Идва време НОЕМВРИйското мъниче да зарадва мама с някое ритниче - 19

• 11 913
  • 305
  •   1
Отговори
# 210
Brittany, аз като цяло имам предчувствие за момиченце, но веднъж сънувах, че ще си имам момченце  Grinning Не знам колко общо има с истината , ще почакаме и живот и здраве ще видим ноември  Mr. Green

# 211
ДОБРО УТРО И ОТ МЕН!
Цитат
Щях да ви казвам, на няколко пъти сънувам, че ще имаме момиченце. На някой случвало ли му се е? И дали според вас имат нещо общо с истината тези сънища?  newsm78
Преди около 17 год и аз сънувах, че ще имам момченце, но се оказа момиченце с панделка  Simple Smile . Предчувствията понякога лъжат  Thinking Brittany - Надявам се каквото си пожелаеш да ти се сбъдне ... Момиченце или момченце важното е да е здраво и да те радва през годините  Simple Smile   bouquet

# 212
Янечек,обърка ме с друго мамче,което се осигуряваше при мъжа си или нешо такова,а аз си ходя чинно на работа,но понеже съм с контракции се озъртам за болничен,за да си полежавам повечко Peace

# 213
благодаря ти wassilena за уточнението предполагах,че няма как да е бебето толкова високо,но исках да попитам.Трябва да питам доки от какво е било.Благодаря и на malkogad4e за тези подробни разяснения за резус-фактора и антителата,много полезна информация Simple Smile

# 214
Анитка и Цвете то - моята лекарка ще ми издаде болничен в каря на юни за един месец. Нямам проблеми, но трябва да си остана вкъщи за да си гледам детето, че няма кой, а и предпочитам. Първо болничен за един месец и после за по един до 45 дни преди термин. Въпрос на договорка и дали лекарката може да го уреди - трябва ЕЛКК, комисия и т.н. Осигурителния праг не ме бърка, след като драстични увеличения на заплатата нямам а и истината е че ще ми излезе по изгодно да не плащам по 800 лв на детегледачка....и удоволствието да съм си у нас с моето момченце е несравнимо.

Свете то може би иска да е в отпуск  за да не плаща осигуровки....може да е по одбре да ги плаща сега и да не и пада осиг. праг, но ако няма тази възможност в момента.....
Та това е фитката, но не всеки лекар е склонен да се занимава. Аз човешки и обясних, помолих и тя каза, че ще се постарае.Това е.

# 215
  • София
Свет, Мамаги, аз съм в Борово, може да се видим на кафе някой път Simple Smile

здравейте!
и Свет, и Мамаги, и Кантарини(ако не бъркам), и Диана-и аз съм в Борово.
хахаха, отбора става голям

лек ден и много усмивки

# 216
Здравейте момичета пожелавам ви лек и приятен ден.
Аз се осигурявам на две места за по голямо майчинство. За болничните честно казано не знам.

# 217
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Здравейте и от мен,аз тази седмица съм особено поспалива,едва се надигам от леглото.Все още се събуждам с  kaffeetrmker_2.Добре,че работя следобяд,че иначе хич няма да ме бъде.
Миналата вечер сънувах един ужасен кошмар и още ми държи влага вече 2 дни,не мога да си го избия от главата Cry

Добре дошли на новите мами  Hug  Hug  Hug

bilyana44  -стискаме палци утре  fingerscrossed

Моят корем имам чувството,че е доста нагоре за тези месеци,започва ми почти под ребрата ,основно издутата му част е около пъпа,но се заобля още отгоре. newsm78 Mr. Green
Вече започва да ме хваща параноя,че не усещам никакви отчетливи движения,а съм втора бременност,чак след 1 седмица съм на преглед. smile3538
Лек ден на всички.

# 218
Кантарини радвам се че всичко е минало добре с токовия удар Simple Smile
А мамчета от Лозенец няма ли?
И моят корем е издут от ребрата  Laughing
Миналата седмица докато седях в колата забелязах че огромните силиконки вече ми се подпират на корема и изпаднах в ужас  Laughing
а съм качила само 2 кг, просто не разбирам Simple Smile

# 219
... За сънищата, в които се вижда полът на бебето - вероятността да са верни е 1/2  Mr. Green

heheheheh този отговор определено ме развесели.  Mr. Green По принцип вече на 3-Д трябва да се вижда пола на бебето, ама на 2-Д май е рано още, сигурно след месец. Утре съм на лекар и ще си направя устата за пола.  Sunglasses

# 220
Щях да ви казвам, на няколко пъти сънувам, че ще имаме момиченце. На някой случвало ли му се е? И дали според вас имат нещо общо с истината тези сънища?  newsm78
На мен ми се е случвало до сега поне 3-4 пъти да сънувам девойка. Лицето й съм сънувала с много големи подробности, но дали е вярно?!  Thinking  Каква изненада ще се окаже,  ако има инструмент бебока Mr. Green

Момичета заформя се голяма дружина май  Grinning
Маймунски не си много далече от мен мисля, предполагам Южния парк ти е ръка разстояние Wink

# 221
  • Варна
Лелееееее, от петък вечер не бях влизала и днес от 9 часа ви чета. Чак сега ви изчетох. Много нещо сте писали.
bilyana44, комикс стискам ви палци  fingerscrossed
Steletu не се тревожи излишно, че трябва да обучаваш човек. Аз съм уж собственик, но и ние от понеделник имаме ново момиче, което да обучавам. За сега всичко е ок, но зълва ми когато беше бременна излезе в болничен още от 6тия месец, че имаше контракции. А ако стане нещо такова и при мен и няма обучен човек, в офиса ще настане лудница. Може работодателите ти просто да искат да се презастраховат.
Milady  добре дошла  Hug
За иконата, аз също съм ЗА. А за тези които не вярват няма да им навреди. Ще ви разкажа нещо, пък който иска да вярва. От юни 2007 съм само по болници. До тогава нищо ми нямаше на здравето. Имах и операция май 2008, на щетовидната жлеза, която пък пострада от менингита, който изкарах. Въобще пълна картинка. Обаче дойде време бебче да си имаме и много се бях уплашила дали покрай тея болести всичко ще е ок. Минах всякакви прегледи преди да почнем да правим опити. И февруари, на 10/02, точно преди да почнем опитите, сънувах баба ми, на която съм кръстена и която почина преди почти 20години. Тя само ме беше прегърнала и ме слушаше аз как й разказвам всичко, единственото което тя каза беше "всичко ще бъде наред". И е така. Бебчето стана от първия път и за сега всичко се развива добре. Вярвам че ще е с мен и всичко ще бъде ок. Може и да си внушавам, но вярата крепи човека  Grinning

# 222
Neya, настръхнах от историята ти.Аз също вярвам  в такива неща, и нямам нищо против да се сложи иконка на първа страничка.
Колкото до предчувствията за пола и за сънищата - аз първите 2-3 месеца сънувах, че ще имам момиченце, сънувах подробно как изглежда, веднъж я сънувах и пораснала -на 5-6 годинки вече.Обяснявам си го с голямото ми желание да имам момиче...Но се оказа, че ще имаме МОМЧЕ:)
Така, че според мен сънищата по-скоро подсказват какви са ни желанията, а не са пророчески Simple Smile

# 223
Кантарини южният парк наистина ми е много близо Simple Smile може да спретнем една среща някой път Simple Smile
аз доста често съм там на разходка с бъдещият татко Simple Smile

# 224
А мами от Гео Милев и околности има ли???

Общи условия

Активация на акаунт