6milianka подаръци купува и за тортата умува II (тема 105)

• 11 858
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
От Продавалника знам нова дума Flutter Реплика=менте hahaha

# 256
  • София
Ние с мъжа ми досега гледахме някакъв немски филм за едни алпинисти, които поизмряха в планината - затова ги обичам американските филми, защото са си с хепи енд, а тоя все си мислих, че поне последния ще оживее. Тъпа работа.

Въобще не си спомням какво щях да пиша, освен че ми направи впечатление, че и Дуци имат много играчки като нас. Билянка сега така порядъчно си е разхвърляла стаята, че няма къде да стъпиш на пода. Днес й оправях гардероба, но самата стая мисля да оправям като тръгне на градина, че мисля и прозореца да й мия и играчките да пера - тоест ще е по-основно.
Прави ми впечатление, че много дрешки, които Билянка ги е носила като по-голяма, на Дея й стават сега, при все, че е по-дребна от сестра си на тази възраст. Сигурно памука се е събрал  newsm78

НБМ, аз за Дея още не съм обезопасила, но с Биляна си спомням, че просто разкарах всичко от рафтове и шкафове на нейното ниво или по-скоро това, което оставям е съвсем безопасно за нея. А, и обезопасихме контактите, разбира се.

Дони  Hug

Последна редакция: нд, 31 май 2009, 01:06 от Ninche

# 257
  • София
Кети, бързам да ти пиша преди да ти наредят парите от НОИ. Аз да кажа, пък ти ще си прецениш. Мъж ми има колежка в училище, която работи в Премама и като разбра, че искахме да купуваме количка на Джейн, каза, че това са количките които най-много им се връщат с дефекти.

Е, това трябваше да ми кажеш сега  Crossing Arms Ще се пръсна. Това ми е любимата марка.

И аз съм живяла в Люлин 3 докато стоиха блока /1980-1989/  Mr. Green

Доходите ни намаляха с около 70-80%,
Егати #Crazy В коя сфера това, ако не е тайна? А Иначе прав е свекър ти, сега е супер евтино да се строи, ако имаш кеш.

Транспортна, но е свързана със стоителството.Като няма стоителство, няма работа Rolling Eyes
А защо да е евтино сега newsm78
Просто на него му се падна къщата на село/ бащината къща/ и той реши да я оправя, ама се оказа толкова зле, че я бутна до основи  ooooh! Да не ви казвам какви пали хвърчет там ooooh! Пък аз си нямам количка  Mr. Green

# 258
По въпроса за жилищата - от доста места чувам, че след септември се очаква още по-голям спад в цените на имотите.
Ketito, за Jane  и аз ти писах, че съм чувала само лоши отзиви. Както е писала Олето - дават много дефекти. Пег Перегото е много, много по-добър вариант. Здрава количка на конкурентна цена Peace.

# 259
  • София
И аз съм живяла в Люлин 3 - до училище Вела Пеева, където съм и учила, което сега вече не знам как се казва.

# 260
Моето дете се събуди по никое време за да си свърши голямата работа. Това не й се беше случвало от бебе.

На мен ми остават 15 минути до лягане, да видя какво съм натворила на търга smile3524

# 261
  • София
Аз днес спах с момичетата и затова съм още тук, но мисля и аз скоро да се ориентирам към лягане  Simple Smile

# 262
Аз вече три поредни нощи не мога да си легна преди 2 часа. Не знам какво ми става. А досега цъкахме с приятели разни игри. Сега продължават с покера, а аз се ровя из нета... Grinning

# 263
Аз защото спя до късно не мога да си легна рано. Или обратното  newsm78
 Joy

# 264
И аз си кисна будна поне до 2. Не че не ми се спи. Tired Направо съм като убита, обаче Самуилчето така го мъчат зъби горкото  Cry Ужас. И нас ни мъчат тия зъби. Заспиването е адски трудно, спи неспокойно, буди се с кански рев. И вече направо ме е страх да си легна - тъкмо се отпусна и той почва да се дере. Cry За два месеца и половина долните му резци са се подали едва наполовина. Нормално ли е да растат така бавно?  newsm78 Сигурно затова толкова се мъчи горкия. 4 месеца мъки за един зъб. Ако трябва по толкова да се тормозим и за всеки следващ, ще откачим smile3511
И секс ни се прави, но едно че няма къде, понеже Сами спи между нас и второ нямаме сили. Само се гледаме като котараци и накрая ходя пъпчасала като пубертет. hahaha

Белинда, много се смях с падането ти в тоалетната  Joy Аз затова си имам обезопасяващи габарити - да не пропадам така hahaha На Трявна да взема да ти донеса Мадонята, а?
Много ми харесаха снимките на Дуци, Майра и Дещо. Heart Eyes Дуци, кои деца казваш имат повече играчки?  Laughing ФБ и на мен ми цикли  Confused
Оле, ние ще ходим в Гранда (жз).
Дониspoko Всички много добре разбираме как се чувстваш, но от баба ми знам че като стане нещо лошо е, за да не стане нещо още по-лошо. Важното е да има здраве, любов и разбирателство. Мъжа ти е способен, няма да остане без работа и вероятно ще има късмета да го оценят много по-добре следващия път.  Подкрепям всичко което ти казаха момичетата преди мен. Прави са, така че горе главата.Hug

# 265
Лека от мен, Елена обикновено се буди в 1 и 20, днес се събуди по-рано и спи с баща си, дано не се размрънка пак след малко, предната нощ ставах три-четири пъти
Нещо и аз съм се ококорила и не мога да легна.
Една приятела ражда в момента, предизвикват и го с хапчета, че да е в смяната на доктора. Тъпо. терминът и е на 1ви иначе. Последно се чухме следобед, тъкмо пиеше първата четвърт от хапчето и си беше още вкъщи, дано е тръгнала вече за болницата и да мине бързо. Второ и е, пак момче.

Който е закъсал със секса - на Трявна на националната среща ако вземе много да липсва някоя от двойките, ще сме наясно какво се случва.

Лека!

# 266
Който е закъсал със секса - на Трявна на националната среща ако вземе много да липсва някоя от двойките, ще сме наясно какво се случва.
Joy
Ако някой се навие да гледа детето  Whistling

# 267
  • София
Joy

Може да се организираме  hahaha Гледаме на всеки детето за по 1 час за секс Joy Ще се редуваме....ох, ще се пукна  hahaha

# 268
Joy
Може на смени. Нещо като детска градина Joy
Хахха, писах заедно с Кетито.

# 269
  • София
Аелия все забравям...покажи го тоя брат ти да видим колко е хубав бе, само аз не знам  Whistling
Няма да пипам , омъжена съм  Mr. Green Пусто любопитство Blush

Хаха Дуци, мислим еднакво. Ама на мен децата не ми пречат  Whistling Като спят е нашето време.

Да ви се не види,....интересно ми е , а искам да лягам Laughing

Общи условия

Активация на акаунт