Отговори
# 195
Да споделя: момичета, аз кукам и не съм в ред.  Rolling Eyes Миналата седмица набрах телефона на майка ми на дистанционното и го залепих на ухото ми, "Ало", а то даже не тиитка.  ooooh! Яни ме гледаше без да мига. Shocked hahaha От няколко дни се тюхкам, че парфюмът ми вместо на плод мирише на престояла джибра, а днес установих, че се пръскам с подхранващ спрей за коса.  ooooh! Снощи обяснявах на Яна нагледно в банята що е това "скачени съдове" и каква е тяхната философия... Перкам яко и бЕгам по нанагорнището  Whistling

Днес водихме Ина на ортопед при Драганов. Ще става и тя мацка  Heart Eyes Всичко й е наред. А док е разкошен. Обясни на мъж ми какъв късметлия е. Тука още 6-7 години сме щели да сме на юруш и после- покой и ще чакаме зетьовете, че да ги юркаме тях.  Mr. Green И по мнение на док момичетата се гледали по-лесно. Има-няма 15-16 години и те стават самостоятелни. А момченцето майка му го гледа до 30 години и после идва една кучка и разваля работата  Whistling  Joy Сега се бъзикаме с половинката, а той се е присетил за един виц, дето един татко разказвал приказка на детенцето си за тримата братя и златната ябълка:"И дошла една ламя, ама не като на майка ти майка й.."  Mr. Green

За ясла не се й надявам. Половинката ми вика, че ако се разведем и като самотна майка може и да имаме някакъв шанс... Дааа бе!, викам му- после като се гушкаме и да ти е като с чуждо, а  Crossing Arms Та така, оставаме си женени и без ясла.  Mr. Green

И последно- сънувам си аз тази нощ, че съм бременнааа  Whistling И аз с тумбака, още една съседка (също бременна) и Никитали ходихме да скачаме на батут в един увеселителен парк.. пък после търсихме шишето с водата на Никол в една кръчма и ядохме захарни петлета..  Crazy Сега ще ровя в нета какво означава всичко това... Малко ми е стреснато, защото съседката и Никиталито са си бременни и по принцип, ама аз..  Thinking Sick

ПС. Сватя, Яна е кръстена вече.  Wink Една приятелка кръщава дъщеричката си в този манастир. Беше доволна, друго незнам

Зимна, дано бързо се адаптира детенце и възвърне жизнеността си Hug

# 196
тедииии, Joy Joy Joy Joy Joy
ти сигурно нямаш много време за проучвания, но да ти кажа, че можеш да си разместиш желанията на кандидатурите, и така ако в друго ОДЗ събираш точки за гранична група, ще ти теглят ново номерче, и може да имаш повече късмет Peace

аз се ядосвам с яслите... гледам, че системата се е бъгнала и се надявам да я оправят...

# 197
Да споделя: момичета, аз кукам и не съм в ред.  Rolling Eyes

Теди, от една партия сме Peace Миналата седмица в болницата си измих зъбите с крем за лице..... и то, не се усетих веднага, че има нещо нередно, а чак след 10-ина минути newsm78

# 198
Тедииии, такъв смях се смях с твоите сънища, че щях да се задавя със сандвича  Crazy Аз заради теб си направих теста и изненадата цъфна, сега ти да си направиш един заради мен ли  Thinking? Бързо да се оправяте с Яни и да пазите Ина!
И аз влизам в партията на изкукалите, а още колко имам да изкуквам, направо се пУаша.
Пипи, що така с яслата, нали бяхте първа резерва? Ако скоро не си организираме една мамешка среща предлагам с теб да си направим една камерна спявка, че ми е неудобно вече.
Приказке, незнам дали даваш на Беа Биогая за нормализиране на чревната флора, но аз давам на Никол и съм много доволна.
Джули, нищо не пишеш как е ръчичката на Рики, заздравява ли вече?
Синеочке, ще стискам палци да ги разбиеш на всички изпити и скоро да си имаме мама в Брюксел Peace
Ане, и Никол го практикува това изправяне в леглото, понякога е с рев и се налага да я взимам на спалнята докато заспи.
Тополчице, бързо адаптиране на Рая в яслата!
Адашке, незабравима отпуска ти желая! Да се позабавляваш и за мен  Wink
Фил, наистина се скътаваш напоследък, здравички ли сте вече, нищо не казваш.

# 199
  • В сънния Люлин, прибулен...
Тедсън,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 200
Пипи, що така с яслата, нали бяхте първа резерва? Ако скоро не си организираме една мамешка среща предлагам с теб да си направим една камерна спявка, че ми е неудобно вече.

2-ра резерва сме. преди малко бяхме 4-та, ама оправиха системата и пак сме си 2-ри Simple Smile
ама с това разместване на кандидатури... не се знае.
нали всички знаете, че можете да размествате? особено ако имате минимален шанс на 1-во желание.

Никитали, ще се радвам да се видим, ама не само заради "неудобното" Wink

# 201
Никитали  Hug, вярно, че забравих да се похваля  Blush - ръчичката е много, много добре.
Мястото вече съвсем не е онази сълзяща рана с живо месо, която беше.  ooooh!  Cry
Вече е съвсем заздравяла, образувала се е коричка по краищата, а по средата вече расте нова кожичка.
Кремът на бабата наистина прави чудеса!
bouquet

# 202
  • София
Джули а аз нощес, че си нямам мъж до себе си ама нали съм му сърдита  Crossing Arms си мислех точно за вашата ръчичка ама сутринта забравих да пиша. Embarassed А иначе запази от кремчето и дано не ни се налага но поне си ми на един Фърляй място.  Laughing
Теди, Зимна....  Laughing  Hug може пък да е нормално, знам ли.  Wink Не се косЕте толкова.  Mr. Green
Аз пък сънувах, че печеля 80 лева от една ТВ игра, моля ви се.  hahaha  hahaha Явно здраво съм закъсала за харчене щом парите и на сън ми идат.  Mr. Green
А по въпроса за "различните" деца. За мен те не са изобщо такива си имаме и ние едно такова приятелче на Алекс. На техните години е тука в компанията и е глухо, с апаратче. Те растат заедно и изобщо не го възприемат като различно, говорят му, гонят го.... и това много ме радва, че Алекс израства с мисълта, че такива деца са всъщност деца като него самия.  Peace

# 203
Ето ме и мен. И аз съм изкукала напоследък, дали защото се върнах в Канада и тук обстановката ме сдухве, при все че не съм тръгнала на работа още. #Crazy. Забравих да честитя ходещите крачета на чаровната Стела! Деги Hug
А също и новопиетите на ясла варненчета.
Така е като влизам рядко и все забравям по нещо, друго си е да си в течение на нещата.
Синеочке, добро начинание, стискам палци, не се чуди, а учи, все ще има файда.
Теди, уби ме с твоите сънища, а и ваобще с целиа разказ. Като отворих форума почнах първо от твоя пост да чета, че ми се стои дългичак и предположих много интересен и не сбърках. Сега се заредих с весело настроение за през деня.
При нас нищо ново. Още се адаптираме, но поне децата почнаха да стават в 7, вместо 5. Аз още си оправям къщата, най-вече градината, че голям буренак е станала.  Двата двера мнго ми "помагат" в това ми начинание, но е весело.
Весел следобед на всички, за мен денят едва сега започва след сутришното кафе. Много ми липсвате да знаете, но моят мъж ми е забранил да влизам във форума. Пак лепнах някакъв вирус и скапах лап топ-а, та ме обвини че е от форума. На някои слючвало ли му се е това, Трябват ми доказателства, да го убедя че не е от форума, а само там съм влизала Rolling Eyes

# 204
  • София
Невенска ще те разочаровам.  Mr. Green И аз си лепвам редовно вирусчета. В повечето случаи бих казала, че не е точно от форума а от разните линкове за да гледам разни нещица сложени тук. И не си сама....моя мъж също само ми мрънкоти за това.  Mr. Green

# 205
Пипи, мерси за подсещанката.. Разместих желанията, дано ни огрее. В новата градина сме вече с 8,1.  Party и в гранична група. Той нашия тати взе да ми играе нещо навъпреки и не можело да даваме Яни на ясла. Но съм го измислила- оставям го за един ден с двете кокони насаме и вечерта ще си поговорим на чаша питие  Whistling Mr. Green
Аз вируси не съм хващала. Дама, мила моя, къде се ровиш ти бе душко  Wink

# 206
Привет и от мен!
Аз много не пиша, ама си Ви чета най-редовно. През работно време, си правя кратка почивка за прочит във Форума, че вечер се мятаме във игри и разходки. Постегнахме си вилата, която се намира в едно село на 12км от Силистра и почти всяка вечер сме там. За Кристиян е много добре, опознава животните отблизо, (съседите си имат, зайчета, кучета, кокошки, котки и други животинки) има много място за бягане (1 декар с райграс), та голяма игра пада.
Скоро и аз ще си имам ученик. Днес подадох документи за ясла, ще ни приемат, но Юли или Август, аз и не бързам, за сега мама го гледа. Добре че при нас няма такива проблеми с яслите.
Хубаво е, че всички болни деца вече са по-добре, дано вече да няма болнички.
Ханна, добре се завърнала. Много интересно ми беше да чета поста ти.
Синеочке, писах ти на лични телефона си, ще чакам като имаш възможност да се обадиш, много ще ми е  приятно да се видим.
Отивам да почивам, снощи и аз много сънувах(щях да се женя) и не можах да се наспя.
Спокойна вечер на всички!

# 207
Здравейте, малко преди да тръгнем на път онзи ден Моника демонстрира умение да....слиза по стълби. В суматохата около товаренето на колата, тя се измъкнала незабелязано и баща ми я пресрещнал на стълбите, клатушкаща се и вече леко уплашена
Излишно е да казвам, че онемях от ужас!
 По-късно пак ще се включа.
Милла ще ти звънна, да се разберем да се видим, нека още малко да се аклиматизираме.

# 208
Има ли днес желаещи за Бъфало?

# 209
Добро утро Hug
Ние вчера бяхме на детски рожден ден в "Лейди" и изкарахме супер, много ми хареса там Peace
Ане, Боби като се събуди всеки път става прав и плаче, слагам го и заспива веднага.
Теди, скъсваш ме от смях с твоите постове, опасна скица си Laughing Hug
Хубав ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт