ЮЛЧЕТА се готвят да пътуват, заедно да полудуват(тема 106)

• 9 979
  • 303
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Той е кротък и добричък генерално, макар и да си има особености.
Като се видяхме последно, друга песен пееше, та не знам Joy

# 181
Е, казах, че си има особености  Laughing
Най-фрапантната му напоследък е ужасната борба със съня и невероятно лекия сън, когато най-сетне заспи. И двамата се тормозим така. Но като сменим климата, става различно.

Аелия, ще ти пиша по Скайп да ми дадеш инфо за вашето ходене до Мароко, моля.

# 182
Подаръка на Алекс и как се отнесе с него  Crazy http://vbox7.com/play:e1c76924

# 183
  • София
Хахахахаха, Алекс кърти мивки Joy Буквално hahaha

# 184
Хахахахаха, Алекс кърти мивки Joy Буквално hahaha

Ще я пусна на следващия кастинг за "Терминатор"  Mr. Green

И да се похваля,Катето завърши,не е с пълно 6,но съм доволна  Heart Eyes

# 185
Честит Първи Рожден Ден на малките принцеси на Шмилянка!  bouquetДа са и живи и здрави!
Честит празник на всички дечица малки и по-големи!

# 186
Мамаиви, много се смях, и ние подарихме на Сами подобна пчеличка, но е с много по-добра участ hahaha

Нинче, Евридика, благодаря за коментара.

Момо едва на 6 години се отдели от нас.  Дори у баба си не искаше да спи, макар, че там е роден.

А сега Сами и баща му правят опити за първи крачки /на Сами де/

# 187
Официално Ния има зъб  bowuu

# 188
  • София
Честито Hug

# 189
Честит първи рожден ден на първите юлчета 2008!!! Да са живи и здрави, само радости да носят на мама и тати!!!

Честит празник и на всички малки, големи и много големи деца!!!

Днес срещата много ми хареса, но евентуално по-късно ще пусна моите снимки /те са 5-6, но все пак/.
Защо няма други снимки, Сакси, къде си?

# 190
Джоли, честито зъбче Simple Smile

Иви, честито завършване на Катето. А Алекс с какъв замах действа, хареса ми Joy.

Маймунка, личи си, че сте си изкарали страхотно Peace.

Чакам с нетърпение снимки от срещата ви, нищо че ще позеленея от завист Mr. Green

# 191
Страшни снимки и клипчета гледах и аз. Ама то като участниците в тях са хубави...
С Петър и тати му днес си изкарахме страхотно, ходихме в парка и имаше доста интересни неща, организирани за децата. Не съм очаквала, че на неговата възраст /на Петър де/ може да се радва толкова на забавленията, организирани за по-големите деца. Като ококорил едни очи и попива ли, попива... 
Тук танцува на песента на Баба Яга  Mr. Green /извинявам се, че е малко наопаки/ :
http://vbox7.com/play:9672c61a

# 192
Астарта, заведението е супер. На Ивелина особено много и хареса, особено след като й донесоха 2 палачинки  Laughing

Оле, страшна снимка  Heart Eyes /хубавото си е хубаво, а като е и наше още повече  Wink/ Защо да не разрешавам, нали си е наша снаха, а пък на кого показва снимки не е толкова от значение  Laughing

# 193
  • София
Много е сладък Петър  Heart Eyes И Дея така щом чуе музика и почва едни ритмични движения, ама нейните са по-скоро напред-назад, а не встрани  Simple Smile

За протеста наистина се получи така, че само се оплакваме, пък нищо не правим по въпроса. Даже и медиите не го отразиха подобаващо - поне новините, които гледах аз. Но в това променливо време пеша сама с количката не се наех да ходя, където и да било по-далеч от квартала  Peace

# 194
  • София
Честит първи рожден ден на Симона и Яница! Да радват много мама и тати!

Общи условия

Активация на акаунт