Априлки

• 20 346
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Енви, много се радвам се, че сте имали късмет и нещата около бъдещия ученик са се наредили така хубаво  Hug Хайде сега на пазар за тетрадки и химикалки!  bouquet Hug

Анелиз, да ти е живо и здраво момичето! Да расте весела и красива млада госпожица!   bouquet Hug

# 241
  • София
Честит рожден ден на каката ви, Анелиз!
тинче, докторката ти е права - напоследък искат да тръгне бебето и тогава да правят секциото,т.е. да са сигурни, че е готово за излизане вече. Стискам палци всичко да мине ок! А защо секцио?

Наде, ти как?

# 242
Е, че Тинчето не беше ли секцио и първия път? Аз затова мисля, че  и сега ще е пак така оперативно.

# 243
Да и с Ема бях секцио, малко по желание беше, и сега така, просто много ме е страх от естественото раждане  #Crazy. Въпреки че не съвсем без показания. Лекарката имаше съмнение , че ще може , но искаше да пробваме и в хода на раждането да решаваме, но аз не събрах смелост, сега пак. А Надето е герой , тя сега ще пробва нормално след секцио  Hug.

Чаена, аз влизам за операцията , не да лежа в патологията. Няма места и затова все едно ще ме приемат , за да могат при първия освободен час да се напъхаме в операционната .

Значи лятото почваме да бършем дупето  ooooh!. Аз я бърша Ема с мокри кърпички, нещо с тоалетна хартия и аз не мога да се справя върху нея, а тя не знам, но ще пробваме.

Днес ще е голяма жега и съвсем не мога да мръдна никъде. Ема се прибира довечера от вилата и нямам търпение. Вече нито ТВ ми се гледа , нито книги ми се четат  Rolling Eyes.

Няма ли снимки от морската среща?
Хубав ден от мен.

# 244
Тинче  Hug Ще чакаме новини и от теб  Hug Срещата е довечера  Wink
Мисче, я по-спокойно  Hug В градината искат само да не са с памперси, всичко останало ще ги научат  Peace За яслата искаха да е проходил, толкова  Peace

Похвалиха ми детето вчера - изобщо не е плакал, контактен, с навици (обличане, хранене, тоалетна), очертава се певец, не е закачал много момите  Laughing Нали е сам с няколко момиченца и кеф, ама той още тъгува по Маги  Embarassed Blush Тази сутрин пак направи цирк от ОГРОМЕН РЕВ, но докато стигна двора на градината и беше спрял. Извеждат ги и преди и след обяд, което е супер  Hug

# 245
  • София
Това, че ги извеждат е супер. Тук в квартала има 2 градини, които имат филиали в блокове. децата седят в един апартамент и къде и как ги извеждат не ми е ясно. Направо ми се струва супер гадно това.

И Соня не може да си бърше дупето. Rolling Eyes

# 246
Рени, добре, че сте се разбрали с момичето  Hug
За бърсане на дупето - никой нищо не споменава, според мен са малки  Rolling Eyes

# 247
  • Варна
Топли, топли снимки  Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=387992&pid=12845002
Беше много хубаво, децата си поиграха, ние се видяхме. Дори аз успях да се чувствам нормален човек, а не звероукротител Joy

# 248
Лелееее, Тони не си бърше дупето. Да не говорим, че не можем всеки път да се разберем  с акането, та някое камъче пада в гащите. Милия днес 3 пъти застава стойка "Мирно!" и трае, аз хуквам и след малко сме в тоалетната - нищо, детето се напъва, ама не спир да говори, казвам му да се съсредоточи Joy и няма братче. То все бяхме в движение, и нямахме гърне, омможе и това да е причината.

Свеки имаше днес РД, купихме й много хубав несесер за нокти с нашите, а аз в най-голямата жега ходих до пазара и се пазарих с циганките за 55 рози, ама ги купих и да ви кажа - букета бе червен и ухаещ, едвам го замъкнахме! Mr. Green

# 249
Варненки,
поздравления за срещата!
Само така в движение ли бяхте, не поседнахте ли на бира, напр.? Wink
Всички - много готини!
Доживях, да видя Миси и Роди и дечицата им!
Малкият Криско - голям бонбон! В косата на Лекса - ми останаха очите!
Татянка, много ти утива прическата.
Красе, теб ще те търся на снимките на другите.
 Hug

Абе, тез дупета...
Петър не че не може, ама като се бърше сам, после.... Какво да говоря за Велина....
Спорен мен, в ДГ не са толкова важни уменията по самообслужване, т.к. за отрицателно време се научават, а това как психически ще се нагодят към промяната и как ще се приучат на установения там ред.
Ама за това, как да ги подготвиш, не виждам!?
Скачат в дълбокото и да оцеляват, а после мамите ще "ближем рани".
Според мен, де.
 Rolling Eyes

Голяма жега, ей! Tired

# 250
  • Варна
енви, не знам ако Смин ме е хванала някъде. На мен не ми дойде на акъла да ме снимат с беса  Laughing Иначе Криско е супер сладък, един такъв щътъкащ Mr. Green Лекас и Миленка имат страхотни коси и прически, като принцеси са. Ники и Алекс първо щяха да се избият, караха се, бутаха се, после първи дружки. Овча му работа или пък мъжка, кое би нбило по-точно определние?!  Mr. Green Теди мнооого пораснал, видя ми се по-едър от Алекс.

# 251
  • София
Браво за варненската среща! Госпожиците са направо невероятни, нямам думи, просто!  Heart Eyes Ама и аз като Енви да питам, къде са ви бирите?!  Wink

Пък в нашата ясла от 2 месеца не им бършат дупарките и понякога гащите са...  Sick  Аз си мислех, че е стандартна практика, за да ги подготвят за градината, ама явно във вашите градини не е така  Shocked Може би, трябва да поговорим с персонала, макар че не вярвам да има ефект, те още от НГ ни предупредиха да ги научим...  ooooh!

# 252
к'ви бири, к'ви 5 лева, туй да не е Усоето  Crossing Arms Кой да тича по децата (моят се качва прав отпред по пързалките, как да стоя аз  Rolling Eyes)
побъбрихме много хубаво  Hug
на Лекса косата е УАУУУУ  Hug а Крис е невероятн сладурчо  Heart Eyes
Ники е щурчо и половина (както Красето е писала - с Альо много еднакви по характер и в началото имаше бой  Sunglasses ), а Тедко си е голямо момче  Hug Миленка я видяхме за малко, но е сладка госпожица  Flutter
Красето се е справила добре със снимките - аз имам 3-4, после ще ги кача  Hug

# 253
  • софия
привет на всички Hug

е, много хубава среща сте си направили бре варненки Laughing дано и ние сколасаме да се видим с някой като дойдем

Рая от днес е с шарка. варицела. засега няма много пъпки, но да видим.
дайте ми акъл за къпането...чета, че в БГ се практикува некъпане, защото така се разнасяли пъпките и можело да се инфектират. а чичко гугъл казва, че в другите страни се препоръчват бани, за да се успокои сърбежа /вкл такива с калиев перманганат/

# 254
Анелиз, честита пораснала дъщеричка! Да е здрава, умна , красива и добра!
Жени, аз къпах Симона, определено от това не се разпространяват пъпките. Тя по тялото имаше малко, а косата която не мием всеки ден беше пълна.
Вземи си някой шампоан с овес, ние бяхме с някакъв на Клоран, много успокоява. Бързо и леко да минава!

Общи условия

Активация на акаунт