Ами ние сме на Хъгис - ама дебнем да са произведени в Англия, че има едни турски дето нещо не са като хората, и спря да се подсича а иначе дерматита го направи от Памперс Слип енд Плей.
Много са ми дебели, беееее. Като се изпишка 2 пъти Николка и като е с шорти така се подувааааа, че имам чувството, че й убиват 
Голяма мъка тези памперси. Чак почнах да се замислям да я уча на гърне, но знам, че преди годинката няма смисъл просто

ама в тоя ред на мисли се замислих
какво ядат ескимоските бебета, освен млякото на майка си...

Ползваме Актив бейби. До сега проблеми с дупето не сме имали кой знае какви / да не казвам голяма дума/. Само веднъж й излязоха 2-3 пъпчици, когато й свърши специално приготвения в аптеката крем.
Кърмата ми почти изчезна последните дни. Даже вчера се налагаше да давам двете гърди на хранене, което никога до сега не се е случвало. Дано сега нещата да се нормализират. 
. За сурови плодове и зеленчуци съм давала трошички- банан, доматче и череши. От пюретата съм въвела- картоф, марков , тиквички, тиква, пащърнак, ориз, спанак, царевица, грах,карфиол, от седмица съм въвела- зелена чушка и домат. Много обичам да манджосвам зеленчукови пюрета и Али ги предпочита пред купените. В тази връзка да попитам може ли да сложа и магданоз? От плодовете само на пюре- сливи, прадскови, кайсии, ябълка, круша и банан. От месата- пилешко и телешко. Давъла съм и жълтък. За съжаление моето предположине за АБКМ се оказа вярно, при консумация на НАН и Фризолак се обринва, а при телешко и млечна съставка в пюретата се получава слуз в акото. Но се развам че поне съм на ясно за да спазвам и аз някаква ограничителна диета.

Засега не сме се обривали, но и аз ги избирам made in Poland.

Явно само сладко ще яде диването, ама няма да стане неговата.