Лято иде вече, за море се стяга ДОБРИЧко човече!

• 17 836
  • 303
  •   1
Отговори
# 150
  • гр.Добрич
Добро утро и от мен. Grinning

Цоци, страхотна новина.  Hug Температурата може да си я вдигнала от емоции. Току-виж си осъзнала, че децата ще станат 4.
Аз съм напреглед в петък и се надявам на добри новини. Инае бебките вече ритат здраво.

Край на изкушенията на тема ядене, защото тук има бременни. Кеми и Арчела ме видях вчера какъв съм плондер вече, а имам още 4-5 месеца до края.

# 151

А има мами тук с 1 дете - вие какво се ослушвате?

И двамата искаме, но засега е невъзможно... Живеем при сверърите, в една стая само се разполагаме, а те в две, ти прави сметка с какви хора живея. Чакаме да построим новата къща, която все още не сме почнали, че почнем със опитите за второ.

Ето и малко снимки от нашия плаж http://www.lenkata84.snimka.bg/album.php?album_id=387620

Спинки, поне имаш оправдание да си плондер  Peace

# 152
  • Добрич
Кеми и Арчела ме видях вчера какъв съм плондер вече, а имам още 4-5 месеца до края.

Как пък ти се побра в устата и как я написа ръката тази дума?! Ако ти си плондер, то други, небременни какво да кажат  ooooh!

# 153
  • гр.Добрич
Чакаме да построим новата къща, която все още не сме почнали, че почнем със опитите за второ.

Това много ми хареса.

# 154
Добро утро!
Цоци честито ,мила.Лека и безпроблемна ти желая!  bouquet
Спинки -бебки ли ще са?Не че има значение де , важното е да са здрави бебоците.
Ох ако знам , че ще е момиче съм навита веднага , ама......    Не че ако дойде пак момче ще го върна , де...Абе незнам -не мога нещо да се навя.Пък знае ли човек може да се изненадам и аз като Спинки и Цоци    Wink

# 155
Кеми и Арчела ме видях вчера какъв съм плондер вече, а имам още 4-5 месеца до края.

Как пък ти се побра в устата и как я написа ръката тази дума?! Ако ти си плондер, то други, небременни какво да кажат  ooooh!

Ама тя се лъже,че ние ще и повярваме като напише,че е плондер.......Спинки, не лъжи! Признай си,че си като стройна фиданка, пък по натам......Ех, тогава има време и за плондер и за повече от плондер......Ама сега къде си тръгнала в А група........Аз като съм все пред раждане, какво да кажа?  Моя мъж вчера установи,че го е яд,че сърцето било само 1....Искал да са 2 - демек близнаци.......Съжалявам - от бавните съм....едно по едно.......

Много ми е зле, момичета, много ми е зле.......Ако оцелея - ще живея дълги години.......А съм и на работа.........Ужас!

Синеочке, днес да не си пак към Букурещ......За твое сведение - Букурещ е столица на Румъния, а не квартал на Добрич......

# 156

Синеочке, днес да не си пак към Букурещ......За твое сведение - Букурещ е столица на Румъния, а не квартал на Добрич......
Не, не съм..по нашенско съм си Laughing

# 157
Моми4ета извиняваите че нахълтвам така без покана във вашата тема.Честито на бременеещите момичета лека и безпроблемна бременост.А на тези които ще ходят на плаж моля ви понапечете се и заради нас. Peace Живот и здраве в Добрич може да сме си чак след 13.07  PeaceЛек ден от нас Peace

# 158
  • Добрич
lenka_ilenka, разгледах ви снимките и ми направи впечатление, че си забравила да си обръснеш мустаците. Наистина много ти ходят... Колко време ги чака да пораснат толкова дълги?...

# 159
  • гр.Добрич
Краси, на предишния преглед бяха момчета, сега ще видим. Явно ще съм мъжка майка. Просто за галено им казах бебки.

Засрамих се с моите 53кг. Като цяло не съм дебела, но понеже бързичко нандадох и се надувам много, затова казах че съм плондер.

# 160
Добро утро!
Хайде по    food010 kaffeetrmker_2  food010    от мен.
Честит рожден ден на hrisi 06-много здраве, щастие и късмет!
Спинки   ще стискам палци за утре!А между другото кой д-р си избра?

# 161
  • гр.Добрич
Честит рожден ден на Хриси!!!  bouquet

Краси, предишния път бях при Николова, а за раждането се уговорих с Йорданов. Само че той гледаше отстрани, а Петев ми се пробва. Сега ходя при Дянкова.

# 162
Честит Рожден на Хриси!

Засрамих се с моите 53кг.

Лелелееееееее.......53кг. Ужас! То манекенките имат повече кг. по себе си! Ти храниш ли се въобще или се храниш от въздуха?

Как сте днес, момичета?

# 163
Честито на рожденичката и от мен!  bouquet...отдавна не се е появявала сред нас...

Краси, предишния път бях при Николова, а за раждането се уговорих с Йорданов. Само че той гледаше отстрани, а Петев ми се пробва. Сега ходя при Дянкова.
Аз раждах при Дянкова втория път. Улучих и смяната и съм доволна.

Цоцоланке, добре сме, вие? Hug

..ходи ми се по планините Tired

# 164
  • Добрич
Честит рожен ден на Хриси!
Много здраве, щастие и късмет!

Мен повече ме вълнува ти как си? С тези температури вчера..

Общи условия

Активация на акаунт