НОЕМВРИйче се ослушва-подаръче за първи юни то надушва!!!

• 11 806
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
Вие какви Памперс ползвате?

Ами ние сме на Хъгис - ама дебнем да са произведени в Англия, че има едни турски дето нещо не са като хората, и спря да се подсича а иначе дерматита го направи от Памперс Слип енд Плей.

# 166
Ние пък досега взимахме точно турските Хъгис.В Пловдив големия пакет е 19 лв и много ми харесваха.Последните дето купих от Варна обаче имат един остър ръб от вътрешната страна и явно ще ги сменяме пак.Мислех си да взема Слийп енд Плей

# 167
  • София
Ели, ами Момо е на Памперс Актив Бейби, не знам те дали са по-тънки от Слип енд Плей-я, но ние пазаруваме в Кауфланд там са по 28лв пакета, а има само от Актив Бейбито. а С&плея каква номерация имат? Щото ако имат повече от номер 6, ще взема да се поразтърся да му купя на човека... Виж, ако имаше тънки Либеро щеше да е супер, ама нямаааа  Sad

И аз искам тънки Либеро Sad Много са ми дебели, беееее. Като се изпишка 2 пъти Николка и като е с шорти така се подувааааа, че имам чувството, че й убиват Sad

Аз съм много зле със захранването  ooooh! Twisted Evil Чета, чета и пак нищо !!! Досега съм въвела картоф; морков; тиквички; зелена чушка; броколи съм купила, но още не съм давала; веднъж й давах малко аспержи; жълтък на яйце; пилешки гърди и вчера риба. От плодовете давам основно ябълки; от време на време круша; кайсии от бурканчета обаче; и давам парче банан сама да си го яде.

Моля, някой да пусне линк, по който да се ръководя, че не ми се рови в задни теми  Embarassed

Ами ние сме на Хъгис - ама дебнем да са произведени в Англия, че има едни турски дето нещо не са като хората, и спря да се подсича а иначе дерматита го направи от Памперс Слип енд Плей.
Офффф, ужас  ooooh! Голяма мъка тези памперси. Чак почнах да се замислям да я уча на гърне, но знам, че преди годинката няма смисъл просто Sad

Диданка незнам до каква номерация са Слийп енд Плей  Embarassed

# 168
Денчо, честита годишнина! Много да се обичате и да си родите поне още едно детенце!
Аз днес открих второто зъбче на Влади. Пробило е без дори да разберем.
Онзи ден за пръв път хапна месце - заешко с картофи и копър на Хип. Ще редувам - един ден постно, един ден местно. В неделя му дадох малко пасиран банан. Давали ли сте сурова настъргана ябълка?

# 169
Ели, намерих две таблици, ето линк

# 170
  • София
Ели, намерих две таблици, ето линк

Hug

# 171
elleee, аз като родих в болницата ми дадоха една книжка на Памперс (доста свястна) в нея пише че рибата трябва да се дава по-късно към годинка.

# 172
siska, аз съм давала настъргана ябълка на Руми и си я изяде Simple Smile

# 173
Айде пак съм аз  Embarassed
Ние след малко излизаме, искам да ни навали дъжда  hahaha

Ако ви се занимава, хвърлете един поглед ТУК , има уникални снимки!!! много се радвам, че и нашите са минали предварителната селекция  Party
ако желаете може да гласувате, нaшите са на името на таткото ни, Боримир Илков, и са в "Хора и Професии" и "Природа и Животни"  Hug Hug Hug

elleee, аз като родих в болницата ми дадоха една книжка на Памперс (доста свястна) в нея пише че рибата трябва да се дава по-късно към годинка.

и аз така мисля да действам  Peace ама в тоя ред на мисли се замислих  newsm78 какво ядат ескимоските бебета, освен млякото на майка си...  Thinking

# 174
Здравейте, мами!  Hug

Денчо, Честита годишнина! Много обич и безоблачен семеен живот ви желая!

За памперсите - ние сме на Памперс от раждането. По едно време изпробвахме няколко бройки Хъгис и Либеро, но и двата модела ми се сториха ужасно дебели и неудобни. Слип енд плей обаче така и не съм срещала.  newsm78 Ползваме Актив бейби. До сега проблеми с дупето не сме имали кой знае какви / да не казвам голяма дума/. Само веднъж й излязоха 2-3 пъпчици, когато й свърши специално приготвения в аптеката крем.

От няколко дни се захранваме с плодово пюре. Препоръчаха ни да започнем с ябълково. Обаче никак не  й се харесва. Струва ми се малко кисело. Изобщо не иска да го яде. Сега като излезем на разходка ще й потърся от някой друг плод.

На мен днес ми дойде и се чувствам доста зле.  Sad Кърмата ми почти изчезна последните дни. Даже вчера се налагаше да давам двете гърди на хранене, което никога до сега не се е случвало. Дано сега нещата да се нормализират.

Симона продължава да не пие вода, което вече взе да ме притеснява. Задават се горещини, прояде вече и пюрета... От шише абсурд да пие. От чаша глътва няколко капки. Как ще я караме така, просто не зная.  newsm78

Настъргана ябълка ми се вижда още рано да давам. За банана, доколкото знам, се препоръчва да е в по-късна възраст заради риска от алергии.

# 175
Днеска Арексчето се захрани с обвивка от захарче (глътна едно парче) Shocked Joy. За сурови плодове и зеленчуци съм давала трошички- банан, доматче и череши. От пюретата съм въвела- картоф, марков , тиквички, тиква, пащърнак, ориз, спанак, царевица, грах,карфиол, от седмица съм въвела- зелена чушка и домат. Много обичам да манджосвам зеленчукови пюрета и Али ги предпочита пред купените. В тази връзка да попитам може ли да сложа и магданоз?  От плодовете само на пюре- сливи, прадскови, кайсии, ябълка, круша и банан. От месата- пилешко и телешко. Давъла съм и жълтък. За съжаление моето предположине за АБКМ се оказа вярно, при консумация на НАН и Фризолак се обринва, а при телешко и млечна съставка в пюретата се получава слуз в акото. Но се развам че поне съм на ясно за да спазвам и аз някаква ограничителна диета.

Утро и ние не пием вода, даже и капка.

Диданка, кога трябваше да ви гледаме по телевизията?

# 176
Утро, и Косето не пие вода, аз въобще и не го мисля, ще суче по-често в жегите.

А за кърменето си направо за бой Laughing Аз откакто се е родил Косето, може би само първите две-три седмици съм му давала само от едната гърда. Винаги му давам и от двете, защото иначе няма как да му стигне. И не съм се притеснила въобще и си наддава човекът.
А ти едва сега си дала и от двете гърди и си се уплашила. Няма страшно, явно имаш предостатъчно мляко Hug

# 177
Денчо Честита годишнина. Нека любовта и уважението са ваши спътници дълги, дълги години!

И аз малко се притеснявам за непиенето на вода, ама като не иска. Даже в последно време забелязвам, че по-малко морки памперсите. Дали е за притеснение  Thinking

За марка в момента ползване Хъджис премиум и на Памперс актив бейби. Вторите сякаш имат по-малка абсорбация, но пък са по тънки  ooooh! Засега не сме се обривали, но и аз ги избирам made in Poland.

Феъри Аз си мисля, че това че захранването е започнало по-късно не променя схемата - в смисъл първо се започва с зеленчуци/плодове подходящи за 3- 4 месец. Поне така процедирам аз  Peace

Бай, че ме викат

# 178

Феъри Аз си мисля, че това че захранването е започнало по-късно не променя схемата - в смисъл първо се започва с зеленчуци/плодове подходящи за 3- 4 месец. Поне така процедирам аз  Peace

Така така, и аз мисля по същия начин, просто питах късно захранващите майки, защото допускам, че ранно захранващите на 6 -7 месеца вече дават храни, които аз трябва да дам по-късно - жълтък, месо да речем, при нас ще дойдат доста по-късно.

# 179
Ауууууууу, ще ме побърка това дребното!
Снощи не сме спали от 3 до 5, а днес голям рев реве, изкарва ме от нерви вече...опитах се да му дам пюре на обяд и беше такава дъндания, че сигурно решиха, че го коля. Накрая за да не стои гладен му направих мляко, изпи го и хапна и малко пюре. Пак се връщаме в първи клас май Sad
Иначе му дадох от бишкототе на Плазмин и щеше да си изяде и ръцете. Simple Smile Явно само сладко ще яде диването, ама няма да стане неговата. Crossing Arms
Денчо, честито! Още много пъти по 3!
За Памперсите - и ние сме с актив бейби и нямаме проблем. Пробвала съм и Хъгис и Либеро, но не ме кефят нещо.

Общи условия

Активация на акаунт