Машина за хляб - 17 част

• 101 267
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 390
  • Русе
Вчера правих основният хляб и зададох нея програма. Тя е 3.18 ч. за най- препечен и пак остана бял отгоре. Сега погледнах книжката: за френския и пълнозърнестия са по-дълги около 3,40 ч. Ако на тях програми пека основният дали ще стане  newsm78
Сега отивам да забъркам други кифли и дано този път станат както трябва  Praynig

# 391
Ако имам нужда от упътвания към машинката, нали не възразяваш да ти пиша.

винаги съм готов да помагам, затова не се притеснявай.
винаги, за всичко и без да се притесняваш можеш да ми пишеш на лични или тука.

# 392
... знам,че развали ли се нещо гаранционно-първо в магазина.

А какво правят в магазина - задвижват го към сервиза ли? Защото аз все в сервиза отивам  Rolling Eyes

Машинката не ми се е чупила(пу-пу),но имахме проблем с монитора на компютъра,задвижват се и още как.След седмица ми се обадиха да отида и да си избера нов монитор,старият не ставал,като предварително бях заявила желанието си,че искам нов монитор,а не парите,ако не може да се ремонтира.
Правилно е отговорила max-mama .Правят регистрация за ремонта и ако не се отремонтира до месец трябва да ти сменят уреда с нов.

# 393
... Правилно е отговорила max-mama .Правят регистрация за ремонта и ако не се отремонтира до месец трябва да ти сменят уреда с нов.

Значи е същото като в сервиза - регистрират повредата, гаранцията прекъсва за този период, и след един месец искаш протокол, за да ти върнат парите или нов уред.

# 394
  • София
И аз съм с чисто нова машинка Fagor, ето я . След малко ще я изпробвам. Simple Smile

# 395
  • Разград
И аз съм с чисто нова машинка Fagor, ето я . След малко ще я изпробвам. Simple Smile

Честито и да се похвалиш после.

# 396
Здравейте.Честито на всички новите придобивки.Наслаждавайте се с удоволствие на всичко приготвено от тях и сръчните ви ръце.
Съчуствам на всички които имат проблеми и с мъка ви чета.Дано по скоро се намери разрешение.
newsm51 newsm51

# 397
... Правилно е отговорила max-mama .Правят регистрация за ремонта и ако не се отремонтира до месец трябва да ти сменят уреда с нов.

Значи е същото като в сервиза - регистрират повредата, гаранцията прекъсва за този период, и след един месец искаш протокол, за да ти върнат парите или нов уред.
Може би е така,но когато миналото лято имах проблем,от сервиза нищо не казаха.И когато видях,че се бавят се обадих и в магазина и в Агенцията на потребителите,и те ми обясниха това.Ако служителите на сервиза постъпват честно с клиентите си-това е много добре,НООООООО не навсякъде е така за голямо съжаление.

# 398

Честито

user manual, Български

# 399
Бъни   bouquet  bouquet  bouquet
Много ти благодаря за информацията! Машината ми е тефал, но е едно към едно с мулинекс-а. Като си дойда в България ще потърся сервиза.
Това е сервиза http://servicebg.org/BGSERVICE/ - имат и каталог на резервни части ама най добре си питай на мейл.Доставките са с куриер за Бг с Еконт май беше newsm78
Ей тука има имейли на ръководител сервизна дейност - не си спомням аз на този мейл ли писах ooooh!
http://www.servicebg.net/INDEXBG.htm ама поразгледай.
Милето то не си само ти мила.И не е само от моя кекс.Аз повече такива експерименти в машината не Naughty.Направо откачих снощи #Crazy
А пък тоя пести Мулинекс ooooh! ooooh! ooooh! да си бях взела нещо евтинжок - ползваш и хвърляш пък аз не та не Мулинекс ooooh!
Бъни благодаря за информацията.Снощи пуснах имейл и днес получих отговор.Могат да ми доставят контейнер.Цената е 35,00лв. и мисля да направя заявка.Дано има с какво да се похваля.Съпруга ми ще се опита да направи и стария и ако успее ще имам резерва.

# 400
  • София
Уточниха ли за колко време обаче, защото аз си поръчах контейнер на място в сервиза преди повече от месец. Вярно, че тогава не можаха да ми кажат точно време за доставка, но...

# 401
  • София
Благодаря на всички!   bouquet
А ето го и първото хлебче в новата машина, доволна съм от резултата. Simple Smile

# 402
Благодаря на всички!   bouquet
А ето го и първото хлебче в новата машина, доволна съм от резултата. Simple Smile

Браво!

a pецептата??

# 403
  • София
Галева, страхотен е хлябът! Браво!   bouquet

# 404
Гелева, честито ,страхотен първи резултат. newsm10
А мойта още не пристигнала. newsm45

Общи условия

Активация на акаунт