Отговори
# 255
От днес си имаме ново зъбче - второ на брой...   Crazy  Чак не мога да повярвам, мислех че ще се появи за втората му годинка...

Памперса мисля, че ще го махна лесно, защото въобще не го търпи вече, но ходя на работа и ще трябва да натоваря друг с тази задачка, а хич не ми се иска... Гърнето го ползва с кеф, понякога се сърди и не иска да стане, откарва по 1 час на него...

# 256
  • София
Хей...и ние сме тук.  Grinning
Косето е много смело дете. От снощи няма Т а днес е само с две изхождания. Е качеството им не е на ниво ( Mr. Green) ама все пак е подобрение.  Praynig
А за уменията ... какво да ви кажа.... моя от два дена танцува....умиращия лебед.  hahaha  Joy  hahaha Голям смях пада ви казвам. Като го видя и направо умирам от смях а той ентусиазиран маха ръце и танцува ли....танцува.  Mr. Green
Сега съм му разтребила детската, че баткото с таткото са на къра  Mr. Green и той като тренира втората си професия вече половин час.  Laughing Време е две вратички да сложим и да почва и голове да вкарва.  hahaha
Теди убива ме твоята Яна.  Hug
Хана, ранен възпитателен процес си подела. Браво. Аз Алекс още не съм го научила на някои от тези неща, т.е той не иска да се научи де.  Rolling Eyes Иначе Косето бърше масата и не само нея с голям ентусиазъм. Ама пусто все не може да разбере, че кърпата се пере на мивката а не...в устата.  hahaha
А на гърнето (говорехме и на срещата с децата), че моя само с гащи седи на него.  Shocked  Rolling Eyes Нещо по голо дупе не му харесва.  Mr. Green Иначе иска да ползва тоалетната като....басейн пусто.  #Crazy Като влезе в банята и е готов веднага да пъха главата си вътре.  hahaha
Стелт, честита ви придобивка  Laughing, т.е зъбче.  Grinning

# 257
Хайде и аз тук че направо ви забравих даже и нямам време да ви чета.по цял ден на работа вечер взимам малкия докато се оправим и станал време за сън, ние за сега сме добре миналата седмица изкара едно леко вирусче и малко разстройство,и това беше иначе за зъбите стоим още на 8 и сега започват да избиват по малко кътници и сме много кисели.на гърне не съм го сложила още и чакам от яслата да го научат а те от там ми казаха че е рано още,поне да станел малко по голям.това засега от нас като има повече време ще ви чета и пиша.лек ден ивесел уикенд! Hug

# 258
  • София
Здравейте,  Hug

Не ми остава никакво време от побеснелия ми син.  Mr. Green (Гаде,това с интензитета много ми хареса  Wink )

Никитали, страхотни имена си избрала. Криско, ако беше момиче щеше да е Карина, а малката ми принцеса, която ... щеше да е Криста, а като малка исках дъщеря ми да е Косара.

Тед, честито! С такъв вещ консултант като Пипи и аз се съветвам.  Wink Но нищо - оставаме на вариант само ясла.

Ако се виждате свиркайте. Гаде, мислех да дойда на Бъфало, ама Крис спа тогава до 17.30  ooooh!

Дамче, радвам се че косето е добре.  Hug

# 259
Здравейте,
Dega, как лекар къща не храни, някой могат да хранят и по две. Като гледам и при тях как има доходоносни области направо си е съблазнително.  Хубава да ти е питката, и леко прощапулкане на Стела, детето ще си избере най-хубавата професия!

Stelt77, честито зъбче, вашите ще са най-здрави, чувала съм че колкото повече се забавят толкова по здрави били!
Dama това с умиращия лебед ме разсмя, представям си каква картинка сте.

Да ви кажа какви ги върши моето сладурче. Нашата кака миналата седмица му показала как трябвало да се целува. Като онагледила с една кукла бебе. Гледам аз мишока заляга нещо и захапва муцунката на куклата. Ама въобще не включвам, след малко пак гедам то на детето му на сериозно и като се усетих, паднах от смях. Той легнал на пода върху бебето и го целува ли целува.
Друго си е да си имаш кака която да те отрака!

Хубав ден от нас и ние отиваме да хайманосваме, това време не е за изпускане!

# 260
  • София

Друго си е да си имаш кака която да те отрака!

hahaha
Така е да...питай мъжът ми.  Mr. Green Ама ако питаш мен като пораснат момчетата ми (ни) хич да не ми налитат на каки щотооо....  #2gunfire (каките де ще гърмя, не момчетата ми  Mr. Green)
Здравейте де.  Laughing
Косето в момента си играе с..пластелин.  Laughing Като го гледам по-добре и от батко си го маже на паркета.  ooooh!
Иначе днес го дават жега. Чудя се въобще дали да ходим някъде или да чакаме до довечера. Rolling Eyes
Габи, Пипи, Луси снимките и видеото още си седят в апарата.  Embarassed Нещо все не стигам до свалянето им. (отдала съм се да свалям мъжо си отново  Mr. Green) Дайте мейл или нещо там да ви ги пратя.  Peace
Хайде приятен ден.  Hug

# 261
  • на плажа
 Дамче, палавнице, да не потретите  Wink?
 Ние с Мирко сме сополиви, но мен и гърло ме боля вчера и онзи ден. Гадна работа. Ако ще организирате срещичка май няма да участваме  Sad. Но пък аз съм с нова прическа . Вече съм късокосместа котка  Mr. Green.
 Днес, в това жегаво време реших да изведа дребния следобяд без пампа. Ще се заредя с два три чифта гащи и откриваме сезона  Twisted Evil.

# 262
  • Бургас
Здравейте  Grinning
Аз искам да се похваля днес открихме плажния сезон.Сутринтта рано на плажа,бяхме половин час.Топнаха се децата много малко,щото ме е страх повече  Embarassed Embarassed И си беше цяло преживяване тръгването ни,пясъци,писъци  чак хората около нас се втурнаха да ме питат и успокояват имам ли нужда от помощ. Mr. Green Но аз като един добър войник се справих и сама. Mr. Green Вече цяла година почти си ги гледам сама та един плаж ли ще ми се опре ?  Mr. Green

hahaha
Така е да...питай мъжът ми.  Mr. Green Ама ако питаш мен като пораснат момчетата ми (ни) хич да не ми налитат на каки щотооо....  #2gunfire (каките де ще гърмя, не момчетата ми  Mr. Green)
ден.  :hu

Е,аре сега дама много си лоша.Абе по добре кака от колкото някоя дето мрънка и незнае кво иска,каките са вече отракани и те да им ходят по г ....  Mr. Green /това е майтап някой да не се обиди/

Никитали аз съм пристрастна за име с К ,понеже много исках дъщеря и тя да се казва Калина,все хубави Калини познавам и сигурно заради това ми харесва това име. Heart Eyes

За гърнето още малко изчаквам и ще опитам да видим. newsm78 Батко му на година и половина вече беше без памперс.

А м/у другото защо моето диване от кротушко сега е абсолютно пълната си противоположност?И това е от месец. newsm78
На вън не иска да бяга,да върви а да се рови в боклуците само има ли и друг такъв буклукчия като моя Калин?Направо ми писна да правим оборка на градинките. Embarassed Embarassed

Това е от нас,хубав ден на вас. Grinning

# 263
Здравейте,отдавна не съм писала но това е защото нямам време малката дивее ли дивее, даже на обяд трудно я приспивам. TiredПамперса сме го махнали, стана вече 20дена сме без него но засега няма резултат още се напишваме Rolling Eyes
Резултатите ни от последната ни консултация са 11кг и 88см а ваксината оставихме за другото тримесечие.

# 264
Ето ме и мен, не че съм ви забравила, просто нещо ме помръзва да пиша, пък и не се свъртам много около компа, иначе чета редовно.
Ние сме добре, биха ни Пентаксим, проведохме и една бърза консултация, вече е 13,300гр и 83 см, само дето се съдра да реве, особено като го сложих на кнатара, а синжекцията вече го довършиха. Той нашия един специален, трябва да види някой определен брой пъти, че да му разреши да му говори или да го пипа, иначе стой та гледай, ако посегнеш. Онзи ден го оставих пред кунята да вземе купони и лелчиките го напъплили да му се радват и само го чувам по ено време как се дере, те го галят по главичката, да се успокои, а той още по-силно квичи, че го пипат ooooh!
Ние другата седмица ще сме 3 дни на Сф, ако някъде се заформи среще мога да ви навестя, но не знам дали ще взимам Мърко, че ако е много жега никаква работа няма да можем да звършим, трябва все да се крием.
Иначе ние се готвим вече усилено за сватбата, даже и Мърко се е подготвил, е ще има подобрения, че малко са му дълги гащите,ама ще го оправим.
Ами за сега толкоз, дано вече болните са оздравяли всички.
Силви, няма ви, как сте вашия отбор?
За гърнето, ох не ми се почва, но може би е време, че акитата вече все по-често напускат очертанията на памперса, не се събират, сигурно това е знак....

# 265
Днес получих много красив букет от рози от полвинчо, по случай денят на майката!Чувствайте се поздравени  bouquet  bouquet  bouquet
Нашите зъбчета са 12
Клои , честит първи плаж Hug
Еви, голям хубавец е станал Мърко Hug
Никитали, и аз съм с две ръце за Калина.Харесвам също и Кристияна, ето и един немски вариант- Корина, Катрин също много ми харесва.
Тед, честито за яслата Hug

# 266
Минавам да кажа едно благодаря на Ирчик и Мирка    bouquet съответно за съветите за зехтина и кремчето Траумийл, които приложих на Мони във връзка с един сравнително лек инцидент с врата на кухненски шкаф.

# 267
  • София
Ирка и аз се заглеждам за къси прически. Аз винаги почти съм ходила с къси коси но все след ражданията нещо ме прихваща и си оставям костата да порасне ама нещо..... Rolling Eyes не можем да свикнем в къщи така. Ей сега си говорим с моя каква прическа да си направя. Иска ме мнооого късо подстригана.  Laughing
Клои браво на теб! Спорти мама пък един плаж да й се опре, нали. Laughing И ние мислим вече къде и как на море.  Peace

# 268
Синеочке, ти за това ли ги търсеше? Трябваше да кажеш, защото и аз съм си купила Траумил по съвет на Мирка ако не бъркам и го ползвахме вече по предназначение.
Ние сме добре, но на мен днес цял ден ми е нервно и нещо не ми се пише.

# 269

Джули ще дадеш ли адрес на бабата? Много благодаря!

Ane, с удоволствие, мила, ама и аз самата не го знам като точен адрес, но ако искаш, пиши ми на лични и ще ти обясня къде точно се намира.  Peace

Никитали - честита розова новина.   bouquet
Дамче, умната с мъжо, че като те знам каква си палава, ще пощуриш човека.  Crazy  Laughing
Извинявам се, ако нещо съм пропуснала, ама нямам много време тези дни - само преминавам, попрочитам и офейквам.

Общи условия

Активация на акаунт