Бъдещи майки Август 2009 - тема №38

• 12 512
  • 302
  •   1
Отговори
# 210
# 211
Силви честито ви годишнина! Много щастие, любов и дългогодишно разбирателство!
 hug 1dating luvbed married family baloni baloni baloni

# 212
Честито на Силви с пожелания за дълъг и щастлив семеен живот. Zahira и Elyah аз също ще бъда на отворените врати в Токуда. Смениха ми часът за преглед и 17 вече ми свободен. Така, че ще се видим. Също се зеписах за лекцията на 26.06. Цум.

# 213
Силви,честита годишнина,много здраве,щастие и дълъг семеен живот Flutter

# 214
Честит празник на всички дечица  Hug

Силви, честита годишнина, дълъг семеен живот!

Аз доколкото знам, тапата дори и да падне, това не значи, че ще родиш, може така да си ходиш месец, но едва ли е това. Най-добре питай доки, но щом си добре, мисля, че няма за какво да се притесняваш  Hug

# 215
  • Sofia
Момичета, сега пък аз се включвам с въпрос. Днес за първи път забелязах, че ми изтича секрет от гърдите, прозрачен, воднист. Знам че при някои това се появява и в по-ранна бременност, но аз го нямах до сега и се радвах, че няма да ми цапа бельото. Сега сигурно и вкъщи трябва да ходя със сутиен  Wink Но въпросът ми е такъв ли е секрета, какъвто го описвам аз?

# 216
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЦА И НА ТЕЗИ, КОИТО СА ЗАПАЗИЛИ ДЕТСКОТО У СЕБЕ СИ!

Благодаря много за инфото за количката. Мисля на нея да се спрем.
Данче - тапата наистина има и кръв и си е като по-плътно парче слуз, а не воднисто, като с нея изтича и малко като розова вода. Съмнявам се при теб да е това, но попитай за всеки случай.

# 217
  • София
Hariela при мен секретът беше точно какъвто го описваш,като водичка. След време се появи и мъничко коластра,жълта течност излизаща от зърното.Първо само от едната гърда,след време и от другата,но скоро не ми се е случвало. Забелязвам като си мажа гърдите понякога има на самото зърно,точно в дупчицата малко коластра.Даже и гърдите ми като ги намажа и като чели си променят формата,стават като лисичи муцунки.Аз съм с по-големи ореоли и кожата им става някак по-груба и грапава,но не съм сигурна дали това не е заради сухата ми кожа?! А колкото до сутиена, аз си ходя и в къщи с него,с едни мекички модели,че иначе ще ми поовиснат,все пак ми са понаедрели.
Честит празник на всички деца! Аз почерпих нашето неродено детенце с две бонбона мерси, и то да усети вкуса на празника! Heart Eyes

# 218
Момичета, сега пък аз се включвам с въпрос. Днес за първи път забелязах, че ми изтича секрет от гърдите, прозрачен, воднист. Знам че при някои това се появява и в по-ранна бременност, но аз го нямах до сега и се радвах, че няма да ми цапа бельото. Сега сигурно и вкъщи трябва да ходя със сутиен  Wink Но въпросът ми е такъв ли е секрета, какъвто го описвам аз?
Да такъв е на мен ми е същият,но аз имам само като стисна иначе не.

# 219
момичета ето че и аз съм с въпрос
има ли някоя от вас АЛБУМИН,и ако има какво лечение е предприела,защото на мен ми откриха албумина Cry

# 220
rumik,спри да ядеш солено и кисело

# 221
Руми и аз така знам. Никакво солено и без подправки и по малко течности  Hug

Аз вече не съм шашната след отговорите ви  Hug Много мерси на всички  Hug

# 222
Здравейте .
На мен също ми откриха албумин и нисък хемуглобин.За хемуглобина ми изписаха желязо но за албомина нищо не ми казаха.Аз по принцип ям безсолно и не ям кисело ,значи не е от това но какво да предприема?

# 223
Руми и аз така знам. Никакво солено и без подправки и по малко течности  Hug

Напротив, трябва да се пие повече вода в този случай.
Руми, Иф-73 изследваха ли ви, дали имате белтък в урината?

# 224
  • София
Относно албумина в урината,имате ли някакви проявления от него-подуване ...?
И на мен ми пускат тази седмица,дано сме ОК. А от кой месец започват ЖК по два пъти на месец и записите на тоновете на бебчето?

Общи условия

Активация на акаунт