Боя за коса blond 8

• 48 502
  • 365
  •   1
Отговори
# 120
Ей, Пош, метни една снимка да те видим  Party

# 121
Благодаря ви Simple Smile Hug Аз нямам представа за обезцветяването, но предполагам че трябва да се поизчака. Мен ме е страх дори да се боядисам 2 пъти един след друг с обикновена боя. Точно това щтях да кажа, понеже не се обезцветявам и когато се боядисвам с пепелно руси бои, корените ми направо рижавеят, а с бежаво русите, които всъщност не би трябвало да убиват жълтото колкото пепелните става много по добре. Незнам защо се получава така и дали и при друг е ставало... newsm78

# 122
Vividas по-добре си направила.Преди 3 години и аз като теб реших ,че русото много изтощава и станах за няма и година брюнетка.Повече не можах да издържа и се започна пак с едно изсветляване,едно търсене на точния цвят и всичките последици от това.ooooh! Вече отдавна имам желания цвят и само корените малко ме тормозят,но и на тях ще им хвана цаката. Crazy Според мен за да станеш от блондинка брюнетка ,трябва ти да го искаш,а не защото ти се е изтощила косата.Подстригваш редовно,мажеш хубави маски и шампоани и не използваш продукти ,от които знаеш ,че със сигурност ще ходиш като пърлена. Mr. Green

# 123
Записвам се и аз във темичката. Сега съм на кичури, но вече имат нужда от поправка, та реших да се изруся напълно. И без това съм в Скандинавието и всички са руси Simple Smile Препоръчайте боя като за първи път, косата ми е светло кестенява с кичури. Не мисля да ходя на фризьор, че ще ми излезе над 100 евро сигурно. Shocked

# 124
И аз бях кестенява на руси кичури, за първи път се боядисах с Wella Koleston 12/81 при фризьор, но после и сама със същата боя

# 125
  • Lost in a fairytale ...
Ето снимки на портокаловата ми коса  Laughing Laughing
тази е на дневна светлина, без светкавица http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12995750

А това е на крушка, със светкавица
http://media.snimka.bg/3370/012995750-big.jpg

Моята грешка беше, че не изчаках 40 минутки, а я измих след 20. Сигурно щеше да изсветлее още повече.

# 126
Въпреки това е станала страхотна  Peace

# 127
Здравейте, включвам се и аз в темата Simple Smile

# 128
Ето снимки на портокаловата ми коса  Laughing Laughing
тази е на дневна светлина, без светкавица http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12995750

А това е на крушка, със светкавица
http://media.snimka.bg/3370/012995750-big.jpg

Моята грешка беше, че не изчаках 40 минутки, а я измих след 20. Сигурно щеше да изсветлее още повече.

Мила, цветът даже е станал страхотен. Аз съм изветлена почти до бяло, но нещо не се харесвам и съм решила да я по - тъмня. Виж ми аватара искам нещо такова, а то е близко до твоя цвят.

# 129
С блондор се стои не повече от 50 мин.
и най-много с 9% окислител.
Между другото,изчакай поне седмица да
се посвести косата,ако искаш отново да
изсветляваш.

# 130
Венис,това на аватара ти е бежово.

# 131
Утре ще ходя при фризъорката ми да се консултирам.

# 132
Vividas по-добре си направила.Преди 3 години и аз като теб реших ,че русото много изтощава и станах за няма и година брюнетка.Повече не можах да издържа и се започна пак с едно изсветляване,едно търсене на точния цвят и всичките последици от това.ooooh! Вече отдавна имам желания цвят и само корените малко ме тормозят,но и на тях ще им хвана цаката. Crazy Според мен за да станеш от блондинка брюнетка ,трябва ти да го искаш,а не защото ти се е изтощила косата.Подстригваш редовно,мажеш хубави маски и шампоани и не използваш продукти ,от които знаеш ,че със сигурност ще ходиш като пърлена. Mr. Green

Да мило, права си, аз като теб също минах по тоя път, от руса, че кафява, че от кафява, черна, че после едно изсветляване падна  #Crazy Косата ми не е толкова изтощена, по-скоро заради последния път дето ми изгоря кожата на главата се стреснах, ама вече ми мина и така Simple Smile Следващия път, купувам си изпитания блондор, без експерименти, и ще си взема Мажиблонд 902 - Перлено русо, последния път се правих с перленото на Екселанс, много ми хареса. Ще си взема окислител 9%. Няма нужда от повече, косата ми е обезцветявана вече, дори се чудех дали и 6% да не си взема  newsm78 Ще намажа боята в основата и 10см надолу по косъма, изчаквам 20мин, после с пръскало ще пръскам върху боята на косата да се разреди още окислителя за дължините и реша, какво мислиш?  Hug

Belissima, ти какво ще кажеш за окислителя към боята 9% или 6%, като имаш предвид, че косата е обезцветявана вече? А окислителя към блондора не знам колко % е, мислиш ли, че с 9% ще стане добро изсветляване?  newsm78 Или я пак без експерименти  Naughty Окислителя в боята ще намаля, само да видим колко % ще е, а за технологията на боядисване какво мислиш? Дали ще има ефект?  Wink  bouquet

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 10:32 от Vividas

# 133
Vividas ти си открила  за тебе  какво е най-добре.И мен някой път ме блазни да експериментирам нещо друго (уж по-добро да е),но гледам да избягвам вече опити.Относно окислителите-Рошавка ми каза ,че на вече изрусена с блондор коса се слага боя с най-слабия окислител-3%.За изсветляващия крем (блондор)моята фризьорка ми каза,че е сложила слаб процент оксидант,но не разбрах 3% или 6%.Четох някъде ,че 9% и 12% окислител + блондор са за интензивно изсветляване,може би на боядисани в черно коси или много тъмна основа  Thinking ,но не съм много сигурна.По-добре да се изкажат и спецовете тук.

# 134
Vividas ти си открила  за тебе  какво е най-добре.И мен някой път ме блазни да експериментирам нещо друго (уж по-добро да е),но гледам да избягвам вече опити.Относно окислителите-Рошавка ми каза ,че на вече изрусена с блондор коса се слага боя с най-слабия окислител-3%.За изсветляващия крем (блондор)моята фризьорка ми каза,че е сложила слаб процент оксидант,но не разбрах 3% или 6%.Четох някъде ,че 9% и 12% окислител + блондор са за интензивно изсветляване,може би на боядисани в черно коси или много тъмна основа  Thinking ,но не съм много сигурна.По-добре да се изкажат и спецовете тук.

Мерси мила, значи според теб да си взема окислител към боята 6% така ли?  Wink

Общи условия

Активация на акаунт