Италия 100!

• 20 930
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
Привет моми4ета Hug
Много ми е интересно да ви 4ета,но за съжаление рядко ми остава време да пиша.
За полите и аз съм виждала във магазина на Мотиви,на мен в4ера ми пристигна един кашон с рокли 9 на брой които бях поръ4ала от нета,вси4ките едни шаренки Laughingкато дъгата ще съм.

Моля, казвай бързо от къде в нета? Laughing yoox пак някакви промоции имат, но не са много примамливи все оЩе.

Егати. салдите по4наха, месец по_рано от обикновено...Криза здрава в облеклото..Моя позната с 300 зора отвори магазин Иана (моята ме4та, детски фран4айзинг) за целта се изръси с обилна буонауШита на предиШния собственик, отделно наем и такса за фран4айзера..еми отвори преди 3 месеца, сега ве4е е пуснала вси4ко с намаление 30 процента,... Rolling Eyes Ще си възвърне първона4алната инвестиция след н_брой години, да не говорим за пе4алба... Tired

Лени, ти как ги 4увстваШ неЩата, така осезателни ли са трудностите?

# 196
4аст от миланския хинтерланд. Peace

Да, бе, какво е това? Shocked
За Куарто Оджаро не съм чувала. Всъщност от Милано знам по име и местоположение не повече от 3 квартала.

предградия,събърб

http://it.wikipedia.org/wiki/Hinterland

Прозвуча толкова ужасяващо тази дума, а тя просто е на немски. Laughing

# 197
  • Italia
ДЮнска,близо до нас отвориха голям нов магазин на Пренатал и минах един ден от 4исто лЮбопитство да го разгледам ( средата на миналия месец ). Вътре ве4е имаШе дреШки с 10 и 20% намаление. Crazy

# 198
Дюн, аз нямам база за сравнение от минали години, защото съм отскоро, но мисля че трябва да е далеч по-добре.  Аз харесвам сегментите  на детско облекло, интимо и талие гранди и смятам, че това са ниши в които все още малък бизнес може да съществува, затова и се хванах, но преценихме, че не сме за франчайзинг, въпреки, че в кризата марките ( Бебе зет, например, или Бенеттон интимо) ще те издърпат и едва ли ще потънеш...
Само че ние не можехме да вложим нищо повече от необходимото, а за франчайзинг се искат доста пари плс. опит, който при мен е нула. Засега съм доволна  най-вече защото имам възможност да уча от опит без това да ме закопава с пари плс да изляза от личната си изолация, да общувам с хора.

# 199
Цитат
В клиШета неЩо май сме зациклили особено с "винаги добре обле4ените" италианки "елегантни" ...

ЕЕ... хайде сега клишета  Grinning  Laughing Дюн много критична си настанАла в последно време ... или просто мадамите Италианки не ги дишаш ...  Grinning Аз говоря от мое лично наблюдение, приятлки познати и тн. Няма какво да си кривя душата страшно стилно, елегантно се обличат - клиширано  звучи ... ама си е факт  Sunglasses

Макдирокче, имаш ми тела аз почти всеки четвъртак съм в jazz кафето, имаме запазена маса ... дрънни за по едно аперитиво  Grinning когато имаш възможност да се откъснеш от семейните задължения  Simple Smile

Поздрави момичета, бягам по задачки ...  Simple Smile

# 200
  Лейди, къде е това jazz кафе, да те намеря?  Wink Hug

# 201
Макдирокова, с речник в ръка трябва да те чета, сега и на немски newsm78
При мен се очертава смяна на дрехи, тъй като отслабвам и от 46 трябва да мина на 44 размер. Ще видим какво ще покаже кантарът следващата седмица, но надали по-надолу от 44. Ех, надежди за кръшна талия.  Rolling Eyes
Имам такава пола, каквато е показала 10 чент., но в един цвят. Специално я бях купила за големите жеги и определено съм доволна.
Някои дами от тукашните не искат да си събуят ботушите и упорито карат с тях, да видим докога...

# 202
  • Italia
При мен се очертава смяна на дрехи, тъй като отслабвам и от 46 трябва да мина на 44 размер. Ще видим какво ще покаже кантарът следващата седмица, но надали по-надолу от 44. Ех, надежди за кръшна талия.  Rolling Eyes
Имам такава пола, каквато е показала 10 чент., но в един цвят. Специално я бях купила за големите жеги и определено съм доволна.
Някои дами от тукашните не искат да си събуят ботушите и упорито карат с тях, да видим докога...

Това неЩо не го схванах,Ще ме проЩаваШ. Thinking Кое от написаното от моя милост има нужда да бъде 4етено с ре4ник в ръка ? Shocked

# 203
Привет моми4ета Hug
Много ми е интересно да ви 4ета,но за съжаление рядко ми остава време да пиша.
За полите и аз съм виждала във магазина на Мотиви,на мен в4ера ми пристигна един кашон с рокли 9 на брой които бях поръ4ала от нета,вси4ките едни шаренки Laughingкато дъгата ще съм.

Моля, казвай бързо от къде в нета? Laughing yoox пак някакви промоции имат, но не са много примамливи все оЩе.
Тези ги поръ4ах от тук www.privalia.it  Peace.Правят постоянно разпродажби на вси4ки маркови стоки.Аз за пръв път поръ4вам от там ама май ще е за последен, защото са много бавни със пратките.4аках по4ти 3 седмици Confused,а аз съм от тия дето търпението им е дзеро.Оби4ам като поръ4ам до седмица да е в гардероба ми Laughing.В това отношение тия от Yoox са номер 1 в класацията.Много много съм доволна от тях PeaceДо сега не съм имала никакъв проблем с тях,а  и вси4ко което съм поръ4ала от там си е супер Hug
Лени радвам се ,4е си запо4нала с бизнеса.Дори в на4алото да не се пе4ели много,поне се занимаваш с нещо,сред хора си и не ску4аеш Simple Smile
Никой не си изпраща телефона,явно никой не иска да се среща с мен LaughingЯвно от терориста го е страх Joy

# 204
  • Italia
Ники,аз нямам да те засека в Бг,заЩото идвам доста след като ти си заминеШ. Ина4е от терориста не ме е страх. Wink Hug

# 205

/quote]

Това неЩо не го схванах,Ще ме проЩаваШ. Thinking Кое от написаното от моя милост има нужда да бъде 4етено с ре4ник в ръка ? Shocked

Hinterland, събърб  Mr. Green

# 206
  • Italia
Ми тук при нас (х)интерланд е Широко популярна дума и се използва масово. Не можех да предположа,4е Ще ви Шокира 4ак толкова. Thinking
За събърб_а, приемам критиката, заЩото не вси4ки са англоговоряЩи. Peace В конкретния слу4ай го написах в отговор на питането на Лени и Шурата,понеже знам ,4е и двете ползват английски.
И все пак ми се видя малко прекалено това с ре4ника,но няма зна4ение. Peace

# 207
Дирокова и критика не беше,в края на изречението цял емот поставих.  Twisted Evil  Thinking

# 208
  • Italia
Дирокова и критика не беше,в края на изречението цял емот поставих.  Twisted Evil  Thinking

Абе видях го емотикона ама не беШе нито ухилен,нито намигаЩ,но както ве4е писах няма проблеми. Peace

# 209
Ми тук при нас (х)интерланд е Широко популярна дума и се използва масово. Не можех да предположа,4е Ще ви Шокира 4ак толкова. Thinking

Ние нямаме такива градски единици. Laughing Нали съм ви разправяла как им се чудех на акъла, че си обясняват местоположението на нещо с "преди светофара" или "след светофара", докато не схванах, че светофарът в цялата община всъщност е ЕДИН (при това за съседната община говоря, щот' ние си нямаме)!!! Е, как да не служи за отправна точка в цялата вселена наистина?!
А в наше село, ако аз се възприема за чентро, примерно, то съседът ми вече ще трябва да е хинтерланд. Те и без това съседите ми са немскоговорящи, така че става. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт