My Toys - В света на играчките - 16!

• 28 616
  • 442
  •   1
Отговори
# 150
Диди, благодаря ти! newsm51

# 151
Я да питам за това:
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.ca02.07.01/1614116
Много е симпатично, но дали върши работа?И Боби кар-а харесах, но се приетеснявам, че сме още малки за него...

Това сме го имали. Изцяло е от пластмаса, с пластмасови колела и става само за вкъщи. За разходки навън е неприложимо - колелата тракат ужасно и могат да се разпаднат.
Най-добре си вземи триколка с обиколник, или поне с колан, ако ви трябва нещо за навън, на 10 месеца наистина сте много малки за бобикар и за каквото и да е друго колело.  Confused
Ето това колело го имаше в оранжево в Майтойс, сигурно скоро пак ще го пуснат:
http://www.eurekakids.net/toy/smart-trike-delux-3-in-1/2031560811

Иначе, по детските магазини има голям избор от триколки с обиколници, по около 70 лв. В Хиполенд видях поне 7-8 вида в различни цветове.

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 17:06 от Анонимен

# 152
Някой случаино да има от тези 1581778  сандалки 26ти номер ?

# 153
jijibiji-mimisteff,се интересува дали е пристигнала поръчката й-басеин?

# 154
# 155
  • София
jijibiji-mimisteff,се интересува дали е пристигнала поръчката й-басеин?

вече седмица се мъча да отговоря на mimisteff, но кутията и е препълнена и не мога да и изпратя ЛС  Crazy
2 пъти писах в темата, с надеждата да прочете и да си направи място за нови съобщения...
Ако ти имаш връзка с нея кажи и да ми изпрати адреса, на който да и пратя басейна /днес дойде/ и по какъв начин иска да и го изпратя /куриер, поща.../

извинете за спама  Embarassed

# 156
Жасмин, трябва да те назначат на заплата в My Toys или поне процент от продажбите да ти дават.  Mr. Green Ще взема да им драсна два реда по въпоса.  typeuu

# 157
jijibiji-благодаря ти,тя се чудеше за що не й пишеш  Hug

# 158
Сега разглеждах сайта на Фишер Прайс и видях това конче вместо зебра
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pca … lnl&pid=45352   , обаче то и се свързва към телевизора и има игри Shocked Crazy. Кога ли ще се появи в МайТойс? Имами си зебра, но това ще е по-интересно занапред. Rolling Eyes

# 159
jijibiji не получавам съобщения незнам защо така,нова съм във форума и никой друг не е писал освен теб изтрих и трите съобщения  newsm78.. луда работа   Crazy

и аз се извинявам за спама  Blush

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 23:24 от mimisteff

# 160
jijibiji не получавам съобщения незнам защо така,нова съм във форума и никой друг не е писал освен теб изтрих и трите съобщения Wink луда работа
и аз се извинявам за спама :up:
Защото нямаш натрупани мнения.Новаците имат право на няколко съобщения само,пише го в правилата. Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23317.0

# 161
мерси слънце  Hug не съм ги чела  Blush,като имам време ще го направя,влязох само за да пиша на jijibiji и поръчам нещо от тойса  Peace

# 162
мерси слънце  Hug не съм ги чела  Blush,като имам време ще го направя,влязох само за да пиша на jijibiji и поръчам нещо от тойса  Peace
Драсни един ред в някой друг подфорум,на майките,да речем и ще имаш едно мнение,поне да получаваш 10 съобщения. Grinning

# 163
 Laughing ok така ще направя  Hug  bouquet

# 164
Получихме бленуваната триколка на Пуки със степенки и помпащи гуми!  newsm44 Страхотна е! jijibiji, благодаря ти!  Hug Ще ни видиш в акция!  Crazy
Малкият си пъхаше ръката през една дупка в кашона и викаше: кольо, кольо кая! /колело ще кара  Crazy /. Легна си като гладна кокошка горкият, защото решихме да му го сглобим като заспи, та утре направо да го яхне! Сигурно сега го сънува.  Rolling Eyes Снимала съм го и утре ще "закача" снимките.
Сандалките на каката /INDIGO/ са сякаш леко малки, но все ще ги износи лятото-2 месеца са!
Извинявайте за дългия пост, но много се развълнувах за това колело! Благодаря на всички, които ме "светнаха" да го избера!
Жасмин, Сантал   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт