Клюки (щастлива тъжна днес) 2

• 12 228
  • 303
  •   1
Отговори
# 255
Ако приемате и нови образи, броите и мен за срещата Simple Smile
аз съм с две момиченца, с баща им сме разделени от 2-3 месеца, днес съм сама и ми е едни криво, тъпо
не знам колко време трябва да мине, че да се почувствам човек Sad
но ще се радвам много да се срещна с нови хора

# 256
Лесно ви е на вас - стоите и си пишете, а пък ние с дребуса цял ден на плажа...жега, хора, пясък! Twisted Evil

# 257
Лесно ви е на вас - стоите и си пишете, а пък ние с дребуса цял ден на плажа...жега, хора, пясък! Twisted Evil

Много е гадно това което разказваш Лято.Искам и на мен да ми е гадно.Поне за 3-4 дена. Mr. Green
 tempy ,заповядай.колкото повече-толкова повече Laughing

# 258
  • Sofia
И аз при вас, свежа и ухилена от един убийствено готин уикенд  Blush Heart Eyes

# 259
Горгона Медуза, не мога да се въздържа, да не споделя колко ми харесва подписа ти  Joy

Така де, защо да е сложно, като може да е просто  Simple Smile

Иначе, аз уж исках да се оплаквам, но сега като започнах да пиша, реших че няма нужда. Ангажирам си, за кой ли път, силите отново само в това да "поема дълбоко въздух" и да продължа напред.
Жал ми е само за детето...... Sad

# 260
Здравейте, момичета!
Аз от петък се чудя дали да ви занимавам с моята дилема.И  накрая не издържах. Трябва с някого да споделя, щото ще се пръсна.
Още през зимата бившият ми мъж направи предложение детето да отиде при него в чужбина и там да продължи обучението си. И двамата стигнахме до извода, че това е една възможност за нея, която не бива да се изпуска. Остави ми време да си помисля. Претеглях + и - , стигнахме до възможността и аз да отида с нея. Той няма нищо против, обеща да помогне и на мен да се установя. Всъщност, ако отидем ние ще живеем при родителите му, които също са там и живеят отделно от него.
Аз се разбирам с тях. Те са ми помагали неведнъж и след развода. С него също поддържаме едни добри отношения.
Убедена съм, че трябва да променя живота си, да намеря нова реализация, защото тук тъпча на едно място и едва изкарвам за елементарни нужди, от което страда и детето ми, и въпреки това ми е толкова мъчно за всичко, което бих оставила тук...а искам да съм до детето си в такъв преломен за него момент. Разкъсвам се. Трябва да взема спешно решението, защото той трябва да уреди подробностите през лятото.
 Не за съвет пиша, защото решението в крайна сметка ще е мое, а за подкрепа. Имам нужда някой да ми каже, че всичко ще бъде наред. Hug

# 261
Имаш подкрепата ми   Hug 
 живеем и се развиваме, направи това което ще най-добре за теб и дъщеря ти.   Hug

# 262
Tania - очевидно, щом се двоумиш значи искаш да отидеш. Не го мисли толкова - това е напълно нова възможност както за теб, така и за нея. Ще се справите, как няма да се справите!  Hug
На мен да ми даде такова предложение някой - още утре тръгваме с детето. Няма да ми е мъчно за нищо, нали тя ще е с мен. Достатъчна ще ми е  Hug

# 263
Благодаря ви, Тина и Елеонора!  Hug Имах нужда от такива думи  Heart Eyes
Не знам за Плевен (Тина), но в Русе (Елеонора)  е също толкова трудно за самотен родител, да се справя финансово, ако няма подкрепа. Ако не ми е грешна информацията де.

# 264
TaniaN , всичко ще бъде наред, ще видиш  bouquet
Най-страшно е преди да се отвори вратата, защото не знаеш какво има зад нея.
Мисли го от тази гледна точка - ако не сте добре, ако не свикнете, не се адаптирате там и не сте щастливи, ще се върнете. Няма непоправими неща, но има такива, от които не бива да се отказваш, преди да си опитал.

# 265
Аз съм си Русенлийка, но от около 9 години съм в Плевен. Еднакво трудно е и на двете места, а си мисля че в Бяла е още по трудно, и ако не се лъжа с учителска заплата, още повече   Hug

# 266
Ще се оплаквам...
Някой ми подмени детето и не издържам вече #Crazy. Малката явно е в някакъв пубертетен период, защото е постоянно кисела и недоволна. Готова е да се разплаче на секундата - понеже съм й приготвила зелената, а не розовата рокля например. Знам, че звучи тъпо, но тя наистина не е лишена от нищо (в чисто финансов аспект - вчера й подреждах дрехите и едва затварям чекмеджето вече); живеем при родителите ми и наистина е обградена от много любов и внимание; в градината има много приятелчета; опитвам се да направя всеки уикенд различен и интересен за нея... просто се побърквам #Crazy
Дано е само период и да премине скоро, защото ми е трудно! Опитвам се да обяснявам спокойно, да й казвам, че това са по-скоро дреболии и няма нужда да се сърди или плаче, при положение, че можем просто да го обсъдим, обаче не! Накрая спирам да й говоря, после тя явно се чувства виновна, започва да се умилква и обещава и така до следващия път.
 Sad

# 267
Лято според мен е период, който ще израсне, но ще ти трябват известна доза търпение, че те тия периоди не се знае колко продължават.  Hug
Моята маймуна е в подобен - не иска тази блузка, не иска тези панталонки. Питам я "какво искаш" и долу-горе я оставям да прави каквото си иска, в границите на нормалното. Така и двете сме спокойни (доколкото е възможно).  Peace

# 268
Таня,сигурна съм,че ще вземеш най-правилното решение и за теб,и за детето.Но тази възможност,според мен,не си е за изпускане.

Лято,от купища изчетени книги за децата съм стигнала до извода,че целият им живот си е един пубертет  Mr. Green Ужасните две,тегавите три,

# 269
Моите и двамата са ми ги правили тези номера. И сутрин направо откачам-Аз бързам, те с претенции какво да облекат. Баткото е на седема, а малката е на четири. Общо взето попремина, но има дрехи които просто отказват да носят. Баткото за нищо на света не иска да облече риза, а малката сукман. Нямам идея защо newsm78

Общи условия

Активация на акаунт