1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 80

• 27 973
  • 440
  •   1
Отговори
# 315
anna3com , би ли ми казала с коя програма режеш кадрите от avi-то? Имам предвид като тези в подписа ти.

# 316
Съжалявам момичета, но след като чух музикалният поздрав с изпълнението на Халит тази сутрин не мога да се спра да разпъвам чаршафи Joy

# 317
  • Там някъде......
А няма ли го качен някъде с БГ субтитри за да го изтегля?Дайте линк ако може

# 318
anna3com , би ли ми казала с коя програма режеш кадрите от avi-то? Имам предвид като тези в подписа ти.
Аз не ги режа а само намалям размера им по същият начин както намаляме снимки когато ги поместваме тук. Тоже е анимиран gif а не е avi file.

# 319
Подарък за всички които гласуват за двойката Бену-Керем. Аз пък се радвам че няма в класацията двойката Еда-Керем...

Благодаря Ани, много хубав колаж на Керем.
И аз се радвам че тази двойка не е включена в класацията. Simple Smile
Даже се очудих защо са включили Шех и Енгин - те никога не са били двойка. Не е имало нито любов, нито нежност между тях.  

# 320
  • Plovdiv
АННА,
разпъни един чаршаф в съседната стая  за мен.
Може като е сънен да пообърка леглото.
       luvbed

# 321
  • Там някъде......
Скъпи момичета моля ако някой знае ,нека ми даде линк откъдето мога да си изтегля вчерашната серия която са я давали (76еп.)ми казаха че са излъчвали   ,а аз не можах да го гледам и за това сега искам да наваксвам!

# 322
Кой каза че 1001 нощи не се излъчва в Китай? Ето доказателство  Joy

# 323
АННА,
разпъни един чаршаф в съседната стая  за мен.
Може като е сънен да пообърка леглото.
       luvbed
Има походно легло точно до тяхното от страната на Онур и като се обръща докато спи ти може да си на линия да го хванеш като пада Joy

# 324
Скъпи момичета моля ако някой знае ,нека ми даде линк откъдето мога да си изтегля вчерашната серия която са я давали (76еп.)ми казаха че са излъчвали   ,а аз не можах да го гледам и за това сега искам да наваксвам!

Няма я още качена нито в лапаче нито в замунда. Ако искаш я гледай във VBOX-a. Не мога да ти дам линк за вбокс, защото ми дава, че сървъра е претоварен.

# 325
Провери ли в Лапаче? В Замунда има само до 75

# 326
  • планетата Земя и по точно до морето
Момичета тая двойка 3 много бързо бяга в резултата   newsm78  И аз съм пуснала  #2gunfire  с ентъра, вървим много добре, ама ония нямат стигане.......  Weary   smile3515   Вече минаха 5 000 000

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 15:55 от Ari888

# 327
и аз гласувам  Peace

# 328
Мар_Томова, дочух че си била майстор на тангото...две напред и една назад. Би ли ми доставила удоволствието и да споделиш този танц с мен? ще ме направиш безкрайно щастлив...

# 329
mar_tomova, ако откриеш школа по танго веднага се записвам при тебе.

Общи условия

Активация на акаунт