гласувала повече от 200 пъти днес. Няма да ми омръзне да го гледам този Тарду и това си е. Продължавам!

# 309

Прасковка, с теб съм. Моят нет е много бърз и сигурно съм гласувала повече от 200 пъти днес. Няма да ми омръзне да го гледам този Тарду и това си е. Продължавам!

И аз съм така И то от доста време. И няма изгледи скоро да се оправя. Гледала съм 17 епизод сигурно 20-30 пъти. На изуст го знам вече. Там когато Бенну призна любовта си.
"- А ти какво виждаш когато ме гледаш?
- Любов."

Прекрасен сценарий. Толкова семпли и в същото време така въздействащи диалози.

# 310
Не че имате нужда от нахъсване ама за всеки случай....Ето за това гласуваме за 41 с 10

# 311
  • Там някъде......
КОй епизод даваха вчера,че съм го изпуснала да го дръпна от нета за да го гледам?

# 312
Браво Ани такова нахъсване никога не може да ми дойде в повече.

# 313
КОй епизод даваха вчера,че съм го изпуснала да го дръпна от нета за да го гледам?

невероятния 76 еп.

# 314
Подарък за всички които гласуват за двойката Бену-Керем. Аз пък се радвам че няма в класацията двойката Еда-Керем...

Общи условия

Активация на акаунт