Идва време НОЕМВРИйското мъниче да зарадва мама с някое ритниче - 19

• 11 937
  • 305
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте мами!
desitalee жив и здрав да ти е рожденника! Много да се обичате и само радостни мигове Ви пожелавам!  bouquet Весело изкарване!
За иконата съм съгласна. Много добра идея! Браво!  Peace И според мен отгоре е по-добре, но както прецените. Важна е идеята!
комикс радвам се, че всичко е минало добре! Всичко ще е наред! Hug Praynig
Момичета аз имам едно течение тези дни и ми е гадничко. Незнам обичайно ли е, но като идем при доки ще питам. Гадното е, че е придружено със сърбеж. Embarassed
Аз ще ходя в петък с резултатите от БХС и ще Ви пиша какво е станало.
Пожелавам Ви лек и усмихнат ден! Peace

# 166
 ooooh! ooooh! ooooh! Laughing Laughing Laughing

Янечек ХЕХЕ едно време ни убеждаваха, че децата които са родени  с цезарово са по-умни защото не претърпяват стреса от раждането по нормален път и се развиват по бързо от връстниците си.
Още едно убеждение беше, че  на по възрастните родители децата се раждат по- умни да не кажем гениичета като се подкрепяха с факти като Айнщайн и Моцарт ...

А сега и двете са ненормални хехех.. newsm78 newsm78 newsm78.

Върви им вярвай ..... Всичко май си е до политика ...
Много се навъдиха с цезарово сечение, и много станахме раждащите май след 35 год та ни плашат .... #Crazy #Crazy #Crazy
Е не могат ни уплашат щом сме се навили да раждаме  Laughing Laughing Laughing Laughing
И АЗ СЪМ ЗА ИКОНАТА
 Peace Peace Peace

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 16:04 от klodia

# 167
Добре де за втората ФМ понеже аз ще съм точно в 24 седмица или 23+6 дни, защото само тогава имаше час, какво значение има че е малко по-късно- с 1-2 дни. Те нали гледат органи основно, те даже би трябвало да са развити повече  Thinking

# 168
Здравейте, момичета  Hug Тъй като днес официално се разписах при Декемврийска дружинка, реших, че е редно да се покажа и при вас, тъй като, макар терминът ми да е 3 декември, бебка е повече от сигурно със седмица напред и май по- скоро тук би трябвало да се помоля за приобщаване  Simple Smile

С някои от вас се познаваме от Искам бебе и ми безкрайно приятно да бъдем заедно и тук   bouquet , а за останалите ще се представя кратко: това е моята четвърта бременност- от първата имам едно прекрасно момиченце- ноемврийче, а следващите две загубих поради шарка и молара. Сега нещата също не са никак безоблачни, но с присъединяването си към вас се надявам да се "заразя" с малко оптимизъм и да се поуспокоя, че чудесата все още се случват  Heart Eyes

bouquet

# 169
Добре дошла, milady  Hug
С теб ще се засичаме и в декемврийската темичка значи  Wink. Моят термин е официално за 25.11, но бебо упорито изостава с 2 седмици и затова от време на време отскачам и при декемврийки  Mr. Green Много късмет с тази бременност  Peace

# 170
 newsm51 добре дошла, MILADY!
Тук приемаме всички, а правилата са само позивно мислене и добро настроение!
Леко бременеене още 6месеца!!!

Nadejdata
щом има парене се обади на доктора! Явно са някакви гъбички (често срещани при бременни) които обаче трябва да се лекуват  Peace

# 171
MILADY, честито!   bouquet Каква хубава новина!!! Добре дошла при нас и спокойно - рисковия период си го минала вече!  Hug Peace

# 172
Добре дошла MILADY  Hug  Стискаме палци този път всичко да е наред Peace

# 173
*MILADY*  Hug Добре дошла!!!!
Надяваме се всичко да е наред и Ноември или Декември да пием по едно виртуално уиски с много лед за твоето успешно раждане!!!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 174
Милейди, колко приятно ме изненада Hug Стискам палци всичко да е наред.... Praynig

# 175
Яяяяя нова мама!  newsm68

Милейди Добре дошла! Всичко най - усмихнато и безоблачно! Само положителни мисли и  Hug

# 176
Milady, добре дошла, аз те помня от Искам бебе.И ти честитя , че ще ставаш мама.
Nadejda, според мен иди н доктор. Това е най-правилното решение. То вероятно не е нищо опасно, но е хубаво да се лекува и заради дискомфорта и заради бебето.
Много ме е яд ,че съм на работа и не можах да гелдам предаването по БТВ.Ще съм благодарна , ако някоя от вас го намери качено някъде из нета.

# 177
Здравейте момичета!
Тези дни не съм писала, защото ми предстоеше местене. Вече сме в София. Не познавам никой тук и ми е доста криво. Кога ли, ще свикна? Sad Има ли сред нас мами в Манастирски ливади?

# 178
*MILADY*  лека и успешна бременност

Аз успешно се паркирах на работа днес в 16.00ч от висене пред кабинети вече ми се ...... да не пиша думата, че не я обичам.  Crossing Arms
Бебчо е добре, гледа го и моята лекарка и във Фемина дори ме прати при д-р Славкова за потвърждение. Малко може да му се е понакъдрила косата от токовия удар  Mr. Green , но ще го разберем зимата живот и здраве.  Wink

В работата ме изгледаха много злобно, че се появих така късно, въпреки че предупредих разбира се. Мисля си, какво трябва да направя, за да се възползвам от чл. 157: освобождаване от работа за мед. изследвания, когато се направят в работно време? Някоя от вас знае ли?

*Svet* съседка си ми  Hug От коя част на бул. България сте? Аз съм откъм страната на Била.

# 179
Милейди, каква изненада. Много, много, много се радвам за теб. Лека бременност ти желая  Hug
valichkaaa ето линк към сайта на БТВ и предаването: http://btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi
Cantariny мисля, че е достатъчно да предоставиш документ на работодателя ти, че си бременна и той е длъжен да те освобождава за прегледи и изследвания, но нека някоя по-компетентна мама се изкаже по въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт