Бъдещи майки Август 2009 - тема №38

• 12 512
  • 302
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Добро утро, тези дни не съм писала, но си ви чета редовно...
И аз се моля за Невчето, всичко да е наред с нея и да изтърпи до края... Praynig
Скай ейнджълс, наистина е добре да си дадеш малко повече почивка, важно е да не се натоварваш!
Анелия, добре дошла и от мен... Hug
Бети, и на мен корема доста честичко ми става твърд. Споделих това с лекаря си и каза, че било си нормално, ама знам ли и аз колко е нормално, било лошо ако имало болки...
За сърцебиенето, в момента не пия лекарства, но си имам от време на време. И това било нормално по време на бременност, тъй като нали сърцето се натоварва повече. Не е приятно, но ще трябва да го изтърпим.
Що се отнася до секциото, аз мисля да си раждам нормално, но ако се наложи и под ножа ще легна в името на малкото човече... Всъщност последното нещо, от което ме е страх в момента е раждането, по скоро се надявам да изкарам до края, пък за раждането имам чувството, че с усмивка ще тръгна... като знам че после ще си гушкам малката госпожица - живот и здраве дано да е така с всички ни  Praynig Praynig Praynig.
Аз най-накрая се изкуших и си поръчах кошарка, днес ще ни я докарат и чакам с нетърпение мъжо да се върне довечера от работа, за да я сглоби. Ето я и нея....
http://www.kasidabg.com/images/p4/q126l1.jpg
Знам, че е още раничко за големите покупки, ама пусти му мерак... Надявам се въпреки нетърпението ми всичко да бъде наред...

# 286
здравейте момичета,чували ли сте нещо за dyndla,дано всичко е наред с нея,дано и невчето вече да се връща вкъщи,стига с тия болници Praynig
анелия, добре дошла сред нас Peace

# 287
Здравейте момичета,
Аз да ви почерпа, 4е днес имам рожден ден...   party023 Popcorn  food010 cook

П.П. Изинявам се, ама нещо немога да прикача картинки, тъй 4е някой ако има желание да почерпи от мое име  Laughing  Laughing  Laughing

# 288
Добро утро!
Привет на Анелия и добре дошла сред нас. ooooh!
Привет и на мамчетат дето не са писали скоро. Hug
За пелените да ви каза аз съм твърдо ЗА памперсите и смятам бебчо да го гледам с тях.Само се чудя още каква марка да избера.Баткото го гледах с Pampers, ама сега не знам дали са още качествени. Peace
Мен много ме болят хълбуците като се събудя от сън.А често и през нощта.И се чудя как да лежа, защото не мога на нито една страна.Има ли някой който също е така?Имам чувството, че много си тежа като съм легнала на една страна.Ами то тия 80 кг не са шега работа.Добре поне , че съм висока. Laughing
Аз ще ходя на малка разходка сега.Лек ден на всички! Heart Eyes

п.п. Аси, честит рожден ден!Пожелавам ти дълъг живот и здраве и пухкаво бебче август! Hug

# 289
Добро утро и от мен!

A_S_Y_77 , Честит Рожден Ден !Много здраве , щастие и едно здраво и пухкаво бебче ти  желая ! newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday nbirthday newsm59 nbirthday

Добре дошла на Анелия

# 290
Добро утро!  Hug

АСИ 77, честит рожден ден! Най-голямото щастие на света ти пожелавам!   bouquet

Добре дошла на Анелия, леко бременеене и най-хубавото бебче на финала!   bouquet

sky_angels, браво, че си по-добре, полежавай повече и се пази! Дано и с Нев всичко е наред, а и Яна не е писала от доста време, дано и с нея няма проблеми!  Praynig

За пелените - и аз доста се зачитам за многократните пелени, но мисля в началото да ползвам еднократни, защото не знам какви размери ще са ми нужни, нито колко бройки. Но твърдо съм решила да си купя и многократни.

И аз имам един въпрос към мамите, коио са ходили до Вис Виталис - има ли голям избор на колички? И какво марки са? Благодаря на всички прдварително!

Мама Цоцоланка, аз не мога да помогна, надявам се, че други мами от софия са се отзоали на молбата.

# 291
Добро утро! 

АСИ 77, честит рожден ден! Всичко най- най-, най- хубаво и най-хубавото бебе Laughing Laughing

Като си гледам ехографиите и мойта шийка има няма 2 см, скоро сигурно и аз ще се похваля с разкритие, то нали било често срещано при второ раждащите да са от рано да са с разкритие.
sky_angels с мануален преглед ли установиха, че имаш разкритие?

# 292
  • Sofia
Аси, Честит Рожден Ден!   bouquet Да си жива и здрава и много щастлива!   bouquet  bouquet  bouquet newsm59  party023  Gift

Анелия, добре дошла и от мен!  Hug

Катеее, не можах да отворя страницата, да видя кошарката, но браво!  Grinning И ние вчера си поръчахме легълцето  Grinning

Дано всичко  е наред с Невчето!  Praynig Praynig Praynig

# 293
  • София
Добро утро мами.
Дю аз ходих до Вис виталис-пловдивския до комина. Колички има доста,главно бертони,есприт на хаук...средна цена колички като цяло.имаше и чиполино. Иначе доста неща са събрани на едно място,дано и в другите им магазини е така,от там смятам да взема дрешки,че там ги шият и са с хубава цена.Има май всичко необходимо за бебето, но лично аз не съм доволна от обслужването,въртяха са като пумпали,не ми помогнаха изобщо в разглеждането на количките и ми се строри,че и на тях не им е много ясно какво точно продават. Дано е било инцидентен случай,защото аз имам нужда от компетентна помощ в тази област,още гледам неразбиращо!
АСИ 77 Честит празник  bouquet
Анелия добре дошла в отбора.
Моето бебе е доста активно тези дни.Забелязвам едни нови движения вътре в мен,ритмични леки тупвания,но не точно ритници, не мога да го опиша точно мисля че са хълцания, ама как да разбера? Яна беше писала,че усеща нейната госпожица как хълца,но са на моренце да я питам. Дано са добре и се наслаждават на морския бриз и шума на вълните.
Ние утре сме на ЖК. А днес сутринта пак ми се появи сърбеж и се намазах с клотримазол.вие имате ли такива екстри?

# 294
Привет мамчета Simple Smile
giuli И аз усещам бебка как хълцука .. при мен усещането е като леки потупвания ..като биене на сърце. През равни интервали и след известно време спира Simple SmileКато си погаля коремчето и и поговоря малко.
Дю Аз мисля тези дни да се разходя до Вис Виталис на Симеоновско ..намира се близо до вкъщи. Последно като ходих ..продавачките бяха много мили, имаше доста голям избор на колички - различни марки и модели и естествено всякакви ценови категории Party, също така легълца и дрешки.
АСИ Честит Рожден Ден! ДА си жива и здрава и винаги усмихната и положително настроена Simple Smile Пожелавам ти всичко най хубаво  Hug
Аз вече ходя на консултации през 2 седмици.Слушаме тоновете на бебето всеки път. А последният месец - юли, започвам да ходя всяка седмица на преглед  Shocked
Поздравче на всички  Hug

# 295
  • Sofia
Джули, аз също имах сърбеж, но се мазах с Клотримазол около 2 седмици и сега вече изчезна, дано не се появява пак ...  Wink

А пък аз тази сутрин се събдих с такова сърцебиене, че чак се изплаших.  Rolling Eyes За първи път ми се случва ... Но сънувах много гаден сън и съм сигурна, че от него беше!

# 296
AСИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЗДРАВО И ПУХКАВО БЕБЕ!   bouquet

Дю, Яна е на море и затова не пише. Надявам се да е добре  Peace А за Вис Виталис мога да кажа само най хубавото  Simple Smile Колички има от 150 до 1500 лв. Всичко необходимо за бебето. Аз купих всички дрешки от там на куп. Жестоки са  Peace Другата седмица ще вземем и количката от там  Simple Smile

Анелия, добре дошла и здраво бебе на финала  Hug

Хубав ден на всички   bouquet

# 297
  • София
Привет мами! Най-после малко слънчице огря.
ЧРД АСИ! Само хубави, приятни и желани изживявания ти пожелавам!
Добре дошла на новата мама Анелия - лека бременност!
Аз вече съм в групата на активно почиващите - с 30-дневен болнични. Тия дни бая се втвърдява коремчето, та докторката изписа и Магнерич. Поне за сега шийката е ок, дано си остане така до август  Praynig
manik и аз усещам бебко как хълцука - така равномерно си подскача. Даже първият път като го усетих май и той не знаеше какво става и хълцукане няколко пъти и подритне лекичко - стана ми много смешно тогава. Ама е нормално да хълцука, макар да се спори дали това е хълцане понеже там въздух няма...

Аз даже напоследък като се разритка си играя на боц с него - където ритне там си пипам коремчето и той се мести напред-назад. Дано не го тормозя много  Rolling Eyes

# 298
Здравейте и от мен!

Добре дошла на Анелия!

bdbaloni АСИ 77!! Всичко най-хубаво ти желая и едно гушкащо се в тебе бебе през август!  baloni

Стискам палци на sky_angels и на Нев да стигнат успешно до финала  newsm52 !

Като си гледам ехографиите и мойта шийка има няма 2 см, скоро сигурно и аз ще се похваля с разкритие, то нали било често срещано при второ раждащите да са от рано да са с разкритие.
sky_angels с мануален преглед ли установиха, че имаш разкритие?

А как разбираш от ехографиите колко ти е шийката?!

Честито кошарка на Катето! Кажи после дали си доволна от тези доставчици, аз също се замислям дали да не ползвам техните услуги...

За пелените, аз си мисля че може да се ползват и двата вида, все пак в жегите ако детето се запарва от памперсите е хубаво да се редуват.
За раждането съм твърдо ЗА нормалното, стига да не се налага секцио  Praynig
Естествено е да се страхувам от раждането, но както каза психоложката от Шейново, "героизмът започва след изписването, когато се приберете в къщи с бебето"

# 299
  • София
Ох аз за памперсите имам твърде много познания как ги правят (химическата част) и колко време се разграждат, та хич не искам и да ги включвам в програмата ако е възможно.
Имам налудничавата идея за ЕБХ - не знам дали въобще ще се справя, но смятам да се пробвам заедно с многократните пелени. Някой друг толкова луд да има?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт