ЮЛЧЕТА се готвят да пътуват, заедно да полудуват(тема 106)

• 9 979
  • 303
  •   1
Отговори
# 255
Ех, Белинда, не съм чак толкова наивна  Wink  Laughing Просто споделих факти. На протестите на бях единствената майка от кв. Витоша с претенции  Peace Останалата част от фактите е, че се води постоянна комуникация от още няколко активисти, като позицията е проактивна - с предложения за свободни парцели, срещи с районния кмет и други подобни.
Та тук не стоим със скръстени ръце и да си мърморим, риейки в прахта  Wink
Напълно допускам и варианта за политическа игра, като например изведнъж да са се залюбили Борисов и Кадиев  Mr. Green Като заради последния и факта, че живее тук, по слухове, Бойко бил заявил, че тъй ще си остане квартала.

# 256
Дуци, ние с Никола ще излизаме. След около час някъде.
Вчера се видяхме с НБМ в парка, хайде днес пак срещичка и разходка Simple Smile

# 257
  • София
Вие пускате ли ги вашите да пълзят в парка?
Пускам го абсолютно навсякъде, където съм абсолютно сигурна, че няма стъкла, лайна, спринцовки и пр. опасни работи. В парка проверявам старателно тревата, опипвам периметъра, колкото мога и го пускам. Той по трева много не лази, сяда и почва да я скубе, ще кажат хората, че зайци гледаме hahaha Вчера примерно го пуснах да пълзи в едно кафене по плочките. Обиколи няколко маси, отърка се хууубавичко в гумите на количката и беше доволен ooooh! После го поизтупах, измих му ръцете със сапун, лицето с водичка, смених му лигавника и готово. Няма да го гледам в саксия я Laughing

# 258
Джоли, Лили не пълзи, но като е навън е постоянно забита в земята, просто няма начин да не я оставя. Скубането на трева е любимо занимание, разбира се Mr. Green

# 259
Да, срещата вчера беше супер. А както е документирано, Яна и Ива си шушукат тайно с каква беля да сюрпризират майките си Laughing.
Тити, Яската си е миличък и сладък и  с тая прическа Peace
Отивам да чета линка, който е постнала Донка.

ДеЩо, честит празник! Hug

# 260
  • София
Яна пълзи навсякъде.. и аз като белинда гледам да няма стъкла, лайна и спринцовки...
фасове редовно събираме...  ooooh!

# 261
  • София
Злати, не бях ви влизала в сайта... ама сега гледах Стравински и се пукнах от смях... Joy  Joy  Joy   Ивето е страхотна!  Heart Eyes

# 262
Злати, не бях ви влизала в сайта... ама сега гледах Стравински и се пукнах от смях... Joy  Joy  Joy   Ивето е страхотна!  Heart Eyes
Мерси  Embarassed Simple Smile Hug

# 263
  • София
Дещо, честит празник ! Бъди жива и здрава, много обичана и щастлива !   bouquet

# 264
  • София
да ми препоръчате някое детско клубче, че търся забавление за яна днес?

# 265
Едното майче го прави за първи път. Е като й се потресе, че детето й е на земята. Хем вижда, че му е кеф, хем тя се опитва да свикне. Накрая не издържа обаче и си го вдигна от земята. Вие пускате ли ги вашите да пълзят в парка?

Аз съм в момента като това майче Embarassed. То тук се стопли преди седмица, преди това нямаше и къде да го пускам. Пускам го да пълзи и да седи в градинките, но ме втриса всеки път, защото докато се рови в земята си смуче и пръста и кой знае още какво с него Crazy.

Тъжно ми стана от разказа, на firebird, който Донка публикува Sad. И Алекс е поставен в неравностойно положение тук, а това че не мога да променя нищо, ме кара да се чувствам много зле. Той иска да си играе с децата по площадките, по принцип с деца е контактен и не се срамува да се запознава. Обаче като им заговори на български, те го гледат 1-2 минути странно, след което му обръщат гръб и го игнорират. Това го натъжава, но не желае да го обсъжда с мен, просто се затваря. А аз се чувствам зле Tired.

П.П. От вчера забравям, Ангелче, и тук да ти го кажа, Иван е страхотен сладур, много е красив и пораснал Heart Eyes.

За протестите, ако всички разсъждават, че няма да има полза да се разходят донякъде и да си изкажат недоволството пред обществото, и съответно никой не го прави, е естествено, че няма да дават резултат. И ако в момента се прави нещо по проблема с недостига на места в градините, то е точно, защото още отпреди 3-4 години майки излизат и протестират. Ако си седяха кротко в градинките и плюеха по общинарите на по кафе, нямаше да се открие и 1 ново място. И на мен не ми идва отвътре да го правя, мразя медийни и публични изяви, но не се сещам с какво друго бих могла да допринеса за решаването на проблемите. А за петициите не мисля, че допринасят за каквото и да било, макар че са най-масови, понеже не изисква никакво усилие да подписваш петиции, седейки пред компютъра Simple Smile. А че имат ефект протестите съм се убедила. Например в Младост беше необходим точно един такъв, за да наложи Бойко забрана за нови строежи в квартала Peace.

# 266
Дуци, много красиво момиченцето, което си снимала в градинката пред общината. Много хубав модел и много хубави снимки.
Извинявам се, ако съм пропуснала да си взема довиждане със всички вчера. батето го болеше много корема, едва се прибрахме и го хвана яко разстройство. мен вечерта и по-зле. Явно не трябваше да ядем крем карамел. ГГЗ Embarassed
по въпроса за протеста- и предишния кмет и сегашния имат вина. Защо тия хора не гледат статистически данни за миграция и раждаемост, та се "изненадват", когато е била ясна тенденцията? Договорите за помещенията под наем не знам за колко години се сключват, но все си мисля, че при поредното изтичане на срока е можело да не се поднови. Изобщо, има ли поне едно такова място, което в последно време да му е изтекъл договора за наем и да не е бил подновен? Няма лошо и да се строят нови градини, но в центъра, където живея, няма свободни терени. Друго- социални грижи са заели повечето бивши детски градини. Кое е по-социална дейност? Наличието на детска градина или пункт за подаване на документи за пенсионерите? Основният контингент на соц.грижи са те. Карта за градския транспорт, 8лв допълнително на месец, билети, такива работи. "Овцете изядоха хората". Преди или не е имало толкова социални служби, или са били някъде другаде. Къде, не знам. И да, дърпам чергата към себе си, към децата и градините. При всяко или-или има ощетени едните за сметка на другите.
По тревата ме е страх от кърлежи и не пускам дечурлигата.

# 267
  • Варна
Дещо, честит празник   bouquet!

Джоли, пускам го да се търкаля и ми става лошо. Постоянно търкам с мокри кърпи, за собствено успокоение. Иначе си е облизвал колелетата на количката, сандалките, топката  ooooh!.

Изчезвам, че съм си наумила да свърша 100 неща  Crazy.

# 268
  • София
И ако в момента се прави нещо по проблема с недостига на места в градините, то е точно, защото още отпреди 3-4 години майки излизат и протестират.
Ти го каза Peace Преди 3-4 години, когато проблемът започна да става като загноял пръст, натикан в мръсна обувка, който никой в Бърза помощ не иска да почисти. Тогава смисъл от натиск имаше, да се задействат мързеливите им задници. Затова и подчертах няколко пъти - в момента няма какво повече да се направи.

Джоли, доживях отговор на мейла си, "и кво"-то се оказа, че в НОИ нямало декларация от работодателя ми за 410-те дни, а тя е подадена там още преди повече от две седмици, имам и входящия номер, написала съм им го. И сега кво? Crazy Да взема да проведа една очна ставка да установим кой лъже, викам аз Laughing

# 269
Джоли, доживях отговор на мейла си, "и кво"-то се оказа, че в НОИ нямало декларация от работодателя ми за 410-те дни, а тя е подадена там още преди повече от две седмици, имам и входящия номер, написала съм им го. И сега кво? Crazy Да взема да проведа една очна ставка да установим кой лъже, викам аз Laughing
И на мен ми се случи същото миналия път, когато 8 месеца си отвисях безпарична. Нищо не стана, освен че почаках още малко.

Общи условия

Активация на акаунт