Попово - 9

• 19 769
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Днес е Петров ден !
Честит имен ден на всички носещи тези святи имена.
Празнуват Петър ,Павлина,Павел,Камен,Полина,Петя.

# 196
здр.би ли ми дала телефон за връзка,за да го напиша на момичето,да се чуят.
благодаря предварително  bouquet

телефонът на Ирена е 0888 425 605 ,ще ви бъда благодарна ако го предадете на Кристина да се свърже с нея

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 13:54 от пепи1975

# 197
Честит празник на всички именници!

Да ви е живо и здраво името, със здраве го носите, да не свършва виното и дръзките мечти!

А ето и от мен:   ura

По-късно ще донеса и тортата!

# 198
  • Popovo
Честит Рожден ден Зори, много семейно щастие, здраве и успех ти желая.
Честит имен ден на всички, които празнуват днес!

На мен ми е едно  гадно и сдухано тези дни Sad

# 199
Благодаря!  Hug
Ето я тортата, дано да стигне за всички!  Heart Eyes

# 200
  • Попово
Киберкат, честит рожден ден   newsm59

# 201
Честит имен ден на всички именници!
По-късно и аз може да пльосна една торта,правих за един именник.
Това моето малко диване ще ме довърши 4 малки шишета с мляко изпи и не заспа,а толкова искам и аз да си почина малко  Tired.

Кокетка,защо ти е сдухано?Я по-ведро(кой ли го каза Mr. Green).

# 202
  • Попово
и на мен ми е малко кривичко, тошката от днес е на ясла да видим как се е представил  Mr. Green
мисля си че сутринта видях пепи1975, и ако е била тя да ме извини че съм малко кукумициняк  Sunglasses

# 203
аз бях,и те познах-нали гледах твои снимки Laughing,ама толкова бързах за работа ,че...не успях и две думи да обеля.довечера може пак да се видим Peaceтвоя юнак е по-голям от моя и няма да имаш нашите проблеми с плача сутрин..

# 204
Здравейте, и аз не съм се включвала скоро, но направо незнам какво да ви пиша!!! Няма ли нещо интересно в Попово , споделете...
И в Русе е същото, освен предизборните концерти, но те не са  интересни!
Кой ще ходи на море, кой на балкан- похвалете се! Аз за съжаление няма да ходя никъде (освен до Попово) тази година- хвана ни кризата  Rolling Eyes Стоим си с Преско в къщи , излизаме по разходки и по площадки... и така малко тъпо и скучно ежедневие, отвреме навреме го пускам на градина, за да не стане нужда от изследвания!
Днес е Петров ден !
Честит имен ден на всички носещи тези святи имена.
Празнуват Петър ,Павлина,Павел,Камен,Полина,Петя.

Благодаря! Hug

# 205
  • 7800
Момичета , грохнала съм след мото-срещата.Като се поокопитя , трябва да кача снимките .Ей много яко беше , но за съжаление свърши.И други форумки бяха там , и те видяха............и чуха.

Да, хубаво беше. Ние като нямаме ролкови кънки, дойдохме като любители на бирата. И на малките им хареса - не искаха да си тръгват преди конкурса за най-големи  bombs .

Зори, честит рожден ден!   bouquet

# 206

Да, хубаво беше. Ние като нямаме ролкови кънки, дойдохме като любители на бирата. И на малките им хареса - не искаха да си тръгват преди конкурса за най-големи  bombs .

Знаете ли миналата година кой го спечели този конкурс  bowuu
Ето го и моя поздрав за именниците:

# 207
  • Popovo
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!ВЕСЕЛО И ПРИЯТНО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА!
   Аз днес направо се скапах от работа.Този народ все повече се разболява и нямаме почивка.А и времето е едно скапано, чак не ми се прави нищо.Но като гледам снимките ви и аз се забавлявам като видя децата как се радват. Hug
  Нуше, вие къде ходите на басеин?Май като гледам сте на Дом Младост.Ние в Петък заминаваме за Игнатиево на гости на сестра ми.Недко от сега вече е решил,че ще тръгнем веднага щом се прибера от работа,а ще се върнем в неделя след като направим плажа.С Вили са луди по морето,а аз не чак толкова.
  Като гледам Пресито добре си е изкарала рожденият ден.Мама Яни май е правила тортата.Много е хубава.Яни искам да ми обясниш как я правиш тази торта  с , че моят мъж има рожден ден септември месец и искам да го зарадвам.Като ти гледам произведенията, си мисля,че по скоро ще ме е грях да разваля тези красоти.БРАВО!  bouquet  chef
  Пожелавам ви лека и приятна вечер!

# 208
ЗОРИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от мен newsm59 Tada  ura
Всичко най - хубаво на цялото семейство!

Честит имен ден на всички именници!

ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!!

# 209
mama_vesi , точно на дом Младост ходим на басейн Simple Smile Живеем близко и понякога за по близко отскачаме на басейнче Simple Smile
Остави ми някакво телефонче на лични да се видим тая седмица Simple Smile

Мама Яни , тортата е просто перфектна   bouquet

пепи1975 , писах ти на лични за Криса Simple Smile

КАЛИЯ , вие кога ще ходите на сватба към края на месеца ли беше? Кога ще излизаш отпуска ?

Зара , пускай снимки Simple Smile Не се ли поокопити вече  hahaha

Зорница ,честит рожден ден!!!Винаги да имаш много, много поводи за усмивки!

Общи условия

Активация на акаунт