Александра и мама Нанси в МАЙската тема ще се разпишат, знаем си!

• 21 558
  • 301
  •   1
Отговори
# 255
А,пък това за тати ще ми направи е просто култово...... Joy Joy Joy..,но аз все пак да питам-Жоро приема ли поръчки?
Направо серийно производство ще го накарам да пусне  Joy

# 256
  • Пловдив
Хахаха, ще ме уморите от смях  hahaha

Любче направо цветно си го представих голямото дете как се затръшкал за чинчила и щях да събудя Калината  Joy

# 257
Не питай само как си го извлачих от магазините.........с малките нямаше проблем..........ама то  тях съм ги възпитавала изцяло аз,а него  си го "отглеждам"само от 10 години,пък завареното положение го осъзнах доста късно какво е и вече му беше изтекла гаранцията:mrgreen: .
Духи-пиши ни тогава  в списъка за серийното-акулче,змейче...каквото,докара....звяр да е Wink
Айде,Пловдивчанки,на Вас отново пожелавам лека вечер,че то явно само ние сме на линия по това време.........

# 258
  • Плевен
Aaaaaaaa и аз съм тук  Mr. Green!

Фук, фук аз пък гледах Дени и шаферката. Показваха прически за булка и шаферка и бяха много красиви и освободени пред камера  Grinning  bouquet! Цялата работа траеше около 10 минути, в които обясняваха каква прическа правят и кое е удачно за определения случай, рокля, възраст и т.н. Форумското представяне беше на ниво   Peace.

Г-жо Атанасова ЧЕСТИТО! Много любов и семейно щастие ви желая! А каквито сте йрасавци и тримцата ви желая и една принцеса Атанансова да имате!   bouquet

Ръш, Честито дипломиране! Не се кахъри за коремчето, всичко ще си дойде на мястото, ти само бъди спокойна и си стажувай  Simple Smile.

Мимозке чакаме ти репортажа от чуждоземско с най-голямо нетърпение Sunglasses.

Резервацията за Усоето е направена още май месец, след това се обаждах на Управителя 2 пъти за доуточняване. Утре ще му звънна пак. СИлно се надявам времето да е благосклонно към нас и да не вали много за да се налудуват децата ... иначе в механата ще се подвизаваме  Mr. Green

Траяна харесва списание Мечо Пух . И при нас основния мотив за покупка е подаръка, но си решаваме всички задачки после. Най-много й харесва рязането на хартиените фигури, които трябва да открие по страниците.

Лека нощ!

# 259
  • Varna
 Е как, гледех Дени, разбира се. 
 Аз да се похваля и Томиславчо миналата седмица имаше изява по ТВ Варна, по повод един проектвърху който работиха. Утре ще вземе записа и ако успея ще ви покажа на мама гордостта.
 Честито и от мен на г-жа Анастасова! Щастлив и безоблачен семеен живот ви пожелавам!
   Кате, стискам силно палци за теб то вече неостана много време.

# 260
Г-жо Атанасова - бъдете щастлива и постоянно обгрижвана и обичана от вашия мил съпруг! Да сте живи и здрави и да имате дълъг съвместен живот !

Дени и аз съм те пропуснала, но ще трябва да пуснеш он-лайн нещо. Ако трябва си направи сама прическата отново, но ние така ощетени и невидели не можем да останем   Mr. Green

Ръш, браво на теб - мойта приятелка също беше бременна по време на стажа и си го взе без никакъв проблем, така че дерзай!

Люба, вие у вас просто няма скука, няма празно - кипи, кипи живота - само така!

Кате, ние вече ще отидем да се напъваме вместо тебе !   Joy Ами то от толкоз чакане...  Heart Eyes

Айде целувки на всички ви   bouquet

# 261
ЧЕСТИТО НА СЕМ. АТАНАСОВИ!!! ДЪЛЪГ СЕМЕЕН ЖИВОТ И ОЩЕ КРАСИВИ ДЕЧИЦА, КАТО ШАФЕРЧЕТО РУМЧО! СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ ЗА КРАСИВАТА БУЛКА - МАРИЯ - МНОГО СТИЛНА РОКЛЯ И ПРИЧЕСКА /не се вижда грима/!

# 262
  • София
хайде нали съм работна  Mr. Green:

заповядайте:

и ви пожелавам хубав ден!

# 263
Благодарим, Ванче.  Simple Smile
Хубав ден и на теб.  bouquet
Ще ми се и аз да бях на половин работен ден..

Благодаря ти, Люси, за хубавите думи.   bouquet

# 264
Ето от мен едно морско клипче: http://www.youtube.com/watch?v=7mBiv2uu9MM

Снимките след малко , че нещо бавно се качват!

И една молба към бременните и скоро родилите мами.  Wink Случайно някоя да има от онези таблици дето се гледаше в зависимост коя година е родена майката и коя е текущата година , какъв ще е пола на бебето. Метнете една такава насам!

# 265
  • Плевен

И една молба към бременните и скоро родилите мами.  Wink Случайно някоя да има от онези таблици дето се гледаше в зависимост коя година е родена майката и коя е текущата година , какъв ще е пола на бебето. Метнете една такава насам!

Опаааа Ани да не сте направили някоя беборана  Grinning ?

Обаждах се пак в Усоето, резервацията отново е потвърдена / на името на Людмила Бояджиева е /. Там си пече и само снощи е преросило, а вчера цял ден е било слънчево.

# 266
Аз гледам туй..
http://sinoptik.bg/?lid=100731696

И нещо много валежно  Rolling Eyes

# 267
  • Плевен
Аз гледам туй..
http://sinoptik.bg/?lid=100731696

И нещо много валежно  Rolling Eyes

И аз го гледам туй, но за Плевен специално все подвеждаща е прогнозата. Вчера се подготвих за захлаждане и валеж, а умряхме от пек и жега.

# 268
Люси, няма беборана още! Но да видя аз коя година ще ми се падне момиче напред в бъдещето, че да не се прекарам нещо!  Mr. Green

Ето и снимките от морето: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=385798&pid=13130893
http://www.youtube.com/watch?v=v-JWliDZY7o

# 269
  • Велико Търново
Люси, няма беборана още! Но да видя аз коя година ще ми се падне момиче напред в бъдещето, че да не се прекарам нещо!  Mr. Green

Не лежи на тази кълка Mr. GreenСватята Имар ми беше смятала и рече Момче,ама тц Crazy

За прогонозите вчера у наше село не валя,днес за сега също.

Общи условия

Активация на акаунт