Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява методът на готвене takatak?
Какви са бедуините на Синайския полуостров?
Какви са последствията от атентатите в Синай?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява методът на готвене takatak?
-
Какви са бедуините на Синайския полуостров?
Бедуините на Синайския полуостров са различни племена, които живеят в района според племенното право. Те представляват разнообразна смесица от хора, традиции, начини на препитание и дори езици. Те са запазили своята уникалност и са известни със своите ценни знания и умения, като познаването на пустинните пътища и уменията им като водачи през пустинята.
-
Какви са последствията от атентатите в Синай?
-
Какви са целите на програмата за развитие на Южен Синаи?
-
Какви са мненията за бедуините в Синай?

. Последните два пъти пътувах със Боинг а дестинацията не беше чак толкова далече, така, че споко хубави са машинките и ще пристигнете благополучно. Нервничко е да но като се сетиш за онази хубава къщичка която ни прати тука да видим и аз и се каня със момичетата да я посетиииииим но само мир да има........мир да има. На добър час, Дуа, всичко ще е наред!!!

Та нека постоят малко и там.Да ама нали съм карък, хич не съм и забелязала, че паспортите на близначките са изтекли през март, нали оттогава не сме ходили до Атина. Сега и този товар ми дойде на главата
Накарах таткото скоростно да ми направи пълномощно в посолството в Атина, за да се занимавам с въпроса от понеделник.Оказа се обаче, че изискват и някаква адресна регистрация от общината.Пратих майка ми в nетък, ама я върнали, ставало само лично, т.e в присъствието на поне на един от родителите...Луда работа....Някой знае ли сегашните цени за детските паспорти - за нормална, бърза и съответно експресна поръчка?
В тази връзка, ако съм забравила, сега поздравявам всички абитуриенти тук и техните родители за страхотните резултати от матурите!