Италия 100!

• 20 969
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
Феамке,  нахъсания лозунг си беше чиста саркастична шегичка от моя страна. А за господата и политиката, като цяло ... същия дол дренки са дестра синитра ...  няма да се оправим, нито ще забогатеем ... гласуваш и накарая какво, все същото, ако не и по-зле. Не съм много на ти с политическото общество всичко е една огромна каша и мръсна игра за власт  и за съжаления жертва става  народа, който просто иска един по-добър, сигурен живот.

# 241
Здравейте неделно:)
И аз мисля, че Берлускони дължи обяснения - за самолета, за секса с малолетни и т.н, ако са потвърдени неща, не следя историята.
Феиамски, виагрените пишки не ме интересуват, да ровя и гледам снимки от мин. година, чак да сравнявам - нито интерес имам, нито време, мерси все пак Simple Smile

# 242
Хора, един въпрос ( не политически).
Имам една рикеста за преглед, който беше отменен от мен преди време, поради разни причини.
Сега, за да си запиша нов час по тази рикеста трябва ли да искам нова от медико ди базе, или мога със същата да го направя?

# 243
  • в едно миланско село
Феамке,  нахъсания лозунг си беше чиста саркастична шегичка от моя страна. А за господата и политиката, като цяло ... същия дол дренки са дестра синитра ...  няма да се оправим, нито ще забогатеем ... гласуваш и накарая какво, все същото, ако не и по-зле. Не съм много на ти с политическото общество всичко е една огромна каша и мръсна игра за власт  и за съжаления жертва става  народа, който просто иска един по-добър, сигурен живот.

за съжаление не мога да не се съглася  Confused

# 244
  • в едно миланско село
Хора, един въпрос ( не политически).
Имам една рикеста за преглед, който беше отменен от мен преди време, поради разни причини.
Сега, за да си запиша нов час по тази рикеста трябва ли да искам нова от медико ди базе, или мога със същата да го направя?

рецептата ти е валидна 5 години, Щом не си отиШла на преглед, можеШ да си назна4иШ нов 4ас със старата рецепта  Peace

# 245
Добре, защото тогава беше малко безумен казуса - прегледът беше на дата преди да са готови изследванията и нямаше смисъл от него, затова го отмених, но запазих рикестата. Мерси.

И друг въпрос - вие от кой момент на емиграцията си (интеграцията си) имахте ясни политически позиции ( и съответно започнахте да гласувате?)

# 246
  • в едно миланско село

И друг въпрос - вие от кой момент на емиграцията си (интеграцията си) имахте ясни политически позиции ( и съответно започнахте да гласувате?)

е, по мое време, не се гласуваШе без поданство, така 4е идеи или не, докато не го полу4их (поисках  Laughing), никакъв глас не съм давала...

5 години горе_долу, връЩайки се назад, ми трябваха, за да имам някакви самостоятелни идеи... но имай предвид, 4е хванах ерата Кракси, която беШе една огромна каШа.
и си признавам без бой, 4е дори и да не искам, съм си полити4еско животно, от футбол (другата ми страст) спрях да се интересувам, но от политика не мога  Confused

# 247
хехехе Феам ....пишката е от 4ехословашката република  Grinning Mr. Green Mr. Green

# 248
Добре, защото тогава беше малко безумен казуса - прегледът беше на дата преди да са готови изследванията и нямаше смисъл от него, затова го отмених, но запазих рикестата. Мерси.

идеи имах оЩе преди имиграциата, гласувах на вси4ки избори до сега, сега за пръв път просто отказах, сори, имало синдром на нон вото, сигурно ме е хванал....

пс рикиеста

# 249
брех, супер си.

# 250
  • в едно миланско село
хехехе Феам ....пишката е от 4ехословашката република  Grinning Mr. Green Mr. Green

антропологи4ен поглед върху архивните снимки, или новина от агенция?  Thinking Laughing

# 251
Каква е тази чехословашка република? Съвсем се обърках аз с този казус ...

# 252
  • в едно миланско село
Каква е тази чехословашка република? Съвсем се обърках аз с този казус ...

архив ти казах  Twisted Evil

# 253
Здравейте и от мен Simple Smile

Да, бе, каква е тази Чехословакия? Толкова ли е стара пишката? Laughing (Предвид, че Чехословакия от вече 2 десетилетия е в миналото.)

Аз продължавам да мисля, че, ако любовниците на Берлускони са пълнолетни, той не дължи обяснения на никой, освен на жена си.
За самолета и малолетната девойка, ако се докаже, работата е друга - няма две мнения.
И понеже подхванахте сравнението ми с Клинтън, нека уточним, че Клинтън не беше обвинен в получаване на фелацио, а за злоупотреба с власт, лъжесвидетелстване и др. подобни "екстри", случили се около и след фелациото. И друга съществена разлика - действието се е развивало в Овалния кабинет, а не на частната му вила. И финалът на историята с Клинтън все пак е: "La tesi che ha prevalso, nell'opinione pubblica e nel Congresso, è stata che questi comportamenti attenevano più alla sfera privata che a quella pubblica del Presidente; perciò, il Senato lo ha assolto con apposito voto nel febbraio del '99."
Това е. До тук съм с Б. Crazy
Ако го нищим за корупция, за връзки с мафията, подкупи - ОК, има мнооооого какво да си кажем, но да се вдига шум около секс живота му и да се вика: "ауууууу, какъв морал е това?!", за мен това е смешно.
Ми то, да ви кажа, и аз в спалнята с мъжа ми имам по-друг морал, отколкото пред хората, ма ся няма да влизам в подробности. Twisted Evil Wink Laughing

# 254
отдавна следите нещата, значи Mr. Green

Ани, в швейц. ИКЕА виждала ли си този стол: http://mocoloco.com/upload/2009/05/icff_09_ikea_ps/20090520ikea06.jpg
SLINGRa ( pardon za greshkata), tuka go няма още.

Последна редакция: нд, 07 юни 2009, 23:47 от 10cent's

Общи условия

Активация на акаунт