ЮЛЧЕТА се готвят да пътуват, заедно да полудуват(тема 106)

• 9 979
  • 303
  •   1
Отговори
# 60
Дуци, като си оставя пюрето на пейката до мен за 10-15 мин в горещ ден, затопля се прилично. Не знам колко е адекватно в твоя случай.

# 61
  • Бургас
NBM, тъкмо пишех същото. Дуци, Освен в някое заведение да помолиш да ти стоплят бурканчето или пък с вода за чай.

Аз моите бурканчета ги набавих малко по малко от пюретата АМ-АМ. Те са класически бурканчета с винт. На нас ни искаха 15 от тях и 5 от средните, с обикновени капачки. Когато отивам всеки ден, храната е предварително насипана и само сменям празни за пълни. Друг е въпроса, че понякога капачките са ужасни и ги сменям постоянно.

Храната я сипват гореща, защото в повечето случаи, като отворя бурканчето, капачката пуква.

# 62
  • София
Дуци, аз за това изброих, че и без да ги водя някъде по-специално Билянка ще почуства празника - и с театъра, и с шоколада /нищо че аз може да не съм съгласна/ и с блузката. Тя така си и знае, че с малки изключения шоколад се яде 1 път в седмицата и на празници  Simple Smile

Иначе мисля, че Анна може да си изпие шейка, като си сложиш в шишето вода, колкото ти трябва за шейка и я затоплиш в микровълновата почти до кипване /аз така правя и чакам първото мехурче, гледайки през прозореца на микровълновата/. Отделно можеш на водна баня да затоплиш плодовото пюре пак с много вряла вода и навън просто да направиш първо адаптето и да прибавиш плодовото пюре. Тя като си е вряла водата, тъкмо докато стане време за ядене ще се е охладила точно за ядене. Аз даже не бих топлила плодовото, ама пък ако мислиш, че иначе може да не го яде.
Виж вече за следващото хранене - обедното пюре и да си го затоплила предварително на водна баня едва ли ще е топло чак да го яде след шейка. Евентуално ако седнете някъде вие да хапнете и да помолиш да ти го врътнат на микровълновата или да помолиш за халба/чаша  с вряла вода - аз така съм искала в Хепи, за да затопля водата за адаптираното мляко на Дея и така да затоплиш бурканчето с пюрето.
Евентуално може да размениш храненията - първо пюрето, а по-късно шейка.

# 63
Пърли, аз го оставям на предното стъкло в горещ ден. Обаче утре дали ще е такъв? Ти ще идваш ли утре?

Това с горещата вода е идейно  bouquet

Тези, които ви искат 30 бурканчето, просто ги попитайте най-човешки от къде да ги намерите, като вече са спряни от производство. В крайна сметка не са масови като едновремешните Булгарплод. Няма да се взима детска кухня като не намериш буркани или какво?.

А това за пластмасата не може да остане така, толкова шум вдигнаха за тия бебешки шишета, дето са бебешки!, а сега в най-прости кутии сипват току-що приготвена храна #Shocked

# 64
Пърли, аз го оставям на предното стъкло в горещ ден. Обаче утре дали ще е такъв? Ти ще идваш ли утре?

Абе аз малко като бавноразвиващите... за протеста ли говориш?

# 65
  • София
От Хер бебе с Билянка ни сипваха храната в бурканчета, но не са ни искали предварително. Иначе кутийките за кухнята, които аз съм виждала не са от прозрачните, а  от тази непрозрачната плътната материя, от която също има чаши за кафе, чай и т.н. и която надявам се е пригодена за топла храна /а и стават за рециклиране/.  

Последна редакция: нд, 31 май 2009, 22:17 от Ninche

# 66
  • София
Пърли, тоз смехурко сладкия на аватара цвете ли има зад ушето, че аз сега го забелязах или това е нещо от картината отзад , че се дзверих и не можах да разбера  Grinning

П.П. Ох, това май не е и картина , а ключ за лампа - съвсем се оплесках Mr. Green Значи трябва да е цвете  Simple Smile.

# 67
Влюбената, да, за утре говоря. Надявам се да кажеш да, защото ви забравих очите вече Crossing Arms

# 68
  • Sofia
Дуци, последното което се сетих е да си вземеш нагревателчето за пюрета (ако имаш такова и е малко) и да го включим някъде по центъра като дойде време за обяд. В някое заведение наблизо или в краен случай на Гарибалди работи майка ми.
Ти обаче днес ме накара да се замсля, май с кола ще ходя и аз, щото ако завали следобяд и сме в Борисовата ми се пада мнооого далече метрото за връщане в дъжда.

# 69
  • София
Дуци, нахлуваш в първото заведение и ги молиш да ти затоплят пюрето на микровелето  Peace Чиста работа и досега никога не са ми отказвали, колкото и странно да са ме гледали  Mr. Green

Иве, исках да те успокоя, че щом отскоро е почнала да се буди дребосъчката вероятно в нещо временно и ще отмине  Hug От колко време се буди? Адриана преди около месец ми го направи тоя номер да се храни към 4-5 сутринта, но за около десетина дни се отказа. Сега ме буди към два с опитите си да пълзи  Joy

# 70
За шейка може вода в термус.

# 71
Дуци, нахлуваш в първото заведение и ги молиш да ти затоплят пюрето на микровелето  Peace Чиста работа и досега никога не са ми отказвали, колкото и странно да са ме гледали  Mr. Green

Помолих аз един път в Хепи да ми стоплят за 2 секунди. Донесоха ми го вряло след 1 минута с извинения, че го забравили  Laughing

# 72
Дуци, не се стискай, заведи детето утре на един ресторант, празник е  Mr. Green, иначе мисля че никой няма да ти откаже в заведение да стоплят пюрето на микровълнова   Peace

# 73
  • София

Помолих аз един път в Хепи да ми стоплят за 2 секунди. Донесоха ми го вряло след 1 минута с извинения, че го забравили  Laughing

И ние имаме случка с Хепи  Crazy Помолих ги да го стоплят за 30 сек, като Ади вече ревеше обезумяла от глад. След 5 мин ги попитах какво става и защото не ми го носят, а продължават да носят поръчките на масата. Трябвало да му дойде ред в кухнята  #Crazy

# 74
Термос нямам, срамота Mr. Green
А заведения около Московска знам ли колко има newsm78 Благодаря на всички за идейките Hug

Общи условия

Активация на акаунт