Какво е направил?

Аз само за мъжа на Ники се сещам! 

, но вече Слава Богу го надживяхме. Да не чуе
Мойта шефка ми беше препоръчала едно много голямо Име в тая област. Тя ни праща на терапия с логопеди, работещи с малки деца, днес сме за първи път и ми е много свито под лъжичката. Според лекарката сме реагирали навреме, дано със занимания и мноого водене и работа постигнем желания ефект и да не е нещо по - сериозно...
М****та им на парите, въпреки, че доста ще го поусетим и ние...
Много ми е криво тези дни , заради проблеми на наши приятели и нямам никакво настроение за писане...
и дано да има ефект светилото по говоренето

Комплески ще придобия, бе жена

И дано скоро оправиш повредата в твоя телевизор и да поспиваш повече!

Дано посещенията ви при логопед да са за кратко и Вели бързо да напредне. Много пъти съм разказвала за моя братовчедка, която не е искала да говори до 4г. Майка и е педиатър, направо се побъркала от тревога. Започнала е изведнъж, сега говори 6 езика. Спокойно! Обичай го, подкрепяй го и всичко ще се подреди!
Нацелувай малката сладурка от мен! 
Свекърва ми има изцепки, колкото щеш, но все пак и е баба и трябва да я вижда. Не съм спокойна въобще. Не зная как ще изкарам деня!
на Ивчо! Много здраве, късмет, щастливо и безгрижно детство, много подаръци, усмивки и весели игри! На мама Люба специален
и много сили и възможности да може да прави реалност мечтите на чаровните си дечица! Весел празник!
! А това сцените в Шумен и мен ме
, за Варна знам, оправдано е тъй като са "морската столица"!
И ние вчера мислехме до НДК да се разходим, но нямаше къде да се паркира, после в Макдоналдс зад НДК - същото положение, 3 пъти се въртяхме, тати се ядоса накрая и направо в мола. Имаше куклен театър за децата. Никол беше много превъзбудена от детската градина - там са имали празненство, после дискотека, лакомства и явно й беше прекалено натоварването. Има още подаръци за получаване за 1 юни, но умишлено и ги скрих 
Препоръчани теми