Prison Break

• 1 790
  • 11
  •   1
Отговори
Това е въпрос към всеки фен на сериала. Със сигурност на някои от нас ни се искаше "Бягство от затвора" да завърши по друг начин.Така че ако ви е интересно да видите резултатите-гласувайте Simple Smile Можете да посочите по максимум 2 отговора.На мен лично ми се иска да е всеки един вариант,с изключение на този Майкъл да умре.Е,може би и Сара,защото любовта им заслужаваше да продължи.

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 12:34 от foxy81

# 1
Taka e, искаше ми се края да е друг..... но за съжаление е такъв, какъвто е! Може пък да измислят някаква история, и да съживят Майкъл. .... иска ми се...

# 2
според мен сериалът трябваше  да свърши след втория сезон , дотам бе логичен , наситен с действия и всичко бе естествено ( горе-долу )
третия едва го изгледах , а 4-тия - и това не успях ,
това не е жизнерадостен сериал - краят му би трябвало да е -  малко ''дарк '' , отворен , с недомлъвки ,

# 3
Както си свърши е добре.

# 4
Както си свърши е добре.

Peace

това не е жизнерадостен сериал - краят му би трябвало да е -  малко ''дарк '' , отворен , с недомлъвки

При всички случаи някой трябваше да умре и най-логично е това да е Майкъл. Иначе щяхме да сме в сапунения мехур на 7890-та серия от "Дързост и красота"

# 5
  • Варна
според мен сериалът трябваше  да свърши след втория сезон , дотам бе логичен , наситен с действия и всичко бе естествено ( горе-долу )
третия едва го изгледах , а 4-тия - и това не успях ,
това не е жизнерадостен сериал - краят му би трябвало да е -  малко ''дарк '' , отворен , с недомлъвки ,

Абсолютно същото мисля и аз (дори и с гледането съм на същото положение)...и само да добавя, че и за мен сериалът щеше да е перфектен, ако беше свършил след вторият сезон...после разводниха и насилиха нещата ... Whistling
 + това си мисля, че ако беше свършил след 2-рия сезон щеше да се отличава от всички останали не само със сюжета, но и с факта, че не е станал комерсиален...

# 6
на мен края ми хареса
и гласувах трета опция Peace

# 7
Мен първи и четвърти сезон ми харесаха най-много. Втори сезон определено не беше кой знае какво. Искаше ми се Майкъл да не умира, но щеше да е твърде сапунен завършек. А и всичко започна, когато Сара се жертва за него, загуби работата си, баща си индиректно заради него. Накрая той се жертва за нея и детето си. Обеща си, че ще срине компанията, заради която измряха толкова хора и накрая го направи.  Не се отказа от семейството (Линк) дори , когато разбра, че нямат кръвна връзка. Ако беше свършил след втори сезон, нямаше да има никакъв смисъл. Щеше да е просто едно бягство и толкова. Много от главните герои ги видяхме по-нататък, че се променят. Тоест не показаха нещата само черни и бели. Много хора са добри, но вършат лоши неща, притиснати от обстоятелствата.

# 8
  • Ботевград
Колкото и да не мога да преживея смъртта на Майкъл  Rolling Eyes според мен краят беше гениален, именно защото този сериал ще остане в съзнанието ми и никога няма да го забравя.
А и не всичко трябва да е с хепи енд, в живота не винаги е така.
Съответно сценаристите са прави да направят този велик сериал незабравим за всеки  Peace

# 9
  • В светлото бъдеще на своята приказка...
Краят беше добре поставен, именно със смъртта на Майкъл.
Само този "Prison Break: The Final Break" според мен беше напълно излишен и сценаристите спокойно можеха да ни го спестят, но като цяло съм страшно доволна от сериала и определено успя да провкира интересът ми до самия край.  Heart Eyes

# 10
Просто трябваше да свърши две минути преди края на втори сезон. От там насетне е страшна излагация.

# 11
Според мен Майкъл не е умрял.. разбира се нарочно оставен отворен край.. за да могат да продължат сериала когато си решат, ако решат де.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт