Какво мислим за солариум?Kакво трябва да знаем!-Teма-3

• 82 148
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Aya_Cuervo, аз дори и когато съм била с доста силен тен повече от 9 минути на вертикалния не съм се пекла. То и не е комфортно да висиш с вдигнати ръце толкова време Rolling Eyes

Ама щом даже са ти казали, че са слаби лампите не виждам защо да ходиш там, само ти взимат парите, а на всичкото отгоре и те изгарят newsm78

# 376
  • София
Почнах го и аз солариума тази година.
За начало 5минути, вертикален.
Миналата година пропуснах солариума, не знам за колко време ще успея да постигна видим резултат. Забравила съм.  newsm78

# 377
Klemy, зависи от кожата, аз съм много бяла, но бързо хващам тен от солариум, но пък никога не мога да стана много черна Cry.Сега съм на оптималното си почерняване, много приятен тен, но не е Уау.Любимия все ми казва, че ако ходел колкото мен щял вече да е негър smile3516, но той си има една боя по рождение.

# 378
  • София
Аз съм с някакъв среден тен, в никакъв случай не съм бяла, но пък в сравнение с мъжа ми съм светла. Мисля, че с 4-5 солариума се усещаше тен, но ще видим сега как ще е, смених солариума.

# 379
Пиши после за резултата, нали сме си съпричастни всички Hug.

# 380
Aya_Cuervo, аз дори и когато съм била с доста силен тен повече от 9 минути на вертикалния не съм се пекла. То и не е комфортно да висиш с вдигнати ръце толкова време Rolling Eyes

Ама щом даже са ти казали, че са слаби лампите не виждам защо да ходиш там, само ти взимат парите, а на всичкото отгоре и те изгарят newsm78

не е ли опасно да се стои повече от 10 минути?

# 381
Еми не знам дали е опасно, но аз лично не бих се пекла.

# 382
Естествено, че не е опасно.

# 383
10 са толкова опасни колкото и 7-8, според кожата ест. Ако сте много бели и изгаряте лесно, няма да се пускате на 10 както и не бихте стоели на слънце дълго. Хората с по-тъмна кожа които могат да си позволяват повече минутки.
Иначе мисля че в БГ беше препоръчително да не се правя повече от 15 наведнъж и забранено (доколкото нещо е наистина забранено в БГ) повече от 20.

При нас в Ню Йорк е забранено повече от 12 мин наведнъж какъвто и да е солариума, слаб силен, фабрично не им позволява настойки над 12 мин. разпоредби на щата.

# 384
Въпрос. Мога ли да слушам музика с mp3 player докато се соламирам или ще ми се прецака машинката Simple Smile)

# 385
Едва ли ще се прецака, но принципно в солариумите обикновено си има радио.

# 386
Аз редовно говоря по телефон, пиша смс-и и прочие глупости.
Така че няма причина според мен да повлияе на плеъра.

# 387
От години ходя на солариум много се харесвам с тен,почетох темата (малко по диагонал)но забелязах,че доста от вас се мажат с лосиони със фактор преди да влезнат в солариума!Момичета-недейте,купете си специални лосиона,освен всичко останало те ви помагат и да почернеете!

Ползвам масла на Soleo или Callifornia sun и от двете съм доволна!

# 388
  • София
   Момичета, моля да ми кажете телефони за връзка на сол.студио намиращо се на бул. Патр.Евтимий/намиращо се малко след тролейбус. спирка на ъгъла,след паметника,посока Витошка/
  Ходила съм там преди време и в момента не мога да се сетя името и телефона. Sick
И благодаря,ако някой ми помогне Simple Smile

# 389
Запис  Simple Smile
И да не е само запис да кажа, че и аз съм от момичетата, харесващи се повече с тен, но много трудно и бавно почернявам  Sad Трябва ми повече време, а забелязвам нови бемки по себе си, на приятелки  също и все съм в дилема. Сега не ходя на солариум, но ми се иска и ще следя от какво сте доволни Hug

Общи условия

Активация на акаунт