Александра и мама Нанси в МАЙската тема ще се разпишат, знаем си!

• 21 579
  • 301
  •   1
Отговори
# 90

Добро утро на всички, бързам да ви почерпя за миналия рожден ден на Мариса! Благодаря ви за пожеланията!
Дано в събота стане хубаво парти и ще ви покажа и снимки.
Аз имам много работа тези дни защото целия етаж се мистиме на втория етаж и всичко мене чака, всеки си взе папките подмишка и се изнесе и всичко останало остана на моите скромни плещи и вече едвам шавам, но днес съм го далам по полека, защото май няма да мога да ставам скоро.
Оставям ви с пожелания за спокоен и слънчев ден!

# 91
Честит празник на Мариса-безгрижно детство,много смях и игри!!!И чудесно парти с подаръци в събота   Hug   bouquet  bouquet

Честити рожденни дни на всички сладури,които сме пропуснали да поздравим,както и на големите  Grinning   bouquet  bouquet
Люба,Ани,че и Фай -супер аватари  Peace браво! На пастичка също,както винаги  Heart Eyes
Честита къща на Ани,пожелавам ви да е пълна с обич и детски смях,да я напълните и с сестрички и братчета на Ивко и като ви отеснее да купите и др. етаж   bouquet
Нанси,поздравления ,справяш се чудесно без мъж,дано  намериш такъв ,който да те заслужава.

Много хубави снимки-Ванила много е нежна щерка ти като принцеса,а за щерките на Сиска  нямам думи  Crazy Божа е станала страшна хубавица и къдрици вече има,майка и да се успокои  Grinning Пу пу на мосю Чемширов,ще ти завидя вече да знаеш  Grinning
Ръш-нещо май съм изпуснала ?За какви влакове става въпрос ?
Жули тая седмица е пак на градина,още не е свикнала съвсем-един ден реве,един не  Tired Другата седмица ще я спра,че ще ходим на почивка в чужбина и да е здрава  Praynig

Олче -убедена съм,че изобщо Вели не е към тая група,за която се споменава,защото е много контактен и общителен,а за говоренето сигурно скоро ще се отприщи и после няма да можеш да му вземеш думата. Peace
Много хубави бебки-бузанки сте показали,стана ми носталгично кога бяха бебета ,кога пораснаха....
Жули и тя е хитруша-вчера я карам да събере паднали листа от божури в хола/има ваза с божури/ ,а тя измисли 3-4 оправдания-били много,като ги вземела падали,не можела и пр.Като видя,че номера не минава и все още я карам да прибира,избяга при баба си.На нея казала-Избягах от мама,баба и
-Защо?
а Жули:-Ами караме да прибирам,а аз не искам защото съм уморена от детската  Wink
След заплаха от моя страна,че и се сърдя и повече няма нищо да купувам,обеща ,че ще обере листата,още я чакам  Joy
Люба ,честита ти работа!

Змейке-моя син имаше подобни проблеми-алергична хрема м.май и винаги по едно и също време се появяваше.Отначало не знаехме какво е ,после предположихме алергия от полени и пр. с антиалергични капки7-10 дни после спирах  тях и той се оправяше от само себе си като отмине периода явно..С възрастта това отзвуча и на петата година спря,почна на две години и на 5 за последно съвсем леко и край.Дано и при вас да изчезва това. Peace

Сиске-щях да ти пиша за краката,че ще се оправят сами сигурно,ама ти си добре вече  Grinning И аз имах подобен проблем,изследвания в норма ,а краката ми все още подути,но му трябва време на организма да заработи на нов режим.  Peace

# 92
Честит рожден ден на Мариса, Ивчо, Змейко. Да сте живи и здрави.  bouquet
Ани, всеки гледа да прецаква другия. Не  е честно.
Олче, дано сеансите помогнат на Вели и да не те тревожи повече.
Сисее, не е истина, кога спиш бе жена. Остави пранета и гладенета. Почивай си.
Мимозка, нали цяла година само розови пеленачета идват на бял свят в нашия отчетен, та дано и аз да съм се доредила за момиче, че термина е декември. Затова казах това за розовия влак, че момче си имам. Но живи и здрави, каквото такова.
Галюшка, защо ти ще мъкнеш всичко останало.Давай си и ти почивка.
Люба, макар и да не е работата по вкуса ти, никак не е маловажно да случиш на колеги, пък и графика нали те устройва. Като излезе нещо по-добро, напускаш и готово.
Отивам да гледам снимки. Heart Eyes

# 93
Леле къде сте бе хора? То спря да вали изгря слънце и всички се разбягахте от къщите!?
А другите работните борят кризата явно....
гого е супер много му се радвам вече два дена и все забравям да спомена, Боби радвам се много че при вас всичко е ок.
Олче, разказвай за Вели как му се отразяват сеансите...
Ани супер е абитуриента, ние май нямаме такова нещо в нашата ясла, то от нашата  група май са 5-6 деца които отиват в градината на есен, та и не очаквам нещо официално. Но снимките са много готини и обстановката и всичко...  bouquet
А иначе всичко е опаковано прибрано в офиса остана само да се размонтират мебелите и да казвам кое къде отива  Mr. Green и има и доста мръсна работа още като щори глупости, но основното е ок. Приемам поздравления за два дена изнесох шест стай...хи хи... шефа каза че вече аз ще давам разпорежданията в тази фирма щото всички ме слушали, а той бил повторил сто пъти да се преместват а те нищо не правили но аз щом съм казала и всичко стана за два дена  bowuu госпожата номинирана за организатор на годината 2009 заслужи титлата си ...отново  bowuu

Слънчев следобед и до утре от мен!

# 94
АА няма да боря кризи вече, пристигнаха ми почти всички обещани подаръци от БТК и сега отиваме на лозето да си направим пикник.

# 95
Гале, жива и здрава да ти е Мариса. Усмихната, безгрижна и много да те радва. Хубаво парти в  събота.  bouquet

Аз влизам да ви почерпя, че мъжо вчера имаше рожден ден, а днес имаме годишнина от сватбата (4-та).

Люси, нас ни пиши резерва за Усоето. Ще се опитаме да дойдем, но ще се реши в последния момент. Ако успеем ще сме за 1 нощ.

Ани, с БТК работа да си нямаш. Ние от 3-4 дни нямаме интернет и днес Зарко минал да провери как вървят нещата и колегите му казали, че са го забравили, а уж сме с връзки.  Thinking

Хубава и спокойна нощ на всички. Особено на ранобудните мами.  Wink

# 96
  • Велико Търново
Добро утро!
Мимозка,радвам се,че се разписа HugСнимки на Жулката чакаме Naughty

Ники,да ти е жив и здрав Зарко и да посрещнете и 40-та си годишнина в добро здраве и много внуци около вас Hug

МинКа е наддала за 11 дена 600 грама и това е само от кърма,а тя е от много бира Mr. Green
Ставам,че оная досадница ютията пак ме чака Mr. Green
По рано Гичо сама си пишеше сега аз и взех мястото Crazy
Хубав ден! Hug

# 97
Честита Ви Годишнина,мила Ники!!
Желая ви много любов и много щастливи и  незабравими мигове!!!

Ники, още доста работа ще си имам с БТК. Наскоро ни окабелиха и новата сграда на предприятието, така че отърване от БТК няма!  Laughing

# 98
  • София
Честит рожден ден на Ради на paizy! Да расте все така голяяямо, умно и чаровно юначе на мама и тати!
Ники, Честита Годишнина! Желая ти още поне две сладурчета като Сиси, че е грехота да не повторите (потретите) такава хубост!!!   bouquet  bouquet  bouquet
МинКа е наддала за 11 дена 600 грама и това е само от кърма,а тя е от много бира Mr. Green

Joy Joy Joy
И ние сме по тая схема... Blush Елина беше наддала 800г за 2 седмици  Grinning, ама майка и ЩО бира изпи...  Embarassed "Коремчето" ще си го нося до догодина сигурно... ooooh!

Галче, от другата седмица ще го водим Вели по - сериозно. Сега един вид като запознанство беше, дадоха ни въпросници да попълвам, за да се запознаят с детето. От веднъж няма как да се отприщи, ще го водим поне 6 месеца, дано да има ефект, че другият вариант някак си въобще не мога да го допусна... Sad Основното е РАБОТА и то постоянна и внимание в къщи... Поне ще ни дадат насоки, вече ни казаха как да го провокираме и какви упражнения/масажи да му правим.
От първото посещение беше доволен, защото все едно го водим на клуб, овърша им половината играчки  Laughing, вечерта беше гроги и се отряза като пиян казак в няма и 8 ч. Mr. Green

Хубав ден на всички! Hug

П.С. Люба къде се загуби? И Катето, Даниелка...  newsm78 Тук все едно някой граната е хвърлил... Confused

# 99
  • Пловдив
Честито на рождениците Мариса и Ради!!!

Честита годишнина на Ники и ЧРД на Зарко  Hug Още дълги години да се обичате!!!

Сиске, Олче, браво за наддаването - само така  Hug Като гледам на Елина хубавите бузи направо ми иде да я изям  Laughing

Катето дано скоро се разпише, то време не остана  Peace

За Усоето и ние сме резерва, не съм сигурна дали ще успеем, че на 24, 25 и 26 съм на семинар в Свиленград, но ще се помъчим  Peace

# 100
  • София
Момичета под секрет да кажа - Ради е на 7.06, а днес сме 5.06  Wink

# 101
Леле слаба активност на една страница по три мой поста ще има май....
Олче и Сиска браво и на двете, че кърмите и бебките наддават чудесно, толкова е хубаво като показвате снимки - не ни жалете!
Честита годишнина на Ники много любов и семейно щастие!

Благодаря ви за хубавите пожелания за страхотно парти, но отмених партито днес сутринта. Cry..така че ще измисля някаква разходка в парка и среща с една приятелка. Дано не ни излъжат и времето наистина да е готино да потича на воля.

Оставям ви с пожелания за слънчев, усмихнат и ведър уикенд!   bouquet

# 102
  • София
Приятните и добри мъже са грозни.
Красивите мъже не са приятни и добри.
Красивите и приятни мъже са гейове.
Красивите, приятни и хетеросексуални мъже са женени.
Мъжете, които не са чак толкова красиви, но са приятни, нямат пари.
Мъжете, които не са чак толкова красиви, но са приятни и при това с пари, смятат, че ги преследваме заради парите им.
Красивите мъже без пари преследват нашите пари.
Красивите мъже, които не са чак толкова приятни и са донякъде хетеросексуални, не смятат, че сме достатъчно красиви.
Мъжете, които ни смятат за красиви, които са хетеросексуални, донякъде приятни и имат пари, са прасета.
Мъжете, които са донякъде красиви, донякъде приятни, имат достатъчно пари и - слава Богу - са хетеросексуални, са стеснителни и НИКОГА НЕ ПРАВЯТ ПЪРВАТА КРАЧКА!
Мъжете, които никога не правят първата крачка, автоматично загубват интерес, когато ние поемем инициативата.
ИМА ЛИ НЯКОЙ НА СВЕТА, КОЙТО МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ МЪЖЕТЕ?
Мъжете са като хубавото вино - в началото са гроздови зърна, и е наша работа да ги смачкаме, да ги държим на тъмно, докато узреят и се превърнат в нещо, с което ти е приятно да вечеряш.

ИЗПРАТЕТЕ ТОВА НА УМНИ ЖЕНИ, НА КОИТО ЩЕ ИМ Е ПРИЯТНО ДА СЕ ПОСМЕЯТ...
...и на мъже, които според Вас биха преглътнали това...

# 103
  • София
В добавка Да пием отлежало на тъмно хубаво вино и да ни е приятно, когато вечеряме.

# 104
Izvinqvam se za latinicata,no kompa zabi neshto!
   Da nie sme na 07.06, no Olche blagodarq za pojelaniqta. Iskreno se nadqva s Veli vsi4ko da e nared! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт