My Toys - В света на играчките - 16!

• 28 613
  • 442
  •   1
Отговори
# 90
Снежи благодаря за поръчката  Hug
Иве насреща съм, ако има нужда  Heart Eyes
Аз си получих Аква Дудълa с мечо пух и пада голяма игра. Белите части, като ги минат с писалката стават цветни и после си изсъхват, на единия лист има повечко празно място и могат да рисуват каквото си искат, иначе си има дъга. Първоначално като го взех ми се стори, че няма да бъде одобрено, но за моя радост хлапетата му се зарадваха  Mr. Green

# 91
тия дюшеци ни ги пробутват май от около 2 месеца Mr. Green

Ами вземете си, де...да ни се махат от главите  Laughing

# 92
Чакам само тракинг номера.и ще ви го дам всяка да си следи поръчката  Hug Hug Hug
хахаха,как ли пък не да дам 16 е за един дюшек,дето тука го има за 8 лв,тез добре ли са от тойса.да пуснат например нещо дето е на стойност 50 лв ,ко тука на залъгват с дюшеци,лампички,звънчета.............  Joy Joy Joy

# 93
Моля ви ако някой пуска обща поръчка искам само 1 артикул за 10 евро.Просто е много изгодно, а не искам да купувам от тук такова на петорна цена.
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.11.02.06/1425038

От това няма голям смисъл,аз имам подобно.Същатаработа ще е да увиеш памперса в наелонова торбичка и да го метнеш в кофата. Peace

# 94
  • гр.Варна
Моля ви ако някой пуска обща поръчка искам само 1 артикул за 10 евро.Просто е много изгодно, а не искам да купувам от тук такова на петорна цена.
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.11.02.06/1425038

От това няма голям смисъл,аз имам подобно.Същатаработа ще е да увиеш памперса в наелонова торбичка и да го метнеш в кофата. Peace

абсолютно безсмислено.Каква е идеята да се трупат мръсните памперси в кофа  newsm78

# 95
  • гр.Варна

хахаха,как ли пък не да дам 16 е за един дюшек,дето тука го има за 8 лв,тез добре ли са от тойса.да пуснат например нещо дето е на стойност 50 лв ,ко тука на залъгват с дюшеци,лампички,звънчета.............  Joy Joy Joy

Може би поръчващите,които не биха могли да се възползват от кодове за отстъпка биха могли да се възползват от подаръка... Защо мислиш,че "...тез от тойса" не са добре...

# 96
да,така е пребарзах май с отговора,извинете  newsm78

# 97
  • гр.Варна
да,така е пребарзах май с отговора,извинете  newsm78

я по-добре се похвалете,какво получихте,че и аз май другата седмица ще заформям поръчка -много нови изкушения има   bouquet

# 98
  • Варна
Здравейте момичета. Някой има ли от тези маратонки?

http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.sh.br01.24.03.16/1802059

не мога да разбера от плат ли са, или набук  newsm78,  или велур  newsm78  ?

Буквален превод Segeltuch - брезент за корабно платно  Rolling Eyes . Така го дават за горния материал + остър гумен завършек отпред.
В My Toys са на изгодна цена.  В Редута
са по - скъпички .
Някой ги имаше - не си спомням кой от темата. Дано се включи.

Благодаря за отговора.   Hug  Явно са от плат.   Sad

# 99
аз сега поръчах на дъщеря ми чанта-сак на Хана Монтана-голям хит е сега,и едни адидаски за племенникът ми,като ги получа ще има и снимки  Hug Hug Hug Hug
а ето тази чанта са я пуснали днес,ако някой се интересува,смятам за училище да я взема за каката   bouquet

Последна редакция: нд, 31 май 2009, 14:38 от snezko

# 100
Тези спортни обувки от естествена или изкуствена кожа са? Може ли някой да ми каже, че преводачът ми превежда глупости!
 http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.sh.br01.24.03.16/1802108

# 101
Моята поръчка дойде newsm44.

И двата чифта сандалки са страхотни Grinning.

Поръчах ги на 23.05 и вчера ми ги донесоха,но нали съботата беше работен ден.

# 102
  • Sofia
Излиза ли ви всичко на жълт фон  newsm78 или пак ми се бъгна компа?

# 103
  • София
Излиза ли ви всичко на жълт фон  newsm78 или пак ми се бъгна компа?

тъкмо и аз това се чудех, явно проблема не е в "твоя телевизор"  Crazy

mimisteff, пак да помоля, изчисти си кутията, не мога да ти пусна ЛС, изчерпала си лимита си за лични съобщения, изтрий някое!!!  Hug

# 104
Излиза ли ви всичко на жълт фон  newsm78 или пак ми се бъгна компа?
ъъъ  newsm78, така ли ще  е вече...

Общи условия

Активация на акаунт