Боя за коса blond 8

• 48 454
  • 365
  •   1
Отговори
# 135
Не мога да ти кажа мила.По-добре покажи какъв ти е цвета на новоизрастналите корени и от там вече Рошавка или Белисима да се включат и да ти кажат кой е подходящия % оксидант за теб,за да не се окаже после ,че не ти изсветлява достатъчно и да береш ядове.Моята коса е между 6 и 7(даже повече на 7 бие) на този каталог и блондора е за да "убие" червения пигмент.Твоята коса ако е по-тъмна може и да не се получи с по-нисък процент окислител.

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 12:05 от pebuls4090

# 136
Пебълс, и моята е между 6 и 7, ама май повече към 6 бие  Laughing

Ти с какъв окислител си разреждаш боичката?  Hug

# 137
Пебълс, и моята е между 6 и 7, ама май повече към 6 бие  Laughing

Ти с какъв окислител си разреждаш боичката?  Hug
До преди месец и половина се правих в корените със силно изсветляваща боя (от тая ,която се смесва1:2)  с 12% окислител и пак корените ми бяха различни от дължините.Преди 2 седмици ме прави фризьорката с блондор-крем (с нисък процент оксидант) и с боя с 9% окислител (това ,защото съм имала отзад по-тъмни кичури, където не съм успяла да се намажа хубаво сама).

# 138
Еми Пебълсче, оставам значи в корените с блондор и после мажа с боя с 9% оксилител от Мажиблонда на Лореал  Wink

Трябва да стане  Flutter Hug

# 139
Така ще стане със сигурност. newsm10 При мен резултата е много добър и не се налага да се клепя на 2-3 седмици с боя.Сега ,като не ме дразни разликата и нямам трибагреник Sick мога да издържам по-дълго време до следващото боядисване на корените.Даже мъжо каза онзи ден,че не ми личи ,че корените ми са израстнали на две седмици.А пък и косата ми като,че ли е по-жизнена отпреди.

# 140
Така ще стане със сигурност. newsm10 При мен резултата е много добър и не се налага да се клепя на 2-3 седмици с боя.Сега ,като не ме дразни разликата и нямам трибагреник Sick мога да издържам по-дълго време до следващото боядисване на корените.Даже мъжо каза онзи ден,че не ми личи ,че корените ми са израстнали на две седмици.А пък и косата ми като,че ли е по-жизнена отпреди.

А моето мило дори ме маже с блондора и боята отзад, много е старателен, помага ми в мъчението  Wink
Мен между другото много ме кефи да се мацам, само дето не се виждам отзад, ама пък той ми помага  Wink

Теб с Лореал ли те боядисват?

# 141
Не с Алфапарф-и боята и блондора.И на мен ми се иска да се мажа сама в къщи,но явно не успявам да наклепя добре отзад.А пък за мъжо е голямо мъчение да ме маже и предпочитам да не го тормозя. Mr. GreenИначе вися в салона по 3 часа. Crazy

# 142
Пак да ви питам, ветеранки!  Hug

Братовчедката иска да ме прави руса само с блондор и след това с матиращия балсам на Престиж. Тя така се прави и съм склонна да й вярвам. Вие какво мислите? Аз така без боя нещо не вярвам да се получи хубаво.  newsm78

# 143
Душичка пробвай да видиш дали ще ти се получи,поне е само балсам и ще се отмие с едно две измивания.Ако не ти хареса слагаш боя и за следващия път си знаеш.

# 144
хей кажете с какво да се боядисам някоя хубава боя  bouquet

# 145
Вивидас,блондора само в корена ли ще слагаш?
Не го прави с повече от 9%! 12% се работи само за
кичури и то отворени.
Боята с 3%,ако искаш да имаш хубава коса.На теб
всъщност ти трябва нещо,което да прояви боята,
а 3% са напълно дастатъчни.
И все пак може да ми припомниш какво точно
искаш да постигнеш?

# 146
тук упс обърках сори

# 147
Teodorka palette xxl 10  Heart Eyes Hug  bouquet

# 148
  • София
Здравейте момичета!

Не знаех,че има такава тема, рядко влизам тук. Ако ми позволите бих искала да попитам нещо, надявам се да не помислите, че се заяждам, и моята дъщеря е руса. Винаги ми е било интересно как една жена стига до решението да е руса.Питах дъщерята, не можа да ми обясни защо толкова държи да е руса и само руса.Не признава никакъв друг цвят.Ако въпроса ми не ви харесва, просто го отминете без отговор. Hug Но ще се радвам, ако някой ми отговори. Peace

# 149
  • Lost in a fairytale ...
Здравейте момичета!

Не знаех,че има такава тема, рядко влизам тук. Ако ми позволите бих искала да попитам нещо, надявам се да не помислите, че се заяждам, и моята дъщеря е руса. Винаги ми е било интересно как една жена стига до решението да е руса.Питах дъщерята, не можа да ми обясни защо толкова държи да е руса и само руса.Не признава никакъв друг цвят.Ако въпроса ми не ви харесва, просто го отминете без отговор. Hug Но ще се радвам, ако някой ми отговори. Peace

Ами да ти кажа честно аз се изрусих защото много харесвам руси коси. Не,че не признавам и други, дори смятам пак да си се върня на кестеняво. Визията на човек се променя, някакси самите черти стоят по-различно, по-меко ли незнам как да кажа Simple Smile
Хм,  май изобщо не ти отговорих на въпроса  Laughing Не мога да го обясня Simple Smile
 Laughing Ако измисля добро обяснение ще ти пиша ЛС  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт