Попово - 9

• 19 764
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
здр.получих това съобщение по скайпа,ако някой познава въпросното момиче да ми пише:

Zdravei Pavlina,kazvam se Irena,obrashtam se kam teb s molba,poneje se opitvam da otkria edna svoia priatelka ot Popovo.Biahme sastudentki,no sled kato zavarshihme zagubihme vrazka.Izbrah teb ot skype,zashtoto vidiah che si pochti na moiata vazrast(az sam na 35) i si ot Popovo,predpolagam che sahto kato v nashia malak grad pochti vsichki se poznavate,az sam ot Nova Zagora.Priatelkata mi se kazva Kristina Koleva,76-ti nabor-zavarshihme bogoslovie v Veliko Tarnovo prez 1998.Dokolkoto znam brat i beshe v nacionalnia otbor po basketbol,mai se kazvashe Nikolai,a bashta i se zanimavashe s koli,mislia che veche e semeina.Ako mojesh pomogni mi da se svarja s neia.BLAGODARIA  predvaritelno

# 181
  • Попово
пепи1975, ако баща й се казва Венци се сещам коя е, и брат й е спортист но не съм сигурна за богословието  Thinking може би трябва да попиташ къде е живеела  Peace така по може да се сети някое момиче  Simple Smile

# 182
пепена,в какъв смисъл къде е живеела

# 183
Познавам я Кристина. Женена е за Данчо, имат син Станислав на почти 6 години. Брат и Николай в момента е в Шумен. Ако мога с нещо да бъда полезна пиши Simple Smile

# 184
А аз пък да питам Николай с какво се занимава в Шумен,че не съм го виждала от доста време ?

# 185
А аз пък да питам Николай с какво се занимава в Шумен,че не съм го виждала от доста време ?

Той рядко си идва към Попово или ако си дойде си ходи на Медовина при техните.

Ние снощи бяхме на кръчма. Ето малко снимки Simple Smile

Красе,  познато ли ти е мястото Simple Smile Хайде Танче като дойдете ще отидем на заведението на плажа Simple Smile Отивам да се присъединя към пийващите ракийка аз ще наблегна на бирата;)
Хайде наздраве от нас  beer2

# 186
ето малко снимки от Р.Д. на Пресито
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=393511&pid=13164342

# 187
пак съм се изложила
това трябва да стане
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=393511

# 188
Здравейте Laughing
Не съм писала няколко дни.... сега спалнята е в ремонт и с Алекс спим у майка.
Добре, че сестра ми имат интернет, че от време на време да пиша.

Ние сме добре. До 3 ч. бяхме на басейна. Алекс нямаше да спи, но като легна...

Нуше, към края на юли може да дойдем за няколко дни, но на това барче не искам да ме водиш,
нощем морето е многооооо страшно.
А тази люлка в Морската градина ли е?

Тани, мокрото парти беше страхотно Laughing  А тортата "Море" невероятна Hug
Аз също направих много снимки, но незнам дали ще мога да ги кача със кабела на  сестра ми.

# 189
Танче, снимките са страхотни  Hug Невероятно мокро парти е било  Grinning

Малко морски снимки да се разхладите в тая жега   Mr. Green

Диването сега спи, ама то не се спря бе  ooooh! Аз се изморих само като го гледам. Мъжо и той каталяса и дреме пред телевизора сега  hahaha Ма то плуване и чудо единия до шамандурите ходи амнайсет пъти, другото едни кълбета във водата , що вода изпи не е истина  Mr. Green Аз под чадърчето с биричката и с фотото най ми беше "зле"  Joy

Красе, ти верно се загуби. Очакваме ви с нетърпение да дойдете  Hug Ванко от сега прави планове с Алекс какъв замък щели да си правят и в морската градина на кои съоръжения да се качвали  Joy

# 190
Привет от мен!  bouquet

Чудесни снимки! Heart Eyes Hug

# 191
И аз се включвам със снимки от РД на Преси Laughing
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=394251

Преди малко ходих да видя какво става с ремонта...ужас, голи стаи, няма къде да се седне, немога да стигна до шкафа с дрехите....

Лека вечер на всички

# 192
Момичета , грохнала съм след мото-срещата.Като се поокопитя , трябва да кача снимките .Ей много яко беше , но за съжаление свърши.И други форумки бяха там , и те видяха............и чуха.

# 193
Зори,честит рожден ден!

Желая ти здраве, защото без него
нищо друго няма значение,
несекващ стремеж към знание,
защото то ще те научи как да постигнеш предното
и как да се пазиш от бедите на следващото пожелание
любов, защото това е достатъчно добра цел в живота.

Заре,аз почти нищо не разбрах от мотосрещата,ама нямаше и как щото с двете ремаркета ту хранех,ту бършех,ту гонех да стоят под чадъра Laughing.Догодина се надявам да дойдем сами.

# 194
Честит рожден ден Зори.Здраве щастие и много успех.
Лек ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт